SkyNet11 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σας, Τον επόμενο μήνα λήγει το συμβόλαιο μου με Vodafone για internet στο σπίτι και πριν απο μία βδομάδα με κάλεσαν απο Cosmote με προσφορά για 50Mbps internet και καλη προσφορα με data και ομιλία για 2 κινητα σε εξευτελιστική τιμή και χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκα και με ενημέρωσε ο υπάλληλος της Cosmote με τον οποίο μιλούσα πως θα μου στείλουν με κούριερ να υπογράψω το συμβόλαιο (θα έρθει απο βδομάδα). Χθες, με ξαναπήραν τηλέφωνο απο Cosmote να με ενημερώσουν πως ο υπάλληλος που μου έκανε την προσφορά ήταν "καινούργιος" και πως ταχα μου δεν είδε πως η περιοχή μου δεν έχει δυνατότητα 50άρας ταχύτητας και πως οταν έρθει το συμβόλαιο που μου έστειλαν, θα πρέπει να το πετάξω και να μην το υπογράψω. Να σημειωθεί πως γείτονας μου 2 σπίτια παραπάνω που παίρνουμε γραμμή απο το ίδιο καφάο εχει εδω και 1,5 χρόνο 50Mbps με την Cosmote χωρίς κανένα πρόβλημα και πριν περίπου μισό χρόνο τεχνικός του ΟΤΕ που ήρθε για να ελέγξει την γραμμή μου λόγω τεχνικών προβλημάτων (οι γραμμές είναι του ΟΤΕ στην περιοχή) με ενημέρωσε πως τελικά η γραμμή μου μέχρι το κουτί εξω απο το σπίτι μου είναι σε άριστη κατάσταση και πως έαν ήμουν συνδρομητής Cosmote θα έπιανα σίγουρα τα 50Mbps. Πιστεύω πως εκεί στην Cosmote έδωσαν άθελα τους μια τρελά καλή προσφορά και μου λένε την δικαιολογία πως η περιοχή μου δεν καλύπτεται απο τα 50mbps ώστε να μην υπογράψω το συμβόλαιο. Παρόλα αυτά, εγω σκέφτομαι να το υπογράψω και εάν μου τηλεφωνήσουν να τους πω πως είναι υποχρεωμένοι να τηρήσουν τους όρους του συμβολαίου. Τι θα προτείνατε να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 21 ώρες πριν, SkyNet11 είπε Παρόλα αυτά, εγω σκέφτομαι να το υπογράψω και εάν μου τηλεφωνήσουν να τους πω πως είναι υποχρεωμένοι να τηρήσουν τους όρους του συμβολαίου. Αυτό και τίποτε άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) AN σου έρθει το συμβόλαιο, το διαβάζεις (πως είναι ό,τι είπατε κ όχι άλλεςτιμές κ παροχές, μιας και υποθέτω θα είναι κ στάνταρ στους υπολογιστές των πωλητών) και το υπογράφεις. ΑΝ έστειλαν αυτά που είπατε όμως, λογικά θα έχουν ενημερώσει την κούριερ να μην παραδώσει το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ δέμα. ξαναλέω, ΑΝ παραλάβεις, δες τι όρους κ τιμές/παροχές θα λέει, μην τυχόν κ έστειλαν 2ο με "διορθωμένες" τιμές κ υπογράψεις κ μετά τρέχεις εσύ... Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από Kthulhou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asteroulis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Από περιέργεια, πες μας τι τέλη προσφορά σου κάνανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα