athanakn Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Χρειάστηκε να αλλάξω πρόγραμμα και με ενημέρωσαν από το κατάστημα στο οποίο πήγα ότι τρέχει μια νέα προσφορά για απεριόριστα Gigabyte+λεπτά προς όλους για διετές συμβόλαιο στα 37 ευρώ περίπου. Αν υπάρχει και σταθερό τηλέφωνο σε βάζουν στο cosmote one και έχεις άλλα 10% έκπτωση. Εγώ ζήτησα και μια έξτρα data sim και μου βγήκε συνολικά στα 36 ευρώ μετά την έκπτωση. Δεν γνωρίζω μέχρι πότε θα τρέχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdog Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Καλησπέρα έχει παρατηρήσει κανείς αν οταν χρησιμοποιείς speedtest σε 2 συσκευες στον ιδιο με την βασικη και την εξτρα σιμ σου χωριζει τον download στα 2? επιανα σε 4g + dowload 250 mbps και οταν το ετρεχα ταυροχρονα σε 2 κινητα πιανανε 120 -130 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salty86 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 καλησπερα στην ομαδα και καλο μηνα. εχω ακριβως το ιδιο προγραμμα στα 37 ευρω να σας πω κατι ρε παιδια στην αρχη κατεβαζα μεσω χοτσποτ με 10 + mpbs χθες και σημερα τι παιζει και συνεχεια ειναι στα 4-5 download to katebasma επισης παρατηρω στο speed test baraei 100 aria .. κοφτης νομιζω πως δεν ειναι μηπως κανουν αναθβασμησεις ξερει κανενας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα