nikos16717 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Armoral είπε Μη διαθέσιμη. Διαθέσιμη φαίνεται Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από nikos16717
Antonis709 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Ερώτηση, Η συγκεκριμένη υλοποίηση αξίζει ? θερμοκρασίες κλπ? δεν βρίσκω αρκετά benchmarks στο Youtube.
Dantε Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, Antonis709 είπε Ερώτηση, Η συγκεκριμένη υλοποίηση αξίζει ? θερμοκρασίες κλπ? δεν βρίσκω αρκετά benchmarks στο Youtube. Λιγα πραγματα που ειδα στο youtube,φαινεται τιμια.Θερμοκρασιες σε furmark μεχρι 67 και σε teardown φαινεται οτι τα βασικα τα κανει σωστα.Οποτε δε βλεπω κατι περιεργο.
Antonis709 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Το είδα και εγώ αυτό το benchmark, είχε τα φανακια στο 75% περίπου και η θερμοκρασία ανέβαινε ακόμα απλά αυτός έκλεισε το βίντεο στους 69 βαθμούς και μου φάνηκε παράξενο.
Dantε Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δεν ειδαμε το ιδιο βιντεο τοτε,γιατι σε αυτο που ειδα 66-67 επαιζε και με τους ανεμιστηρες καπου στο 65%. Οπως και να εχει ,αν καποιος θελει τελειως αθορυβη καρτα,προφανως τη πληρωνει. Να κανει σα τουρμπινα δε νομιζω παντως.
SabotazNic Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 55 λεπτά πριν, Antonis709 είπε Ερώτηση, Η συγκεκριμένη υλοποίηση αξίζει ? θερμοκρασίες κλπ? δεν βρίσκω αρκετά benchmarks στο Youtube. 36 λεπτά πριν, Dantε είπε Λιγα πραγματα που ειδα στο youtube,φαινεται τιμια.Θερμοκρασιες σε furmark μεχρι 67 και σε teardown φαινεται οτι τα βασικα τα κανει σωστα.Οποτε δε βλεπω κατι περιεργο. Γενικα εχει και το χαμηλοτερο power limit απο τις υπολοιπες, στα 220, οταν οι περισσοτερες παιζουν 240 και οι πιο μεγαλες 270.
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 11 λεπτά πριν, triplex1 είπε Αναμένεται νέα παραλαβή στις 18 Μαρτίου Το εχουμε πει απο χθες, υπαρχει και στο σχολιο και στον τιτλο το TAG. Ηταν εξαντλημενο πριν. Στις 14/3/2022 στις 2:35 ΜΜ, matrixxx είπε Το ανοιγουμε παλι μετα απο προσωπικο μηνυμα απο μελος μας οτι την εχουν ξανα διαθεσιμη με εκτιμωμενη νεας παραλαβης 18-3. ...
Armoral Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Κάλεσα και μου είπαν ότι το προϊόν υπάρχει ήδη στην κεντρική αποθήκη και από αύριο η μεθαύριο θα βρίσκεται στα καταστήματα παραλαβής 1
ThodorisFel Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 12 ώρες πριν, ThodorisFel είπε Εχω εναν ryzen 5 2600 monitor aoc fhd 1920x1080 144hz παιζω κυριως fps games αλλα δεν ξερω αν το τροφοδοτικό μου φτανει ειναι το tx550m ?? Ξερει κανεις;
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Armoral είπε Κάλεσα και μου είπαν ότι το προϊόν υπάρχει ήδη στην κεντρική αποθήκη και από αύριο η μεθαύριο θα βρίσκεται στα καταστήματα παραλαβής Με τα ποδια παει; 3-4 εργασιμες απο τις παραγγελιες που κανατε για να φτασει στο καταστημα παραλαβης; 1
Tenshi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, matrixxx είπε Με τα ποδια παει; 3-4 εργασιμες απο τις παραγγελιες που κανατε για να φτασει στο καταστημα παραλαβης; Για τι όγκο παρεγγελειών μιλάμε βασικά; Μου θυμίζει το κράου που είχε γίνει με τις RX570+2 games απο Πλαίσιο πρίν 3-4 χρόνια. Επειδή έχει ανοιγοκλείσει η διαθεσιμότητα 3 φορές, βλέπω στην καλύτερη καθυστερήσεις (στην χειρότερη άκυρα).
XghosT7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Πόσα κομμάτια πούλησαν ρε παιδεία? πρέπει το νούμερο να είναι εξωφρενικό. Βγαίνει μη διαθέσιμο και ξανά διαθέσιμο συνέχεια. Είναι λες και ακολουθούν μια συγκεκριμένη τακτική πώλησεις ώστε να βγάλουν χρήματα από μαζική πώληση και όχι ανά κομμάτι. Αυτό με βάζει σε σκέψεις μήπως φοβόυντε το μέλλον με το εργοστάσιο που έκλεισε στην Ουκρανία και ότι αυτό θα συμβάλει στο να εκτοξευτεί η τιμή των καρτών κατά πολύ πάλι οπότε βγάζουν μέγιστο κέρδος τώρα. Επίσεις μην ξεχνάμε την ακρίβεια με το ρεύμα, βενζίνη και βασικά αγαθά. Ποιός θα έχει 900+ ευρώ να δώσει για ΜΙΑ μόνο κάρτα γραφικών? 😕 Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από XghosT7 1 1
ThodorisFel Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 38 λεπτά πριν, XghosT7 είπε Πόσα κομμάτια πούλησαν ρε παιδεία? πρέπει το νούμερο να είναι εξωφρενικό. Βγαίνει μη διαθέσιμο και ξανά διαθέσιμο συνέχεια. Είναι λες και ακολουθούν μια συγκεκριμένη τακτική πώλησεις ώστε να βγάλουν χρήματα από μαζική πώληση και όχι ανά κομμάτι. Αυτό με βάζει σε σκέψεις μήπως φοβόυντε το μέλλον με το εργοστάσιο που έκλεισε στην Ουκρανία και ότι αυτό θα συμβάλει στο να εκτοξευτεί η τιμή των καρτών κατά πολύ πάλι οπότε βγάζουν μέγιστο κέρδος τώρα. Επίσεις μην ξεχνάμε την ακρίβεια με το ρεύμα, βενζίνη και βασικά αγαθά. Ποιός θα έχει 900+ ευρώ να δώσει για ΜΙΑ μόνο κάρτα γραφικών? 😕 Εμ ετσι πρεπει, να βλέπουμε συνολικα τι συμβαίνει γύρω μας και έπειτα να βγάζουμε συμπεράσματα αλλα πολλοί ειναι αυτοι που βλέπουν τα λάχανα αλλα οχι τον φράχτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις