panatha1369 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ειμαι στο χωρο του IT σαν system/networking engineer σχεδον 12-13 χρονια..ψαχνοντας αγγελειες για δουλεια και ενω εχω καποιες προτασεις απο ελλαδα και εξωτερικο παρατηρησα οτι με το ζορι δινουν 1300-1600 καθαρα για θεσεις mid/senior..αξιζει να ψαξω να ανοιξω επιχείρηση εστω και ενα μικρο μαγαζακι πανω στο τομεα μου?Εχω ασχοληθει ολα αυτα τα χρονια με στησιμο server (windows/linux/proxmox) με στησιμο vm(hyper-v vmware)και δικτυακα (cisco paloalto fortinet)..ολες οι αποψεις δεκτες..ενα αλλο που παρατηρησα στην ελλαδα ολοι ψαχνουν καποιον που τα ξερει ολα ΠΧ (development) και προωθουν πολλοι το θεμα development..(soft dev /web dev)..Εχει πεθανει η εννοια του system/network ?? Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από panatha1369 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 14 ώρες πριν, panatha1369 είπε Ειμαι στο χωρο του IT σαν system/networking engineer σχεδον 12-13 χρονια..ψαχνοντας αγγελειες για δουλεια και ενω εχω καποιες προτασεις απο ελλαδα και εξωτερικο παρατηρησα οτι με το ζορι δινουν 1300-1600 καθαρα για θεσεις mid/senior..αξιζει να ψαξω να ανοιξω επιχείρηση εστω και ενα μικρο μαγαζακι πανω στο τομεα μου?Εχω ασχοληθει ολα αυτα τα χρονια με στησιμο server (windows/linux/proxmox) με στησιμο vm(hyper-v vmware)και δικτυακα (cisco paloalto fortinet)..ολες οι αποψεις δεκτες..ενα αλλο που παρατηρησα στην ελλαδα ολοι ψαχνουν καποιον που τα ξερει ολα ΠΧ (development) και προωθουν πολλοι το θεμα development..(soft dev /web dev)..Εχει πεθανει η εννοια του system/network ?? ποιος σου ειπε οτι ο dev ξέρει να τα κάνει όλα? γενικά η ζητηση είναι μικρή αλλά μπορεις να ψαχτεις και σε δικτυα να πάρεις καποιες πιστοποιήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 εχω cert απο cisco σε δικτυα..εννοω οτι η αγορα εχει πεθανει για το παραδοσιακο System/network..ολοι ζητανε πιο πολυ οτι εχει σχεση με developer..στις 10 αγγελειες η 7 ειναι για developers.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 23 λεπτά πριν, panatha1369 είπε εχω cert απο cisco σε δικτυα..εννοω οτι η αγορα εχει πεθανει για το παραδοσιακο System/network..ολοι ζητανε πιο πολυ οτι εχει σχεση με developer..στις 10 αγγελειες η 7 ειναι για developers.. Στο linkendin έχει και πολλές για δίκτυα και ΙΤ αυτες τις μέρες ειδα και από την ιδια τη cisco Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι αλλα ζητανε να ξερεις και λιγο coding..Ειδικα σε mid/senior.κοιταω linkendin glassdoor και indeed.. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από panatha1369 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 κάνε κάποιο course να μαθεις καποια βασικά αναλογα τη γλώσσα που ζητάνε πχ ψαξε python για System/network Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα