ThodorisFel Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Σε καμια περίπτωση δεν ειναι ευκαιρία δεδομένου οτι αντικειμενική αξια θα έπρεπε να εχει γύρω στα 350€ αλλα όσοι λένε οι τιμες θα πεσουν εχω να τους πω πως αντικειμενικά αν δούμε τα πράγματα αυτο το θεωρω απίθανο διοτι υπαρχει παγκοσμιο οικονομικο προβλημα οι τιμες εχουν παει στο θεό σε ολα τα προϊόντα και ακομα ειναι η αρχη επισης η Ουκρανία εχει ενα μεγαλο ποσοστο νέον απο το οποιο φτιάχνονται τα chip, κατα την δική μου εκτίμηση δεν πιστεύω οτι θα πέσουν οι τιμές ζουμε στην εποχη των μαυραγοριτων του ύψους και του βαθους. 2 3
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 21 λεπτά πριν, ThodorisFel είπε Σε καμια περίπτωση δεν ειναι ευκαιρία δεδομένου οτι αντικειμενική αξια θα έπρεπε να εχει γύρω στα 350€ αλλα όσοι λένε οι τιμες θα πεσουν εχω να τους πω πως αντικειμενικά αν δούμε τα πράγματα αυτο το θεωρω απίθανο διοτι υπαρχει παγκοσμιο οικονομικο προβλημα οι τιμες εχουν παει στο θεό σε ολα τα προϊόντα και ακομα ειναι η αρχη επισης η Ουκρανία εχει ενα μεγαλο ποσοστο νέον απο το οποιο φτιάχνονται τα chip, κατα την δική μου εκτίμηση δεν πιστεύω οτι θα πέσουν οι τιμές ζουμε στην εποχη των μαυραγοριτων του ύψους και του βαθους. Tελικα ειναι η δεν ειναι ευκαιρια;
gigantonis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 περιμένει κόσμος για κάρτες τελικά ...... μάλλον ήταν ευκαιρία άλλα αυτή η manli είναι καλή υλοποίηση ?
GoS Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 42 λεπτά πριν, ThodorisFel είπε Σε καμια περίπτωση δεν ειναι ευκαιρία δεδομένου οτι αντικειμενική αξια θα έπρεπε να εχει γύρω στα 350€ αλλα όσοι λένε οι τιμες θα πεσουν εχω να τους πω πως αντικειμενικά αν δούμε τα πράγματα αυτο το θεωρω απίθανο διοτι υπαρχει παγκοσμιο οικονομικο προβλημα οι τιμες εχουν παει στο θεό σε ολα τα προϊόντα και ακομα ειναι η αρχη επισης η Ουκρανία εχει ενα μεγαλο ποσοστο νέον απο το οποιο φτιάχνονται τα chip, κατα την δική μου εκτίμηση δεν πιστεύω οτι θα πέσουν οι τιμές ζουμε στην εποχη των μαυραγοριτων του ύψους και του βαθους. Έχεις κάποια πηγή που να λέει ότι η 3070 κοστίζει 350€; Msrp για την κάρτα πλέον στην Ευρώπη ΕΠΙΣΗΜΑ είναι τα 550€ όποτε η κάρτα αξίζει με τα τωρινά δεδομένα γιατί είναι +100€ επάνω 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 7 minutes ago, gigantonis said: περιμένει κόσμος για κάρτες τελικά ...... μάλλον ήταν ευκαιρία άλλα αυτή η manli είναι καλή υλοποίηση ? Δεν θα το λέγα, αλλά με 650 ευρώ, can't be choosers. 😛 1
Armoral Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ThodorisFel είπε Σε καμια περίπτωση δεν ειναι ευκαιρία δεδομένου οτι αντικειμενική αξια θα έπρεπε να εχει γύρω στα 350€ αλλα όσοι λένε οι τιμες θα πεσουν εχω να τους πω πως αντικειμενικά αν δούμε τα πράγματα αυτο το θεωρω απίθανο διοτι υπαρχει παγκοσμιο οικονομικο προβλημα οι τιμες εχουν παει στο θεό σε ολα τα προϊόντα και ακομα ειναι η αρχη επισης η Ουκρανία εχει ενα μεγαλο ποσοστο νέον απο το οποιο φτιάχνονται τα chip, κατα την δική μου εκτίμηση δεν πιστεύω οτι θα πέσουν οι τιμές ζουμε στην εποχη των μαυραγοριτων του ύψους και του βαθους. Στα 689 είχε το Νοέμβρη του 20 τη Gigabyte 3070 Gaming OC το Πλαίσιο. Η κάρτα έχει 500 δολλάρια κάτι το οποίο δε συμβαίνει ποτέ, ειδικά με τους τρίτους κατασκευαστές. Άρα με βάση τις τιμές του τελευταίου χρόνου και τις τιμές των μεταχειρισμένων είναι ευκαιρία. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από Armoral
SabotazNic Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, Armoral είπε Στα 689 είχε το Νοέμβρη του 20 τη Gigabyte 3080 Gaming OC το Πλαίσιο. Η κάρτα έχει 500 δολλάρια κάτι το οποίο δε συμβαίνει ποτέ, ειδικά με τους τρίτους κατασκευαστές. Άρα με βάση τις τιμές του τελευταίου χρόνου και τις τιμές των μεταχειρισμένων είναι ευκαιρία. Το msrp των 500 ντολλαρς είναι χωρίς φπα
Armoral Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 35 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Το msrp των 500 ντολλαρς είναι χωρίς φπα Ακόμα χειρότερα.
SabotazNic Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Armoral είπε Ακόμα χειρότερα. οχι, δεν καταλαβες. Το msrp των προιοντων ειναι χωρις κανενα ΦΠΑ επειδη στις ΗΠΑ καθε πολιτεια εχει διαφορετικο. Μπορει Καλιφορνια να εχει msrp 600, Νεα Υορκη 620, και Ελλαδα 640
Armoral Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε οχι, δεν καταλαβες. Το msrp των προιοντων ειναι χωρις κανενα ΦΠΑ επειδη στις ΗΠΑ καθε πολιτεια εχει διαφορετικο. Μπορει Καλιφορνια να εχει msrp 600, Νεα Υορκη 620, και Ελλαδα 640 Κατανοητό. Άρα ουσιαστικά το msrp της κάρτας είναι υψηλότερο ανά περιοχή, οπότε αυτό τη συγκεκριμένη καρτούλα την καθιστά προσφορά.
Aias Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) η καρτα ηταν η ευκαιρια του 2022.Ακομα και στην αμερικη οι τιμες ειναι αυτες. https://www.techspot.com/article/2418-gpu-pricing-2022-update/ Oποιος πιστευει οτι οι τιμες θα πεσουν θα πρεπει να περιμενει παρα μα παρα πολυ ακομα.Ελπιζω να ερθουν μονο σε οσους παραγγειλαμε. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από Aias 2
Aias Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, WaxOnWaxOff είπε Τι μαρκα ειναι τουτη ρε παιδια ? η manli ειναι πολλα χρονια στην αγορα.Παντα ηταν low badget card αλλα στην αναβροχια καλο και το χαλαζι.
XghosT7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, WaxOnWaxOff είπε Τι μαρκα ειναι τουτη ρε παιδια ? Αν θυμάμαι καλά, είναι μια κινέζικη εταιρία που είναι αρκετά χρόνια στην αγορά και παράγει διάφορα hardware. Έχω δει κάποια benchmarks και η κάρτα παίρνει και overclock και δεν θερμένετε πολύ. Οπότε για κάποιον που έχει πολύ παλιά κάρτα μπορεί άνετα να αναβαθμίσει σε αυτήν εδώ.
hondakkias31 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 3070 σε τιμη που πουλιουνται τωρα οι 3060 τι ειναι καλη τιμη ασχετως υλοποιησης για την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο βεβαια οι τιμες ειναι πτωτικες και μπορει να φτασουν ολες σε αυτες τις τιμες και χαμηλοτερες ακομα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις