Insane84 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Αυτές τις μέρες ψάχνομαι για κάποιο cloud service καθώς έχω αποθηκευμένα φωτογραφίες και βίντεο από εδώ και από εκεί και θέλω να τα μαζέψω σε ένα σημείο και να τα ασφαλίσω. Δοκιμασα το onedrive μέσω του hotmail αλλά έπιασε τα 5gb για πλακα και μετά πρέπει να πληρώσεις. Πριν αγοράσω κάτι λοιπόν μήπως έχει να προτείνει κανείς κάποιο άλλο πιο καλό cloud service ίσως και με λιγότερα χρήματα ή ακομα και δωρεάν???
thomasG4 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 40 λεπτά πριν, Insane84 είπε Καλησπέρα σε όλους, Αυτές τις μέρες ψάχνομαι για κάποιο cloud service καθώς έχω αποθηκευμένα φωτογραφίες και βίντεο από εδώ και από εκεί και θέλω να τα μαζέψω σε ένα σημείο και να τα ασφαλίσω. Δοκιμασα το onedrive μέσω του hotmail αλλά έπιασε τα 5gb για πλακα και μετά πρέπει να πληρώσεις. Πριν αγοράσω κάτι λοιπόν μήπως έχει να προτείνει κανείς κάποιο άλλο πιο καλό cloud service ίσως και με λιγότερα χρήματα ή ακομα και δωρεάν??? To Google One της Google με 30 ευρώ το χρόνο για 200 gb χώρο είναι αρκετά καλή περίπτωση. Αν σκεφτείς ότι η Google είναι σχεδόν απίθανο να κλείσει, δεν χρειάζετε να σκεφτεί κάποιος τι γίνετε σε περίπτωση που κλείσει το service.
korakios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Insane84 είπε Καλησπέρα σε όλους, Αυτές τις μέρες ψάχνομαι για κάποιο cloud service καθώς έχω αποθηκευμένα φωτογραφίες και βίντεο από εδώ και από εκεί και θέλω να τα μαζέψω σε ένα σημείο και να τα ασφαλίσω. Δοκιμασα το onedrive μέσω του hotmail αλλά έπιασε τα 5gb για πλακα και μετά πρέπει να πληρώσεις. Πριν αγοράσω κάτι λοιπόν μήπως έχει να προτείνει κανείς κάποιο άλλο πιο καλό cloud service ίσως και με λιγότερα χρήματα ή ακομα και δωρεάν??? πόσα giga χρειάζεσαι ?
Insane84 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 23 λεπτά πριν, korakios είπε πόσα giga χρειάζεσαι ? Να σου πω ότι δεν είμαι σίγουρος? Φαντάζομαι 100 με 200 είναι οκ αλλά βάζε βάζε μπορεί να χρειαστώ κ 1Τ στο μέλλον.
korakios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 48 λεπτά πριν, Insane84 είπε Να σου πω ότι δεν είμαι σίγουρος? Φαντάζομαι 100 με 200 είναι οκ αλλά βάζε βάζε μπορεί να χρειαστώ κ 1Τ στο μέλλον. https://www.pcloud.com/lifetime/ 2 Τera για 99 χρόνια 350$ ,αλλά δεν είναι κρυπτογραφημένα στους servers (παρέχεται ως έξτρα) https://icedrive.net/plans 1 Tera lifetime για 200€ με κρυπτογράφηση
Bourdoulas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 H MS βγάζει ανά διαστήματα προσφορές σε office365 ετήσιες συνδρομές περίπου στα 30-35 ευρώ. Αυτές έχουν μαζί και αποθηκευτικό χώρο στο onedrive 1 TB. Συμφέρει να περιμένεις μια τέτοια προσφορά και να στακάρεις 3-4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα