Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πληρωμενη με καρτα και με πηρε σημερα το πρωι ο οδηγος οτι θα την φερει κατα τις 14:00 και με πηρε πριν απο λιγο οτι χαλασε το αμαξι και θα με παρουν Δευτερα να κανονισουμε παλι...Τι να πω

• Sad 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, astralprojections είπε

η 3070ti σε γνωστες υλοποιησεις επεσε στα 730ευρω 

Σε ποιο site και με τι διαθεσιμοτητα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aias είπε

πληρωμενη με καρτα και με πηρε σημερα το πρωι ο οδηγος οτι θα την φερει κατα τις 14:00 και με πηρε πριν απο λιγο οτι χαλασε το αμαξι και θα με παρουν Δευτερα να κανονισουμε παλι...Τι να πω

Παιξε κανα Τζοκερ αδερφε.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Στις 17/3/2022 στις 12:08 ΜΜ, GoS είπε

Παρήγγειλα στις 13/03/22 02:20 και ακόμα είμαι στο 

Συγκέντρωση Προϊόντων    σε εξέλιξη 

Αναμονή παραλαβής.

Έχει τύχει στο παρελθόν να πάρω καλώδια  τα οποία ήταν άμεσα διαθέσιμα και στο στάδιο Συγκέντρωση Προϊόντων να μου δώσουν άκυρο επειδή άλλαξε η διαθεσιμότητα και δεν θα ξανα έφερναν.Ελπίζω να παραλάβουμε μέχρι το Σάββατο

Παρέλαβα και εγώ. 

Δεν μοιάζει για κάτι φθηνό. 

Θερμοκρασίες :24 idle , 61 σε 99% Load μετά απο 15 λεπτά

• Like 2
Δημοσ.

και εγώ καλά την βλέπω από θερμοκρασίες  στο borderland 3 έπιασε  μέχρι    66 βαμθ στα φουλ γραφικά .

τουμπανακι κάρτα..

Το μόνο το κουτί με χάλασε τίποτα μέσα ούτε ένα χαρτάκι κάτι ένα αυτοκόλλητο βρε αδερφέ

και στο άσπρο μέσα μέρος του κουτιού μαύρες δαχτυλιές μπορώ να πάρω δαχτυλικά από εκεί

άλλα η κάρτα μετράει φαίνεται καλή κατασκευή και βάρια έκατσε ωραία χωρίς κοιλιά

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις την πήρα κι εγώ!!! :D Θέλω να δω πόση διαφορά από την 1080Ti θα μου βγάλει στο 3DMARK.

Επεξ/σία από @ngelos
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, astralprojections είπε

Παιδες στο site της evga 

ΣΤΟ SITE Της evga europe

ΣΤΟ SITE Της evga europe

Ενα λινκ αν εδινες θα ηταν ο,τι πιο απλο και δεν θα γεμιζαμε με (δικαιολογημενα) πολλα σχολια...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, astralprojections είπε

Παιδες στο site της evga 

ΣΤΟ SITE Της evga europe

ΣΤΟ SITE Της evga europe

Χωρις διαθεσιμοτητα. Τιμες χωρις ΦΠΑ και αποστολη καρτας απο το Taiwan με οτι συνεπαγεται αυτο.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...