kwnabil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, έχω εδώ και 5 μήνες πόνους κατω απο το στήθος και μερικές φορές το νιώθω και σαν τσιμπήματα. Κάποιες φορες στο αντιστοιχο σημειο πονάω και στην πλάτη, έχω επισκεφθεί γιατρούς, άλλοι λένε πως είναι νευραλγία, άλλοι θέμα κακης στασης και άλλοι θεμα άγχους. Υπάρχει καποιος που να έχει αντιμετωπισει το ίδιο θέμα?
Nabuko Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, kwnabil είπε έχω επισκεφθεί γιατρούς Και τώρα θέλεις γνώμες και απ' τους γιατρούς του ινσόμνια? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, kwnabil είπε Καλησπέρα, έχω εδώ και 5 μήνες πόνους κατω απο το στήθος και μερικές φορές το νιώθω και σαν τσιμπήματα. Κάποιες φορες στο αντιστοιχο σημειο πονάω και στην πλάτη, έχω επισκεφθεί γιατρούς, άλλοι λένε πως είναι νευραλγία, άλλοι θέμα κακης στασης και άλλοι θεμα άγχους. Υπάρχει καποιος που να έχει αντιμετωπισει το ίδιο θέμα? Ωρα να επισκεφθεις το γιατρο.
Bitbit Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 covid χωρίς αμφιβολία . δεν υπάρχουν άλλες ασθένειες.
kwnabil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Ωρα να επισκεφθεις το γιατρο. 6 λεπτά πριν, Bitbit είπε covid χωρίς αμφιβολία . δεν υπάρχουν άλλες ασθένειες. έχω επισκεφθεί πολλούς γιατρούς έχω αποκλείσει θέματα καρδίας πνευμόνων κλπ έχω πάρει πολλά παυσίπονα αλλά δεν βρίσκω ανακούφηση και δεν λέει να μου περάσει
Nabuko Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, adi32 είπε Τίποτα δεν έχεις ξέχνα το και θα περάσει Τι ειδικότητα έχεις συνάδελφε?
adi32 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Τι ειδικότητα έχεις συνάδελφε? Υδραυλικός με ειδίκευση στην ανοησιολογία😀😀😀 Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από adi32 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις