Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ventic139 είπε

Το ζεις στα ακρα και εσυ και καλα κανεις ααχαχ.

Συμφωνω οτι καποια στιγμη θα γινει ενα απο αυτα που αναφερες αλλα οσο μπορω στη αρχη ειδικα που θα ειναι κουτα κουτα να περιορισω κατι θα το κανω. :D 

:-D :-D :-D :-D :-D  :-D  :-D 

δεν εχει και κανα GIF να ποσταρω απο την ταινια TURNER AND HOOCH 

• Thanks 1
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, bezan είπε

εχω ενα μοντεο του 2003 σε κατασταση βιτρινας

10 ώρες πριν, bezan είπε

για αυτο και το αλλαζω

Πολυ φιλικα,εχεις ενα αμαξι 20ετιας και θεωρεις οτι ειναι κριμα να το λερωσει ο σκυλος;
Και το αλλαζεις για να παρεις τι;25ετιας,που δεν πειραζει αν το λερωσει;

Στις 14/3/2022 στις 1:14 ΠΜ, Inuyasha είπε

Ότι πιθανότητες έχει να καρφωθεί μια τρίχα δικιά σου ή της κοπέλας τόσο έχει και ενός ζώου

Μαν μου τι λες;;
Συγκρινεις την ποσοτητα τριχας του σκυλου με τη δικη τους;

Η θεωρεις οτι μαδανε το ιδιο;

Επισης,θεωρεις οτι η μακρια τριχα της κοπελας θα καρφωθει το ιδιο ανετα με τη σκυλισια και θα παραμεινει εκει καρφωμενη;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, mp123 είπε

Εμένα το γαλλικό δεν βγάζει τρίχες. Και να βγάλει οκ δεν χάλασε ο κόσμος. Όταν το έχουμε στο αμάξι του έχουμε ένα μαξιλαράκι κρεββάτι που είχε όταν ήταν μωρο. Εκεί κάθετε . Μην είστε τόσο παράξενοι με τα αυτοκίνητα. Εργαλεία είναι. 

Όταν πας να αγοράσεις αυτοκίνητο θες να είναι όμως σε καλή κατάσταση...μάντεψε όλα τα αυτοκίνητα που είναι 15 χρονών σε καλή κατάσταση δεν έμπαινε σκύλος μέσα ούτε οι κοτούλες από χωρίο 🤣

Πέρα από την πλάκα, αν δεν έχεις 2ο όχημα για "εργάτη" πολύ δύσκολο να το κρατήσεις σε καλή κατάσταση, ειδικά όταν δεν μπαίνεις μόνος σου στο όχημα. Φυσικά όσο το προσέξεις με τα ειδικά καλύμματα τόσο θα παραμένει σε αρκετά καλή κατάσταση σε βάθος χρόνου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Σου κοψανε και προστιμο;
Ρε πηγαιντε παραπερα πεστους,να το καθαρισετε το εφερα.

16 ώρες πριν, great είπε

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

την επομενη σκασε βρομουσες μεσα

που θα σου πουν οτι μυριζει!!!!!!!

δεν θα ξακαπαταγα σε αυτο το συνεργειο

Δεν ήταν με άσχημο τρόπο, σαν φιλική συμβουλή μου το ανέφεραν. Μου πρότειναν μάλιστα και αρωματικά αυτοκινήτου. Αλλά όταν βάζω αρωματικό την ζαλίζει και είναι χειρότερα, οπότε τίποτα...

Από ότι κατάλαβα τους έκανε εντύπωση γιατί τόσα χρόνια την έχουμε αλλά πάντα τους πάω το αυτοκίνητο σε καλή κατάσταση, τουλάχιστον καθαρό μέσα. 

Από την πλευρά τους, τους καταλαβαίνω γιατί δεν είναι ωραίο ο χώρος που δουλεύεις να είναι βρώμικος και να μυρίζει. Αρκετές φορές έχω δει να έχουν αυτοκίνητα σε κακό χάλι από θέμα καθαριότητας.

Επεξ/σία από filarhos
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Πολυ φιλικα,εχεις ενα αμαξι 20ετιας και θεωρεις οτι ειναι κριμα να το λερωσει ο σκυλος;

Μαν μου τι λες;;
Συγκρινεις την ποσοτητα τριχας του σκυλου με τη δικη τους;

Η θεωρεις οτι μαδανε το ιδιο;

Επισης,θεωρεις οτι η μακρια τριχα της κοπελας θα καρφωθει το ιδιο ανετα με τη σκυλισια και θα παραμεινει εκει καρφωμενη;

Η κοπέλα μου τουλάχιστον μαδαει περισσότερο από το shar pei μου, επίσης αρχικά δεν έχουν όλες οι κοπέλες μακριά μαλλιά

Πιο πολλές φορές έχω βρει τρίχες της κοπέλας μου παρά του σκύλου που του έχω το κάλυμμα στο πίσω κάθισμα

Επεξ/σία από Inuyasha
Δημοσ.
7 ώρες πριν, StamTheMan είπε

δεν παρεξηξγουμαι σε λογικα πλαισια παντα ))

το 20ετια δεν εχει καμια σχεση με την κατασταση του αυτοκινητου, πολλα αυτοκινητα πενταετιας ειναι για πεταμα.

ο καθενας με τα γουστα του

Δημοσ.

Άκου μπρο να δεις πως πάει το θέμα ο σκύλος πρέπει να είναι μέλος της οικογένειας.

Επίσης να ξέρεις γουστάρουν πολύ να βγάζουν μουσούδα από το παραθύρι.

Κάτι που αν τον έχεις φυλακισμένο δεν πρόκειται να κάνει.

Να αφήνει μυρωδιά σκυλιλας που λέμε δεν αφήνει να αφήσει τρίχα ότι και να βαλεις κάτι θα βρεις.

Οπότε η μαθαίνεις εσύ να ζεις με τον σκύλο η άσε καλύτερα το να τον βάζεις σε κλουβί.

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Η κοπέλα μου τουλάχιστον μαδαει περισσότερο από το shar pei μου, επίσης αρχικά δεν έχουν όλες οι κοπέλες μακριά μαλλιά

Πιο πολλές φορές έχω βρει τρίχες της κοπέλας μου παρά του σκύλου που του έχω το κάλυμμα στο πίσω κάθισμα

Εισαι η εξαιρεση στον κανονα.

Και ποσες κοπελες βλεπεις που ειναι κουρεμενες γουλι;
Μην παιζουμε με τις λεξεις μαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...