Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsarouc είπε

Για πάμε λοιπόν. Αν θεωρείς τόσο "επιστημονική" φαντασία αυτά που γράφω έλα να το συζητήσουμε ;)

Δε με ενδιαφερει να κανω τετοια συζητηση,κρινοντας  απο  οσα εγραψες.
Πολυ φιλικα.
Απλα τετοιες αποψεις συνηθως γινονται αφορμη να κλειδωνονται τετοια threads,καθως τεινουν να κλιμακωνουν τη συζητηση.

• Like 2
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, great είπε

εαν ο σκυλος δεν μυριζει γενικώς δεν εχεις θεμα, αρσενικο είναι; κυριως τα αρσενικα εχουν πιο βαρβατο αρωμα ειδικα την εποχη που εχουν ορέξεις.

Μην σε απασχολει αυτο, απολαυσε το καινουριο αυτοκίνητο, την κοπέλα σου και το σκυλο σας. Αφου θα παρεις και αυτο το καθισμα που δεν το κανουν πολοι και το εχουν χυμα λες και το καημενο εαν παθεις ατυχημα αυτο θα επιζησει ετσι που παει πανω κατω μπρος πισω στο αυτοκινητο. Τελος πάντων, καλορίζικο και ασφαλές διαδρομές.

Εαν θες ανεβασε και μια φωτογραφια απο το σκυλακι, we love them.

(εμενα ειναι θυληκο, και το μονο θεμα ειναι η τριχα, βασικά εαν μαδαει το σκυλι γενικά οτι και να κανεις την τριχα δεν θα την αποφυγεις, αλλα σε ενα καλο πλυντηριο αυτοκινητων στα ρουφάει όλα δεν εχεις θεμα, και εμας μαδαει ΠΟΛΥ!)

να σε ρωτησω για αυτο, απο τι βλεπω και απο photo ειναι για medium-large σκυλο ετσι; επισης το λουρι του σκυλου αυτο που μπαινει στο κορμι του και δένει με την ζωνη  υπαρχει στην συγκευσασια ή θεωρει οτι εχεις κατι τετοιο;

Αρσενικο ειναι, γενικα δε μυριζει ουτε στο σπιτι, αλλα προφανως εχει διαφορετικη οσμη απο αυτη του ανθρωπου. Γενικα δε εχει και το τριχωμα για να μαδαει αλλα οσο να ειναι οταν παιζουμε φευγουν κατι τριχες που το βρισκω λογικο. Γενικα δε ειναι τοσο ασχημα θα πω

Γενικα οκ τη τριχα ισως να μην την αποφυγω (αλλα οκ και σε εμας φευγουν) την τριχα που καρφωνεται θα φρικαρω αν την δω ειδικα σε νεο αμαξι αλλα οκ δε ειναι κατι που δεν λυνεται. Οπως αναφερθηκε και με ενα καλο πλυσιμο φευγει. Οσον την οσμη πιστευω θα ειμαι ενταξει με αυτα που αναφερθηκαν και με το γεγονος οτι ειμαστε προσεκτικοι με το σκυλι και το πλενουμε και ολα

Δημοσ.

Ρε φιλε στο αμαξι κοιμασαι και σε καιει αν μεινει καμια τριχα; Η νομιζεις οτι ανθρωπινες δεν πεφτουν στο αμαξι;

Αμαξι=εργαλειο εξυπηρετησης αναγκης. Αν το βλεπεις σας τοσο σημαντικο, ξανασκεψου το γιατι ειναι λεφτα στον δρομο ουσιαστικα και το αν θα εχει τριχα απο σκυλο ειναι το τελευταιο που θα πρεπει να σε απασχολει, σε σχεση με τον πιτσιρικα με τοι κλειδι που θα περασει απο διπλα η τον γιδοβοσκο που θα παρκαρει/ξεπαρκαρει σε κανενα στριμοκωλο μερος.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, narta είπε

Ρε φιλε στο αμαξι κοιμασαι και σε καιει αν μεινει καμια τριχα; Η νομιζεις οτι ανθρωπινες δεν πεφτουν στο αμαξι;

Αμαξι=εργαλειο εξυπηρετησης αναγκης. Αν το βλεπεις σας τοσο σημαντικο, ξανασκεψου το γιατι ειναι λεφτα στον δρομο ουσιαστικα και το αν θα εχει τριχα απο σκυλο ειναι το τελευταιο που θα πρεπει να σε απασχολει, σε σχεση με τον πιτσιρικα με τοι κλειδι που θα περασει απο διπλα η τον γιδοβοσκο που θα παρκαρει/ξεπαρκαρει σε κανενα στριμοκωλο μερος.

Όχι αγορινα μου αισθητικά δε μου αρέσει, δε κοιμάμαι εκεί. Επίσης προείπα προφανώς και θα πέσει τρίχα δε θα μπούμε και με στολή χειρουργείο, απλά να μην καρφωθεί καμία και δε βγαίνει, αλλά όλα καλά  

δουλευω ποσό καιρό για να το πάρω και όπως καταλαβαίνεις θέλω να το προσέξω. Επίσης σε αυτά όλα που λες συμφωνώ, Ελλάδα μένουμε και η οδηγητικής μας ικανότητα είναι χάλια. Δε διαφωνώ σε τίποτα από όσα λες, απλά πιστεύω να με καταλαβαίνεις. 

• Like 2
Δημοσ.

Ζώο  (σκύλος-γάτα) χωρίς τρίχα δεν είναι ζώο. Το αποδέχεσαι ή όχι. Δεν υπάρχει "γουστάρω τα ζώα αλλά δεν γουστάρω τις βρωμιές τους".

Έχω έξι γάτες μέσα στο σπίτι και δεν μου καίγεται καρφί για τις τρίχες. Ναι, είχα θέμα στην αρχή. Αλλά το ζώο και αυτό που σου δίνει ψυχικά, είναι πιο σημαντικό από την τρίχα του, το σκισμένα έπιπλα καιγενικά τα δικά μου τα "κολλήματα" ως "φιλόζωος" του στυλ "ναι μεν αλλά" (εξαιρούνται προβλήματα υγείας).

Λύσσα το κάναμε για ακόμη μία φορά.

• Like 6
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ventic139 είπε

Όχι αγορινα μου αισθητικά δε μου αρέσει, δε κοιμάμαι εκεί. Επίσης προείπα προφανώς και θα πέσει τρίχα δε θα μπούμε και με στολή χειρουργείο, απλά να μην καρφωθεί καμία και δε βγαίνει, αλλά όλα καλά  

δουλευω ποσό καιρό για να το πάρω και όπως καταλαβαίνεις θέλω να το προσέξω. Επίσης σε αυτά όλα που λες συμφωνώ, Ελλάδα μένουμε και η οδηγητικής μας ικανότητα είναι χάλια. Δε διαφωνώ σε τίποτα από όσα λες, απλά πιστεύω να με καταλαβαίνεις. 

Ότι πιθανότητες έχει να καρφωθεί μια τρίχα δικιά σου ή της κοπέλας τόσο έχει και ενός ζώου

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Ίσως. Όπως και να έχει σίγουρα με βοηθήσετε να πάρω μια δεύτερη γνώμη και σίγουρα δε έχω σκοπό να κάνω καμία τρίχα τριχιά. Αλλά ο καθένας με τα κολλήματα του 😁

Δημοσ.

Πριν έρθει στην ζωή μας ήμουν τρελος με το αυτοκίνητο και την καθαριότητα του. Πλέον έχω σταματήσει να σκάω. Στην αρχή έβαζα πλαστικό 1,5χιλιοστών και μετά το κάλυμμα. Πλέον βάζω μόνο το κάλυμμα γιατί δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

Έχει κάνει και εμετό γιατί ζαλίζεται στο αυτοκίνητο, αρκετές φορές στο πάτωμα στα πατάκια, αλλά τα κράτησε το κάλυμμα. Βέβαια έχω ένα δεύτερο πάντα και το αλλάζω αν χρειαστεί. Πάντως μυρωδιά δεν αφήνει, αν πλύνεις ότι λερωθεί και το αερίσεις. 

Τελικά για να μην κάνει εμετό την βάζουμε και κάθεται κάτω από τα καθίσματα που κουνάει λιγότερο.

Το χειρότερο είναι η τρίχα που την βλέπεις να πετάει, ειδικά αν έχεις σκυλάκι με διπλό τρίχωμα που μαδάει όλο τον χρόνο όπως η δικιά μας. Το μόνο που κάνω είναι μια φορά τον μήνα με ρολ τραβάω τις τρίχες από όλο το σαλόνι, καμιά 10αριά φύλλα και έτοιμο χωρίς τρίχα.

Υ.Γ. Μην βάλεις αρωματικό τους φέρνει ανακάτεμα...  Στο συνεργείο μία φορά μου έκαναν παρατήρηση ότι μυρίζει το αυτοκίνητο και αυτό γιατί είχε κρύο και πριν τους το αφήσω δεν είχα αερίσει.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, ventic139 είπε

δουλευω ποσό καιρό για να το πάρω και όπως καταλαβαίνεις θέλω να το προσέξω.

Σε καταλαβαινω απολυτα ετσι ημουν. Αλλα πλεον μετα απο 3 δεκαετιες με διπλωμα και 2 σκυλια, το αυτοκινητο ειναι απλα ενα μεσο που με παει απο το σημειο Α στο σημείο Β. Περισσοτερο με απασχολει πως είμαι πριν το σημειο Α και αφου στασω στο σημειο Β.

Μην σκας, καλυμμα, σκουπακι και ενα roll on με κολλητικο χαρτι. Παω στοιχημε μετα απο κανα χρόνο ουτε καν θα σε ενδιαφέρει αν δεν ειναι πενα το τετρατροχο

• Like 2
Δημοσ.

εχω ενα 10κιλο αρσενικο με λευκο τρίχωμα. Στα πίσω καθίσματα έχω βάλει ενα αδιάβροχο κάλυμα που πιάνει στα προσκέφαλα μπρος και πίσω. Αυτο το έχω βάλει για να προστατεύω τα καθίσματα απο τυχόν βρωμιές που έχει στα πόδια του όταν μπαίνει στο αμάξι. Τρίχα θα έχεις παντού, μυρωδιά όχι. Καθαρίζω το αμάξι ανα 10-15 μέρες απο μέσα και με την πίεση αέρα φεύγουν όλες οι τρίχες.  

Vailge Dog Car Seat Covers, 100% Waterproof...

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα το γαλλικό δεν βγάζει τρίχες. Και να βγάλει οκ δεν χάλασε ο κόσμος. Όταν το έχουμε στο αμάξι του έχουμε ένα μαξιλαράκι κρεββάτι που είχε όταν ήταν μωρο. Εκεί κάθετε . Μην είστε τόσο παράξενοι με τα αυτοκίνητα. Εργαλεία είναι. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, filarhos είπε

Στο συνεργείο μία φορά μου έκαναν παρατήρηση ότι μυρίζει το αυτοκίνητο και αυτό γιατί είχε κρύο και πριν τους το αφήσω δεν είχα αερίσει.

Σου κοψανε και προστιμο;
Ρε πηγαιντε παραπερα πεστους,να το καθαρισετε το εφερα.

• Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, filarhos είπε

Στο συνεργείο μία φορά μου έκαναν παρατήρηση

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

την επομενη σκασε βρομουσες μεσα

που θα σου πουν οτι μυριζει!!!!!!!

δεν θα ξακαπαταγα σε αυτο το συνεργειο

Δημοσ.

εγω προσωπικα αλλαζω αμαξι και κατηγορια για να παρω ενα ωστε να μην με νοιαζει ))

εχω εναν πιτσιρικα 1,5 χρονου, τωρα ειναι στα χαι του και σπαει τα ΠΑΝΤΑ, εχω και ενα μουσκαρο σκυλο 30 κιλων απο την αφρικη που και καμια φορα βρωμαει και μαδαει σαν αρκουδα 3 φορες τον χρονο για κανα διμηνο καθε φορα.

εχω ενα μοντεο του 2003 σε κατασταση βιτρινας που λεει ο λογος, και ακριβως επειδη καμια φορα παιζουν τα νευρα μου με το αμαξι που ειναι βρωμικο, και τρομαζω με την σκεψη της κακομοιριας οτι θα απαγορευσω του πιτσιρικα να αγγιζει κατι μες στο αμαξι μην τυχον το σπασει, και τον σκυλο, που ειναι σκυλος, και κανει οτι κανει ενας σκυλος....  για αυτο και το αλλαζω :-D σε κατι που δεν θα με νοιαζει και τοσο, και θα με πηγαινει εκει που δεν με πηγαινει η κουρσα
ειμαι της αποψης οτι τα αυτοκινητα πρεπει να τα ευχαριστιεσαι, οπως αναλογει στο καθενα.

και τριχες θα εχεις στο αμαξι, και κανα μισοκιλο ξερατο θα σου βγαλει εαν το πας κανα παρνασο η καμια μανη, και θα την αμολυσει, και τα σαλια θα τρεξουν, και θα σου φτερνιστει απο το πισω καθισμα αλλα θα σου ψεκασει το παρπριζ με φτερνισμα διασπορας:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D , και τα βερνικια στις ποδιες των πορτων θα σου γρατζουνησει οπως εναβαινει μεσα στο αμαξι, και την μαπα του θα τυναξει ωστε να απλωσουν τα σαλια σε κυκλικη ακτινα γυρω απο το στομα που καμια φορα θα πανε και στον ουρανο..........

αναποφευκτα ολα αυτα

• Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, bezan είπε

εγω προσωπικα αλλαζω αμαξι και κατηγορια για να παρω ενα ωστε να μην με νοιαζει ))

εχω εναν πιτσιρικα 1,5 χρονου, τωρα ειναι στα χαι του και σπαει τα ΠΑΝΤΑ, εχω και ενα μουσκαρο σκυλο 30 κιλων απο την αφρικη που και καμια φορα βρωμαει και μαδαει σαν αρκουδα 3 φορες τον χρονο για κανα διμηνο καθε φορα.

εχω ενα μοντεο του 2003 σε κατασταση βιτρινας που λεει ο λογος, και ακριβως επειδη καμια φορα παιζουν τα νευρα μου με το αμαξι που ειναι βρωμικο, και τρομαζω με την σκεψη της κακομοιριας οτι θα απαγορευσω του πιτσιρικα να αγγιζει κατι μες στο αμαξι μην τυχον το σπασει, και τον σκυλο, που ειναι σκυλος, και κανει οτι κανει ενας σκυλος....  για αυτο και το αλλαζω :-D σε κατι που δεν θα με νοιαζει και τοσο, και θα με πηγαινει εκει που δεν με πηγαινει η κουρσα
ειμαι της αποψης οτι τα αυτοκινητα πρεπει να τα ευχαριστιεσαι, οπως αναλογει στο καθενα.

και τριχες θα εχεις στο αμαξι, και κανα μισοκιλο ξερατο θα σου βγαλει εαν το πας κανα παρνασο η καμια μανη, και θα την αμολυσει, και τα σαλια θα τρεξουν, και θα σου φτερνιστει απο το πισω καθισμα αλλα θα σου ψεκασει το παρπριζ με φτερνισμα διασπορας:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D , και τα βερνικια στις ποδιες των πορτων θα σου γρατζουνησει οπως εναβαινει μεσα στο αμαξι, και την μαπα του θα τυναξει ωστε να απλωσουν τα σαλια σε κυκλικη ακτινα γυρω απο το στομα που καμια φορα θα πανε και στον ουρανο..........

αναποφευκτα ολα αυτα

Το ζεις στα ακρα και εσυ και καλα κανεις ααχαχ.

Συμφωνω οτι καποια στιγμη θα γινει ενα απο αυτα που αναφερες αλλα οσο μπορω στη αρχη ειδικα που θα ειναι κουτα κουτα να περιορισω κατι θα το κανω. :D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...