Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εριξα και εγω μια παραγγελια αλλα με πληρωμη στο καταστημα (αναμονη παραλαβης στις 18μαρτιυο), μην μου δεσμευαν το ποσο και περιμενα αλλα δεν ξερω σαν υλοποιηση manli και 12πινο 220Wlimit κατα ποσο θα εχουμε θεμα; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ImmortalR είπε

Εριξα και εγω μια παραγγελια αλλα με πληρωμη στο καταστημα (αναμονη παραλαβης στις 18μαρτιυο), μην μου δεσμευαν το ποσο και περιμενα αλλα δεν ξερω σαν υλοποιηση manli και 12πινο 220Wlimit κατα ποσο θα εχουμε θεμα; 

Αν περνει 75watt μεσω mother και αλλα 75 απο καθε 6/8pino μια χαρα βγενει

Δημοσ.

To 12πινο δινει 600 watt και συνδεεται σε 2* 8πινα που το καθενα δινει 150Watt.Συν 75 απο μητρικη.

Τι θεμα ακριβως να υπαρχει σε μια καρτα που με ανεβασμενο power limit θα τραβηξει 240 watt?

Δημοσ.

Καλημερα...Εγω μολις παρελαβα 2, μια για μενα και μια για τον αδερφο μου.

Φαινοταν οτι προχωρουσε κανονικα απο προχθες. Το ειχα αντικαταβολη και ηθελε απλα ενα τηλεφωνο στο λογιστηριο οτι θα πληρωσω με καρτα στο καταστημα και ολα κομπλε.

Παρηγγειλα Κυριακη βραδυ.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cosmo21 είπε

Καλημερα...Εγω μολις παρελαβα 2, μια για μενα και μια για τον αδερφο μου.

Φαινοταν οτι προχωρουσε κανονικα απο προχθες. Το ειχα αντικαταβολη και ηθελε απλα ενα τηλεφωνο στο λογιστηριο οτι θα πληρωσω με καρτα στο καταστημα και ολα κομπλε.

Παρηγγειλα Κυριακη βραδυ.

Καλορίζικες η καρτούλες αδερφέ. Ανέβασε κανένα benchmark με 3dmark αν θες όταν συνδέσεις την μια στον υπολογιστή σου και πες μας εντυπώσεις από την Manli σε θέμα θερμοκρασιών, θορύβου κτλπ.

Δημοσ.

Πηρα και εγω τηλεφωνο να ρωτησω ποτε θα παραλαβω μιας και παραγγειλα και γω Κυριακη γυρω στη 1:50. Μου ειπε οτι αυριο περιμενουν τις καρτες και επεμενε κατηγορηματικα οτι δεν εχει παραλαβει κανεις ακομα απ' αυτους που εχουν παραγγειλει 😂

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, anagnoct είπε

Πηρα και εγω τηλεφωνο να ρωτησω ποτε θα παραλαβω μιας και παραγγειλα και γω Κυριακη γυρω στη 1:50. Μου ειπε οτι αυριο περιμενουν τις καρτες και επεμενε κατηγορηματικα οτι δεν εχει παραλαβει κανεις ακομα απ' αυτους που εχουν παραγγειλει 😂

xaxaxa

Να στειλω φωτο? χαχαχαχαχ

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, anagnoct είπε

3 η ώρα ολοκλήρωσα εγώ την δικιά μου. Τα ίδια μου είπαν και εμένα. Όλα καλά όμως αφού βλέπω ότι θα παραλάβουμε όλοι.

Δημοσ.

Στο e-shop αν περασει το σταδιο ελεγχος διαθεσιμοτητας, δεν μου εχει τυχει ποτε να μην παραλαβω. Και παραγγελνω απο το 2006. Οταν εχει υπαρξει θεμα με καλουν σε εκεινο το σταδιο και πεφτει το ακυρο. Σε οσους προχωρησε δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει ακυρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά κανά review θέλουμε :)

Καλοδούλευτες και καλόπαιχτες σε όλους. Μεγειά.

Επεξ/σία από netlag
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρήγγειλα στις 13/03/22 02:20 και ακόμα είμαι στο 

Συγκέντρωση Προϊόντων    σε εξέλιξη 

Αναμονή παραλαβής.

Έχει τύχει στο παρελθόν να πάρω καλώδια  τα οποία ήταν άμεσα διαθέσιμα και στο στάδιο Συγκέντρωση Προϊόντων να μου δώσουν άκυρο επειδή άλλαξε η διαθεσιμότητα και δεν θα ξανα έφερναν.Ελπίζω να παραλάβουμε μέχρι το Σάββατο.

Σε επικοινωνία μέσω email μου έστειλαν

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αναμένουμε να παραλάβουμε το προϊόν στην αποθήκη μας, στις 18/03/22 εκτός απροόπτου.
Παρακαλώ ενημερώστε μας εάν θέλετε να τροποποιήσουμε την παραγγελία σας.
Σας ζητάμε συγγνώμη για την καθυστέρηση

Επεξ/σία από GoS
Δημοσ.

Και εννοείται με το που πας σπίτι, καπάκι φωτό πάλι τη συσκευασία. Παλιό Ορθόδοξο Insomnia  😀

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος αν θα την πάρω τελικά. Είμαι στις παραγγελίες που θεωρητικά παραλαμβάνουν αύριο και σκέφτομαι αν αξίζει να αντικαταστήσω την EVGA 2070 super με αυτή (2κ gaming σε ultrawide οθήνη με g-sync native). Με προβληματίζει λίγο η υλοποίηση σε σχέση με αυτή που ηδη έχω. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...