xraxra Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Γραμμένος άνεργος στον ΟΑΕΔ εδώ και 9 μήνες. Δεν δικαιούται επίδομα. Κάθε φορά που μπαίνει με τα στοιχεία του στο site, ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ οτι δεν εχει συμπληρώσρει το ΑΣΔ. Αυτο χρειάζεται υποχρεωτικά να γίνει? Ξέρει κανείς?
BrocasHelm Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Καλό είναι να το κάνεις, γιατί θα σου σπάει τα νεύρα. Το συμπληρώνεις μόνος σου σε 3-4 λεπτά, δεν είναι τίποτα. Επιπλέον είναι απαραίτητο για να πάρεις κάποιο επίδομα όπως ταμείο ανεργίας, ή τουλάχιστον έτσι είχα ακούσει προ διετίας, όπου γνωστός μου αναγκάστηκε να το κάνει (τότε μάλιστα λόγω covid υποχρεωτικά το έκανες μόνος σου online, δεν ξέρω αν πλέον υπάρχει και συνέντευξη ή κάτι τέτοιο).
xraxra Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Σε ευχαριστώ πολύ. Αν ξέρει κάποιος αν χρειάζεται και τώρα να το κάνεις μόνος σου?
kama28 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 παιδια εγω εχω το προβλημα οτι ενω το ερωτηματολογιο του ΑΣΔ εχει γινει και το λεει στην καρτελα του στην κυρια καρτελα δειχνει οτι δεν εχει γινει ΑΣΔ , τρελο τελειως και μαλλον με βλεπω να πηγαινω στον ΟΑΕΔ η να κανω τηλεδιασκεψη , αν εχει τυχει σε καποιον και κατα τυχη το ελυσε παρακαλω αν μπορει να πει πως
ekrepali Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, kama28 είπε παιδια εγω εχω το προβλημα οτι ενω το ερωτηματολογιο του ΑΣΔ εχει γινει και το λεει στην καρτελα του στην κυρια καρτελα δειχνει οτι δεν εχει γινει ΑΣΔ , τρελο τελειως και μαλλον με βλεπω να πηγαινω στον ΟΑΕΔ η να κανω τηλεδιασκεψη , αν εχει τυχει σε καποιον και κατα τυχη το ελυσε παρακαλω αν μπορει να πει πως Μήπως ήσουν άνεργος, έκανες πρόσληψη και μετά ξαναμπήκες ταμείο ανεργίας;
kama28 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 οχι απο την ημερομηνια που το εκανα μεχρι τωρα ενεργο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα