Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Προσπαθούσα να στείλω ένα αρχείο xls(με email) σε έναν υπολογιστή που είχε windows 10 με firefox. Αλλά όταν προσπαθούσε να το κατεβάσει ο άλλος χρήστης δεν προχωρούσε καν στη λήψη του αρχείου και του έγραφε στις Λήψεις "απέτυχε". Όταν το έκανα zip και του το έστειλα, μπόρεσε να κατεβάσει το zip να το αποσυμπιεσει και να χρησιμοποιήσει το αρχείο. Πρώτη φορά μου τυχαίνει αυτό. Έχει κάποιος καμία ιδέα;

Δημοσ.

Όταν δοκίμασα όμως και του έστειλα ένα κενό excel και ένα άλλο excel που είχε απλά πράγματα μέσα μπόρεσε να τα κατεβάσει.

Δημοσ.

Αν το xls είχε και μακροεντολές μέσα μπορεί να τε έκοβε. Ο παραλήπτης με ποιον browser προσπάθησε να το κατεβάσει; Μήπως του έβγαζε θαυμαστικά και έπρεπε να αποδεχτεί την λήψη;

Δημοσ.

Έχει μακροεντολές μέσα. Δεν του βγάζει κάποια ένδειξη. Πάτα να το κατεβάσει και απλώς του γράφει αμέσως Απέτυχε. Firefox έχει.

Δημοσ.

Αν πατήσει στις λήψης, στο αποτυχημένο αρχείο μήπως έχει κανένα βελάκι στα δεξιά που του δίνει επιλογές για να αποδεχτεί την λήψη; Γενικώς έχουν σφίξει τα πράγματα με τις λήψεις επισφαλών αρχείων.

13 ώρες πριν, caveneo είπε

Έχει μακροεντολές μέσα.

Δοκίμασα να στείλω ένα απλό αρχείο με μακροεντολές στον εαυτό μου και το κατέβασα κανονικά από firefox. Μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο αυτό εδώ (εννοείτε ότι θα σβήσεις όλα τα δεδομένα από τα φύλλα) να δούμε αν κατεβαίνει;

Δημοσ.

Η φάση είναι πως άλλος υπολογιστής στο ίδιο εσωτερικό δίκτυο το κατεβάζει κανονικά χωρίς θέμα. Μου φαίνεται πρέπει να πάω μια βόλτα από κοντά να δω τι παίζει. Το αρχείο δυστυχώς δεν γίνεται να το στείλω.

Δημοσ.

Αν ο παραλήπτης είναι συνδεμένος στο ίντερνετ δοκίμασε με απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας ή με το anydesk να μπεις και να δεις τι παίζει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...