Konstantinio Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Καλησπερα! Ψαχνω για 4k bluray player. το αποτελεσμα που θελω να εχω ειναι truehd+Dolby atmos στον ηχο! Εχω την Lg oled c9 + Lg Sn11rg soundbar Το βασικο μου ερωτημα ειναι αν πρεπει να παρω bluray player ακριβο με dolby atmos? η αφου ο ηχος θα ειναι passthrough στο soundbar δεν χρειαζεται?
kallair Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Konstantinio είπε Καλησπερα! Ψαχνω για 4k bluray player. το αποτελεσμα που θελω να εχω ειναι truehd+Dolby atmos στον ηχο! Εχω την Lg oled c9 + Lg Sn11rg soundbar Το βασικο μου ερωτημα ειναι αν πρεπει να παρω bluray player ακριβο με dolby atmos? η αφου ο ηχος θα ειναι passthrough στο soundbar δεν χρειαζεται? https://www.digitaltrends.com/home-theater/dolby-atmos-sound/ Eχω την εντυπωση οτι θελεις σε ολα τα βηματα να υποστηριζεται το truehd. ειδικα ο player να υποστηριζει το format ειδαλλως δεν θα παρεις trueHD ήχο. Για παραδειγμα η ηχομπαρα μου υποστηριζει trueHD atmos ΑΛΛΑ παιζω την ταινια απο τον player στην τηλεοραση που δεν υποστηριζει trueHD. το κανει πρώτα downsample se δικάναλο και μετα το στελνει με το passthrough. oμοιως και ενα blue-ray player, πως να στειλει ηχο απο κατι που δεν ειναι στα χαρακτηριστικα του; Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από kallair 2
kanesaxo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Αρχικά, πρέπει ο player να υποστηρίζει το φορμά. Εγώ πχ εχω αυτό: LG Blu-Ray Player UBK80 Αλλα να κάνω μια ερώτηση...Τι να κάνεις το ατμος σε μια ηχόμπαρα;;; Οκ λένε πως υποστηρίζει ατμος, αλλα οτι και να κανεις ειναι μια ηχομπαρα και οχι μια αρμάδα ηχεία...
kallair Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 12 ώρες πριν, kanesaxo είπε Αρχικά, πρέπει ο player να υποστηρίζει το φορμά. Εγώ πχ εχω αυτό: LG Blu-Ray Player UBK80 Αλλα να κάνω μια ερώτηση...Τι να κάνεις το ατμος σε μια ηχόμπαρα;;; Οκ λένε πως υποστηρίζει ατμος, αλλα οτι και να κανεις ειναι μια ηχομπαρα και οχι μια αρμάδα ηχεία... οι περισσοτερες ακριβες (και οχι μονο) ηχομπαρες εχουν/υποστηριζουν πισω ηχεια και upfiring ηχεια. οποτε μια χαρα υπαρχει λογος για ατμος. 1
Konstantinio Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 15 ώρες πριν, kallair είπε https://www.digitaltrends.com/home-theater/dolby-atmos-sound/ Eχω την εντυπωση οτι θελεις σε ολα τα βηματα να υποστηριζεται το truehd. ειδικα ο player να υποστηριζει το format ειδαλλως δεν θα παρεις trueHD ήχο. Για παραδειγμα η ηχομπαρα μου υποστηριζει trueHD atmos ΑΛΛΑ παιζω την ταινια απο τον player στην τηλεοραση που δεν υποστηριζει trueHD. το κανει πρώτα downsample se δικάναλο και μετα το στελνει με το passthrough. oμοιως και ενα blue-ray player, πως να στειλει ηχο απο κατι που δεν ειναι στα χαρακτηριστικα του; Ευχαριστω φιλε μου νομιζω με καλυψες απολυτα! 1
kanesaxo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, kallair είπε οι περισσοτερες ακριβες (και οχι μονο) ηχομπαρες εχουν/υποστηριζουν πισω ηχεια και upfiring ηχεια. οποτε μια χαρα υπαρχει λογος για ατμος. που σιγουρα δε θα ειναι το ιδιο με έναν πολυκάναλο και κατάλληλα τοποθετημένα ηχεία συστήματος atmos. Χρύσωμα χαπιού, εν ολίγοις.
Konstantinio Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, kanesaxo είπε που σιγουρα δε θα ειναι το ιδιο με έναν πολυκάναλο και κατάλληλα τοποθετημένα ηχεία συστήματος atmos. Χρύσωμα χαπιού, εν ολίγοις. 7.1.4 ειναι η ηχομπαρα σε χωρο 10τμ. Πιστεψε με ακουγεται πολυ καλυτερα απο τα σαπια odeon που εχουμε στην Πατρα
kanesaxo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 μη προσπαθείς να με πείσεις τωρα πως το αποτέλεσμα ειναι ιδιο με ενα αμιγώς ατμος σύστημα. Αν ηταν θα αγοράζανε ολοι ηχομπαρες και πολυκάναλοι, ηχεία, δαπεδου, οροφης, sub θα τα πετούσαμε. Σίγουρα εχεις καλύτερο ήχο απο της τιβί, προς Θεού, αλλά ως εκει.
Konstantinio Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, kanesaxo είπε μη προσπαθείς να με πείσεις τωρα πως το αποτέλεσμα ειναι ιδιο με ενα αμιγώς ατμος σύστημα. Αν ηταν θα αγοράζανε ολοι ηχομπαρες και πολυκάναλοι, ηχεία, δαπεδου, οροφης, sub θα τα πετούσαμε. Σίγουρα εχεις καλύτερο ήχο απο της τιβί, προς Θεού, αλλά ως εκει. Δεν παω να σε πεισω για κατι! (Τα odeon δεν εχουν atmos) συγκριση atmos- non atmos σου εκανα. Εγω παντως για bluray player ρωτησα εσυ σχολιαζεις off topic για την ηχομπαρα! Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από Konstantinio
kanesaxo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Konstantinio είπε Δεν παω να σε πεισω για κατι! Εγω παντως για bluray player ρωτησα εσυ σχολιαζεις off topic για την ηχομπαρα! σου απαντησα για το 1ο σκέλος. Και σε ρώτησα για το 2ο. Σιγα το οφ τοπικ.
Konstantinio Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, kanesaxo είπε σου απαντησα για το 1ο σκέλος. Και σε ρώτησα για το 2ο. Σιγα το οφ τοπικ. Εχει απειρη διαφορα παντως το atmos vs non atmos . Εστω και με την ηχομπαρα 1
nakata1954 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Στις 12/3/2022 στις 4:57 ΜΜ, Konstantinio είπε Καλησπερα! Ψαχνω για 4k bluray player. το αποτελεσμα που θελω να εχω ειναι truehd+Dolby atmos στον ηχο! Εχω την Lg oled c9 + Lg Sn11rg soundbar Το βασικο μου ερωτημα ειναι αν πρεπει να παρω bluray player ακριβο με dolby atmos? η αφου ο ηχος θα ειναι passthrough στο soundbar δεν χρειαζεται? Η αναπαραγωγή θα γίνεται από bluray discs η από ripαρισμένα αρχεία?
Konstantinio Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 51 λεπτά πριν, nakata1954 είπε Η αναπαραγωγή θα γίνεται από bluray discs η από ripαρισμένα αρχεία? Bluray disc
kallair Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 22 ώρες πριν, kanesaxo είπε που σιγουρα δε θα ειναι το ιδιο με έναν πολυκάναλο και κατάλληλα τοποθετημένα ηχεία συστήματος atmos. Χρύσωμα χαπιού, εν ολίγοις. που σιγουρα δεν θα εχουν και ιδια τιμη. οποτε ο καθενας αναλογα με τις απαιτησεις του και τις αναγκες του κ προφανως και την τσεπη του διαλεγει και παιρνει. Δεν ηρθε κανενας να κανει συγκριση ενος συστηματος ηχομπαρας με εναν ενισχυτη atmos και καταλληλα τοποθετημενα ηχεια. Αλλα μην φτανουμε κ σε υπερβολικες εκφρασεις.. 1
toyo73 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Στις 13/3/2022 στις 9:14 ΜΜ, Konstantinio είπε Bluray disc https://www.sony.gr/electronics/syskeves-anaparagwgis-blu-ray/ubp-x700 Mε διπλο HDMI.Παιζει λιγο πανω απο το 200αρικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα