kwnabil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα,ειμαι 26 χρονων, έχω εδώ και 5 μήνες πόνους κατω απο το στήθος και μερικές φορές το νιώθω και σαν τσιμπήματα. Κάποιες φορες στο αντιστοιχο σημειο πονάω και στην πλάτη, έχω επισκεφθεί γιατρούς, άλλοι λένε πως είναι νευραλγία, άλλοι θέμα κακης στασης και άλλοι θεμα άγχους. εχω παρα πολλα παυσιπονα χωρις αποτελεμσα και συνεχιζω να ποναω. Υπάρχει καποιος που να έχει αντιμετωπισει το ίδιο θέμα?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, kwnabil είπε Καλησπέρα,ειμαι 26 χρονων, έχω εδώ και 5 μήνες πόνους κατω απο το στήθος και μερικές φορές το νιώθω και σαν τσιμπήματα. Κάποιες φορες στο αντιστοιχο σημειο πονάω και στην πλάτη, έχω επισκεφθεί γιατρούς, άλλοι λένε πως είναι νευραλγία, άλλοι θέμα κακης στασης και άλλοι θεμα άγχους. εχω παρα πολλα παυσιπονα χωρις αποτελεμσα και συνεχιζω να ποναω. Υπάρχει καποιος που να έχει αντιμετωπισει το ίδιο θέμα? Αν δεν μπορει να στο λυσει ο γιατρος σου αλλαξε γιατρο Τεχνολογικα φορουμ δεν ειναι για περνεις ιατρικες συμβολες και γενικοτερα στο ιντερνετ δεν ειναι να περνεις ιατρικες συμβουλες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις