Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να κάνει τόσο στο eshop σημαίνει ότι το πρόβλημα με τις κάρτες σταματάει. Επιτέλους το όνειρο μου θα γίνει πλέον πραγματικότητα!!!

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πληρωσα με καρτα ελπιζω να ερθει.Ευχαριστουμε τον topic starter!

Επεξ/σία από Aias
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Aias είπε

πληρωσα με καρτα ελπιζω να ερθει.Ευχαριστουμε τον topic starter!

Σε άφησε εσένα ε? εμένα μου έβγαζε σφάλμα ότι δεν έχω τα χρήματα που χρειάζομαι στην κάρτα ενώ τα έχω. Έβαλα κατάθεση μέσω PayByBank και όλα οκ.

Ας ελπίζουμε να παραλάβουμε και να αναβαθμίσω την ρημάδα GTX 970.

Ευχαριστούμε TS.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, XghosT7 είπε

Σε άφησε εσένα ε? εμένα μου έβγαζε σφάλμα ότι δεν έχω τα χρήματα που χρειάζομαι στην κάρτα ενώ τα έχω. Έβαλα κατάθεση μέσω PayByBank και όλα οκ.

Ας ελπίζουμε να παραλάβουμε και να αναβαθμίσω την ρημάδα GTX 970.

Ευχαριστούμε TS.

περασα καταλαθος με πληρωμη απο το καταστημα και περασα και 2η και πληρωσα κανονικα.Τσεκαρα και με εχουν χρεωσει κανονικα στην καρτα.Εστειλα να ακυρωσουν την 1η.Ελπιζω να τις στειλουν.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, koyris είπε

Παρτε τη οσο προλαβαίνετε γιατί θα τις πάρουν τα κοράκια και απο Δευτέρα θα τις δείτε αγγελίες εδω μεσα

Μπα, δεν νομιζω να παει καποιος με πτωτικη πορια στις τιμες να την παρει 650 να την δωσει στα 700? και μεχρι να την δωσει η τιμη της να εχει παει στα 700 και να του μείνει μετα... Να ηταν κανα 300αρι η διαφορα να το κανεις αλλα για 100 δεν αξιζει το ρισκο...

• Thanks 2
Δημοσ.

RETAIL  <------χωρις κουτι;

Παντως πεφτουν οι τιμες μια χαρα. Εγω πλεον εχω φυγει απο το club των desktop pc και δεν μου χρειαζεται και χωρο δεν εχω και τα παιδια εχουν βολευτει με το PS5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oι τιμες βρισκονται ακομη σε απαραδεκτα επιπεδα, ομως δεδομενης της καταστασης θα ελεγα πως η συγκεκριμενη προσφορα αξιζει (για τωρα τουλαχιστον). Tα υπολοιπα καταστηματα ζητανε ακομη ~600 € για rtx 3060...

1.5 χρονο μετα το release και ακομη παρακαλαμε για msrp τιμες. 

Επεξ/σία από umbrella co.
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Πληρωμή στο κατάστημα αφήνει ξέρετε; 

Εγω ετσι εβαλα και περασε. Δε θελω να δεσμευσο λεφτα σε περιπτωση που δεν θα παραλαβω η θα κανει κανα μηνα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

RETAIL  <------χωρις κουτι;

Παντως πεφτουν οι τιμες μια χαρα. Εγω πλεον εχω φυγει απο το club των desktop pc και δεν μου χρειαζεται και χωρο δεν εχω και τα παιδια εχουν βολευτει με το PS5

Το ανάποδο, με συσκευασία κανονικά.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...