Προς το περιεχόμενο

Διεθνής άδεια οδήγησης

ntopas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 23/3/2022 στις 2:40 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Δεν έχεις δίπλωμα σε μορφή κάρτας;Βγάλε γιατι θα σου μείνει.

Και το διπλωμα σε μορφη καρτας που ειναι να παρω την αλλη βδομαδα μονο Ελληνικα εχει δεν εχει λατινικα οπως η ταυτοτητα.

Screenshot 2022-03-25 at 19-41-34 Άδειες Οδήγησης - Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Και το διπλωμα σε μορφη καρτας που ειναι να παρω την αλλη βδομαδα μονο Ελληνικα εχει δεν εχει λατινικα οπως η ταυτοτητα.

Screenshot 2022-03-25 at 19-41-34 Άδειες Οδήγησης - Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.png

Απορω που το βρήκες αυτό 

DIPLOMA.jpg

2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Απορω που το βρήκες αυτό 

DIPLOMA.jpg

Αν κανεις αιτηση για να αλλαξεις το παλιο τριπλο ροζ αυτο σου βγαζει οτι θα παρεις.

Το δικο μου διπλωμα βλεπεις αυτο που ειναι να παρω απλα δεν εχει την φωτογραφια.

Πηρα τωρα τον πεθερο μου εχει λατινικα κανονικα το δικο του, τι εχει γινει μαλλον δεν εχουν ανεβασει την σωστη φωτογραφια το πως θα ειναι το διπλωμα που θα παραλαβω γιατι λιγο περιεργο να μην εχει λατινικα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 23/3/2022 στις 2:08 ΜΜ, Mpiftekis είπε

Επειδή με "καίει" και μένα αυτό το ζήτημα για ενα ταξίδι στην Ισλανδία, τελικά το προχώρησες με αυτό το site?

ναι τελικά αυτό πήρα, με την εταιρεία ενοικιάσεων δεν είχα θέμα το δέχτηκαν χωρίς να ρωτήσουν οτιδήποτε, χωροφύλαξ δε με σταμάτησε (γενικά δεν δίνω "δικαιώματα").

Τα γαμησιάτικα της ΕΛΠΑ  ήθελα να τα αποφύγω, η δουλειά μου έγινε, αλλά όπως σου είπα δε ξέρω αν σε πετύχει κανένας σερίφης με κ@υλες..

καλό ταξίδι!😉

• Like 1

Στις 9/4/2022 στις 12:28 ΠΜ, ntopas είπε

ναι τελικά αυτό πήρα, με την εταιρεία ενοικιάσεων δεν είχα θέμα το δέχτηκαν χωρίς να ρωτήσουν οτιδήποτε, χωροφύλαξ δε με σταμάτησε (γενικά δεν δίνω "δικαιώματα").

Τα γαμησιάτικα της ΕΛΠΑ  ήθελα να τα αποφύγω, η δουλειά μου έγινε, αλλά όπως σου είπα δε ξέρω αν σε πετύχει κανένας σερίφης με κ@υλες..

καλό ταξίδι!😉

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Τελικά εγώ πήγα και γύρισα χωρίς να κάνω κάτι. Από το γραφείο ενοικιάσεων δε μου το ζήτησαν καν και στην Ισλανδία από ότι κατάλαβα δεν κυκλοφορούν οι μπάτσοι αφού έχουν ένα σωρό κάμερες στους δρόμους.

• Like 1

Πηρα σημερα το διπλωμα ναι δεν εχει καμια απολυτως σχεση με αυτο που βλεπεις στην σελιδα οταν κανεις αιτηση που εχω ανεβασει φωτογραφια ποιο πανω. Αλλα πολυ προχειροτητα ρε παιδια, εμενα στο ονομα στα λατινικα αντι να γραφει ELEFTHERIOS γραφει ELEFTHERIO και στο 4γ. αντι να γραφει ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ γραφει ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕ

3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Πηρα σημερα το διπλωμα ναι δεν εχει καμια απολυτως σχεση με αυτο που βλεπεις στην σελιδα οταν κανεις αιτηση που εχω ανεβασει φωτογραφια ποιο πανω. Αλλα πολυ προχειροτητα ρε παιδια, εμενα στο ονομα στα λατινικα αντι να γραφει ELEFTHERIOS γραφει ELEFTHERIO και στο 4γ. αντι να γραφει ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ γραφει ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕ

νομίζω πως όταν σου το στέλνουν ηλεκτρονικά αν δεις κάποιο λάθος τους το λες κ το αλλάζουν, αν εννοείς τη λύση που επέλεξα εγώ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, ntopas είπε

νομίζω πως όταν σου το στέλνουν ηλεκτρονικά αν δεις κάποιο λάθος τους το λες κ το αλλάζουν, αν εννοείς τη λύση που επέλεξα εγώ...

Δεν μου εστειλαν κατι απλα στην σελιδα που κανεις αιτηση σου δειχνει πως θα ειναι το νεο σου διπλωμα το εχω βαλει ποιο πανω αλλα και αυτο δενε χει απολυτως καμια σχεση με αυτο που πηρα, αυτο δνε εχει καν λατινικα.

Επεξ/σία από LLLEFTERIS

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update

Η κατάσταση με την ΕΛΠΑ γίνεται κάθε χρόνο και πιο αστεία/τραγική (ο καθένας διαλέγει ότι θέλει).

Όποιος θέλει να βγάλει αυτό το "δίπλωμα" θα ανακαλύψει ότι η όποια πληροφόρηση θα βρει στο ίντερνετ απλά...ΔΕΝ ισχύει.

Τηλέφωνα δεν ισχύουν. Ωράρια ομοίως δεν ισχύουν. Τα τροχογραφεία δεν έχουν ρεύμα και στηρίζονται για την όποια επικοινωνία στο (προσωπικό) κινητό...του υπαλλήλου.

Δηλαδή το μόνο αθλιότερο αυτού του "διπλώματος" είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο εντεταλμένος φορέας για την έκδοσή του. Το μόνο που παραμένει όπως το ξέραμε είναι το κόστος για αυτές τις "υπηρεσίες" (50€ για ετήσιο και 90€ για 3ετές)

Επεξ/σία από haris_216

Update (του update)

Η απουσία ρεύματος έχει και άλλη παρενέργεια, για την οποία φυσικά δεν είχαμε ενημερωθεί κατά την τηλεφωνική επικοινωνία. Δεν έχουν pos. Έτσι όταν πας να πληρώσεις και βγάλεις την κάρτα ενημερώνεσαι ότι η χρήση της δεν είναι δυνατή και άρα πρέπει να πας να βρεις atm για μετρητά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...