Basilhs1982 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, chill είπε Εικάζω πως το "μαστόρι" ήταν από την γειτονική χώρα στα δυτικά μας όπου όλοι οι κάτοικοι της ειδικεύονται από ελαιοχρωματισμούς μέχρι εγχειρίσεις ανοιχτής καρδιάς
Silenzio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, chill είπε Εικάζω πως το "μαστόρι" ήταν από την γειτονική χώρα στα δυτικά μας όπου όλοι οι κάτοικοι της ειδικεύονται από ελαιοχρωματισμούς μέχρι εγχειρίσεις ανοιχτής καρδιάς είδα και τα εγχώρια μαστόρια για τι είναι ικανά. Έμπλεξα με ελληναρα μαστροχαλαστη υδραυλικό που έβριζε αλβανους-πακιστανους ψευτομαστορους και 2 χρόνια μετά πληρώνω ακομα τα "εργα του", τα οποία αλβανοί τα διόρθωσαν, διερωτώμενοι "υδραυλικός τα έφτιαξε αυτά ?" Ούτε σιφώνι δεν εβαλε σωστά, ανάποδα τα είχε. Και για να σε προλάβω στις τιμές του φωτιά, δε τον πήρα για οικονομία αλλά για πιο καλά. Μη τον πετύχω μόνο πουθενά.. 1
csontheline Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Για αυτό τον λόγο υπάρχουν ασφάλειες. Νοικιάζεις το σπίτι, πληρώνεις ετήσια ασφάλεια και αν συμβεί κάτι, σε καλύπτει η ασφαλιστική (όχι τσιγκουνιές εκεί, να γλιτώσουμε 15-20€/έτος). Όπως προαναφέρθηκε, ότι πληρώνεις φθηνά, κοστίζει ακριβά. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 23 minutes ago, csontheline said: Για αυτό τον λόγο υπάρχουν ασφάλειες. Νοικιάζεις το σπίτι, πληρώνεις ετήσια ασφάλεια και αν συμβεί κάτι, σε καλύπτει η ασφαλιστική (όχι τσιγκουνιές εκεί, να γλιτώσουμε 15-20€/έτος). Όπως προαναφέρθηκε, ότι πληρώνεις φθηνά, κοστίζει ακριβά. Και μετά τα ζητάς από τον ιδιοκτήτη?
csontheline Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, Thresh είπε Και μετά τα ζητάς από τον ιδιοκτήτη? Διευκρίνιση : Ο ιδιοκτήτης κάνει την ασφάλεια. Υπάρχουν ασφάλειες που καλύπτουν ένα σωρό πράγματα. Ακόμα και τέτοιες περιπτώσεις. Εγώ κάνω κάθε χρόνο (~70€ ετήσια). 1
alx301 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 2 hours ago, csontheline said: Διευκρίνιση : Ο ιδιοκτήτης κάνει την ασφάλεια. Υπάρχουν ασφάλειες που καλύπτουν ένα σωρό πράγματα. Ακόμα και τέτοιες περιπτώσεις. Εγώ κάνω κάθε χρόνο (~70€ ετήσια). Μπορεις να μας δωσεις λεπτομέρειες ; Τι ακριβώς αναλαμβάνει η ασφάλεια; Αν θες και με ΠΜ την ασφαλιστική; Σε ευχαριστώ
csontheline Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, alx301 είπε Μπορεις να μας δωσεις λεπτομέρειες ; Τι ακριβώς αναλαμβάνει η ασφάλεια; Αν θες και με ΠΜ την ασφαλιστική; Σε ευχαριστώ Ψάξε για ασφάλεια σπιτιού στο google. Κάθε ασφαλιστική έχει διαφορετικές παροχές, αλλά αυτό που ψάχνεις είναι, κυρίως, να καλύπτει μεγάλες ζημιές που δεν προκλήθηκαν εσκεμμένα (θα υπάρξει πραγματογνώμονας στην αποτίμηση της ζημιάς, θα φανεί το εσκεμμένο) προς όσους διαμένουν (είτε ιδιοκτήτης, είτε ενοικιαστής) προς τρίτους (πχ ξεκόλλησε μέρος του μπαλκονιού και έπεσε σε άνθρωπο/όχημα) και θα αναλάβει οποιοδήποτε έξοδο για προσωρινή μετεγκατάσταση, χαμένα ενοίκια κλπ μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών. Συνήθως έχουν κάποια απαλλαγή, αλλά οι ασφάλειες έχουν το νόημα του ελεγχόμενου κόστους καταστροφών, δηλαδή να μην εκτροχιαστείς οικονομικά (ψυχικά, σωματικά κλπ) σε ενδεχόμενη μεγάλη ζημία. Edit : Βασικά, έχω την εντύπωση ότι απλώς έχω μία ασφάλεια σπιτιού και όχι κάτι ειδικό για την ενοικίαση. Δεν θυμάμαι πάρα πολλά από το συμβόλαιο ασφάλειας (το είχα διαβάσει όταν το πρωτοέκανα) γιατί εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια τον ασφαλιστή μου. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από csontheline 1
mechpanos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, csontheline είπε εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια τον ασφαλιστή μου Κακώς...θέλει ψείρισμα...κατά τα άλλα συμφωνώ
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 On 12/03/2022 at 22:21, DrFreeman said: Στο γενικό του ζητήματος που θέτεις δεν διαφωνώ απαραίτητα. Απλώς η συγκεκριμένη περίπτωση προσωπικά μου φαίνεται πως έχει πιο συγκεκριμένες ευθύνες, γι' αυτό και το ρώτησα. Δεν είναι δηλαδή μια γενική αερολογία/κινδυνολογία σε δουλειά να βρισκόμαστε. Τις έβγαλα σήμερα που κοίταξα τη ζημιά. Αρκετά σοκαριστικό θέαμα. σιγουρα ειναι διαφορετικη περιπτωση αυτο.τελικα τι εγινε?καλο θα ηταν να μαθουμε τι εγινε για να ξερουν και αλλοι σε μελλοντικες περιπτωσεις αν υπαρχουν useful info.
Προτεινόμενες αναρτήσεις