IoannisSM Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Εχω δισκο ssd με καποια δεδομενα μεσα. Δεν τα χρειαζομαι, αλλα θελω να γραψω νεα δεδομενα σε αυτον. Τι ειναι καλυτερο? α) να κανω φορματ? με τι επιλογες? β) να σβησω απλα τα παλια και να γραψω τα καινουρια?
snbblp Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Αυτό που θα κάνει λιγότερες εγγραφές στον δίσκο. Δηλαδή, delete partitions, create partition, quick format. Οι διαγραφές και το πλήρες format προκαλούν μεγαλύτερη φθορά.
IoannisSM Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, snbblp είπε Αυτό που θα κάνει λιγότερες εγγραφές στον δίσκο. Δηλαδή, delete partitions, create partition, quick format. Οι διαγραφές και το πλήρες format προκαλούν μεγαλύτερη φθορά. Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Είναι γραμμένα τα 3/4 του δίσκου (500αρης, 3 μηνών ο δίσκος) . Οπότε κάνω delete and create partition καλυτερα ε;
snbblp Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, IoannisSM είπε Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Είναι γραμμένα τα 3/4 του δίσκου (500αρης, 3 μηνών ο δίσκος) . Οπότε κάνω delete and create partition καλυτερα ε; Ναι. Επίσης quick format. 1
IoannisSM Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, snbblp είπε Ναι. Επίσης quick format. Ntfs ; για data γενικά θα είναι (αρχεία, ταινίες, κτλ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα