ventic139 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Inuyasha είπε Εποχες που αλλαζουν τριχωμα ειναι οτι πιο ευκολο μονο που θα μπει στο αμαξι , λιγο να τιναχτει , λιγο και ο αερας μεσα στο αμαξι οι τριχες πανε παντου Στο κλουβι δε χωραει να τιναχτει, καθεται σαν πασας. Αλλα αυτο με τον αερα ισχυει, ισως για να μειωσω λιγο τη πιθανοτητα για να γινει αυτο μπορω ενδεχομενως να καθαριζω και αυτον και το κλουβι πρωτου μπουν στο αμαξι.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, ventic139 είπε Στο κλουβι δε χωραει να τιναχτει, καθεται σαν πασας. Αλλα αυτο με τον αερα ισχυει, ισως για να μειωσω λιγο τη πιθανοτητα για να γινει αυτο μπορω ενδεχομενως να καθαριζω και αυτον και το κλουβι πρωτου μπουν στο αμαξι. Οτι και να κανεις καποια στιγμη θα βρεις τριχες , εκτος αν τον κουβαλας σε αεροστεγες κουτι 3
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, ventic139 είπε Στο κλουβι δε χωραει να τιναχτει, καθεται σαν πασας. Αλλα αυτο με τον αερα ισχυει, ισως για να μειωσω λιγο τη πιθανοτητα για να γινει αυτο μπορω ενδεχομενως να καθαριζω και αυτον και το κλουβι πρωτου μπουν στο αμαξι. Δηλαδή αν βρεις τρίχα απο την κοπελιά σου τι θα κάνεις;Θα την χωρίσεις; Πραγματικά εχεις κάνει την τρίχα τριχιά λολ 3 1
ventic139 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Οτι και να κανεις καποια στιγμη θα βρεις τριχες , εκτος αν τον κουβαλας σε αεροστεγες κουτι Όχι εντάξει είπαμε αυτό το θεωρώ δεδομένο Εδώ γωω μαδάω που και που 😅 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δηλαδή αν βρεις τρίχα απο την κοπελιά σου τι θα κάνεις;Θα την χωρίσεις; Πραγματικά εχεις κάνει την τρίχα τριχιά λολ ο καθένας έχει τα κολλήματα του.. εσυ μπορεις να το θεωρείς ασήμαντο εγώ όχι. Ρώτησα κάτι να δω τι μπορώ να κάνω να μειώσω κάποιες πιθανότητες. Το αν έχω κάνει τη τριχα τριχιά είναι δικό μου θέμα, αν δε θες να βοηθήσεις μπορεις απλά να κανείς mute το ποστ εχω τα κολλήματα μου και γω τι κάνω, ο καθένας με τη τρέλα του… Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από ventic139
StamTheMan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, ventic139 είπε Μου φαινεται λιγο "κουλο" πως η τριχα θα εξφεντονιστει απο το κλουβι του και θα παει να καρφωθει καπου μεσα στο αμαξι ειτε αυτο ειναι στο πατακι, ειτε στο καθισμα ειτε οπουδηποτε. Δεν ειμαι γνωστης για αυτο ρωταω. Αρκει ο αερας.Το θεμα ειναι οι τριχες που καρφωνουν στο καθισμα,αυτες δε βγαινουν ευκολα. 3 ώρες πριν, Inuyasha είπε Οτι και να κανεις καποια στιγμη θα βρεις τριχες , εκτος αν τον κουβαλας σε αεροστεγες κουτι Το μονο σιγουρο. 3 ώρες πριν, ventic139 είπε εχω τα κολλήματα μου και γω τι κάνω, ο καθένας με τη τρέλα του… Ειναι 100% σιγουρο οτι θα βρισκεις τριχες,μην ακους τους αλλους που σε καθησυχαζουν.
G.bar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Θα πάρεις ένα απλό καλλυμα για το πίσω κάθισμα και ένα κλιπ να κουμπώνει στη ζώνη. Θα δένετε τον σκύλο από το σαμαράκι και θα είναι και προστατευμένος σε περίπτωση ατυχήματος. Και εγώ σε καινούργιο αυτοκίνητο ημουν αποφασισμένος να την έχουμε με στολή κατά της ραδιενεργιας και μέσα σε κλουβί. Τελικά με το κλιπ και το καλλυμα είναι μια χαρά. Αν ο σκύλος μυρίζει άσχημα μέσα στο σπίτι, τότε θα μυρίζει και στο αυτοκίνητο. και δεν θα φταίει ο σκύλος. 4
ventic139 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αρκει ο αερας.Το θεμα ειναι οι τριχες που καρφωνουν στο καθισμα,αυτες δε βγαινουν ευκολα. Το μονο σιγουρο. Ειναι 100% σιγουρο οτι θα βρισκεις τριχες,μην ακους τους αλλους που σε καθησυχαζουν. Για αυτές που καρφώνουν ρωτάω κυρίως, γιατί οκ τρίχες ρουφάς με τη σκούπα. Και γω μαδάω και η κοπέλα μου και ο καθένας, αλλα δε καρφώνονται στο κάθισμα. Πάλι με σκουπα τις ρουφάς και αυτές; 48 λεπτά πριν, G.bar είπε Θα πάρεις ένα απλό καλλυμα για το πίσω κάθισμα και ένα κλιπ να κουμπώνει στη ζώνη. Θα δένετε τον σκύλο από το σαμαράκι και θα είναι και προστατευμένος σε περίπτωση ατυχήματος. Και εγώ σε καινούργιο αυτοκίνητο ημουν αποφασισμένος να την έχουμε με στολή κατά της ραδιενεργιας και μέσα σε κλουβί. Τελικά με το κλιπ και το καλλυμα είναι μια χαρά. Αν ο σκύλος μυρίζει άσχημα μέσα στο σπίτι, τότε θα μυρίζει και στο αυτοκίνητο. και δεν θα φταίει ο σκύλος. οχι σπιτι δε μυρίζει άσχημα η αλήθεια είναι, νορμαλ θα ελεγα. Εκτός αν εχει να κάνει πάνω από μήνα μπάνιο 😅. εχεις να προτείνεις κάποιο κάλλυμα που κάνει δουλειά ;; ευχαριστω
great Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) εαν ο σκυλος δεν μυριζει γενικώς δεν εχεις θεμα, αρσενικο είναι; κυριως τα αρσενικα εχουν πιο βαρβατο αρωμα ειδικα την εποχη που εχουν ορέξεις. Μην σε απασχολει αυτο, απολαυσε το καινουριο αυτοκίνητο, την κοπέλα σου και το σκυλο σας. Αφου θα παρεις και αυτο το καθισμα που δεν το κανουν πολοι και το εχουν χυμα λες και το καημενο εαν παθεις ατυχημα αυτο θα επιζησει ετσι που παει πανω κατω μπρος πισω στο αυτοκινητο. Τελος πάντων, καλορίζικο και ασφαλές διαδρομές. Εαν θες ανεβασε και μια φωτογραφια απο το σκυλακι, we love them. (εμενα ειναι θυληκο, και το μονο θεμα ειναι η τριχα, βασικά εαν μαδαει το σκυλι γενικά οτι και να κανεις την τριχα δεν θα την αποφυγεις, αλλα σε ενα καλο πλυντηριο αυτοκινητων στα ρουφάει όλα δεν εχεις θεμα, και εμας μαδαει ΠΟΛΥ!) 23 ώρες πριν, Inuyasha είπε https://www.skroutz.gr/s/30986909/Trixie-Κάλυμμα-Καθίσματος-με-Πλαϊνά-Μαύρο-Μπεζ-145x50cm.html Eγω με τετοια εχω ξενιασει απο τριχες στα καθισματα να σε ρωτησω για αυτο, απο τι βλεπω και απο photo ειναι για medium-large σκυλο ετσι; επισης το λουρι του σκυλου αυτο που μπαινει στο κορμι του και δένει με την ζωνη υπαρχει στην συγκευσασια ή θεωρει οτι εχεις κατι τετοιο; Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από great 1 1
tsarouc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 23 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Από την στιγμή που θα είναι στο κλουβί δεν πρόκειται να μείνει καμία μυρωδιά στο αμάξι Γιατί είναι αεροστεγές το κλουβί? Και πως θα ανασαίνει το ζωντανό? Στις 12/3/2022 στις 12:21 ΜΜ, ventic139 είπε Καλησπέρα σε όλους, Επρόκειτο να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο και ήθελα τη συμβουλή σας αν ο σκύλος μπορεί να αφήσει άσχημη μυρωδιά στο αμάξι (το καινούργιο μυρίζει τέλεια :P) και ενδεχομένως να κολλήσει καμία τρίχα στο κάθισμα. Δε πρόκειται να καθίσει χύμα στο κάθισμα, αλλά θα είναι στο κλουβί του κάτω από το κλουβί θα έχει ένα σεντόνι κάτι και όλο αυτό θα είναι σε ένα ειδικό αξεσουάρ που μοιάζει σαν σπίτι σκύλου για το αμάξι. Υπάρχει περίπτωση να φύγει καμία τρίχα ή να μυρίσει άσχημα το αυτοκίνητο; Δε θα μπαίνει και κάθε μέρα αλλά για όποτε μπαίνει. Μιλάμε για σκύλο με ίσια τρίχα, που δε μαδάει σχετικά πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Φιλαράκι μου δεν υπάρχει λύση. Αν αποδέχεσε το σκυλάκι αποδέχεσε και την μυρωδιά του. Είναι πολύ πολύ απλό. Αυτοί που σου λένε το αντίθετο έχουν σκύλο και έχουν συνηθίσει την μυρωδιά του. Αυτό είναι όλο. Τα λατρεύω τα σκυλιά αλλά αποφεύγω να τα έχω φίλους μου, γιατί πρώτον δεν θέλω να σέρνω τον φίλο μου με λουρί και δεύτερον θέλω να μυρίζει όπως μυρίζω εγώ, κάτι που είναι αδύνατον ότι και να κάνεις. 1
denis_kos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, G.bar είπε Θα πάρεις ένα απλό καλλυμα για το πίσω κάθισμα και ένα κλιπ να κουμπώνει στη ζώνη. Θα δένετε τον σκύλο από το σαμαράκι και θα είναι και προστατευμένος σε περίπτωση ατυχήματος. Και εγώ σε καινούργιο αυτοκίνητο ημουν αποφασισμένος να την έχουμε με στολή κατά της ραδιενεργιας και μέσα σε κλουβί. Τελικά με το κλιπ και το καλλυμα είναι μια χαρά. Αν ο σκύλος μυρίζει άσχημα μέσα στο σπίτι, τότε θα μυρίζει και στο αυτοκίνητο. και δεν θα φταίει ο σκύλος. Όπως στα λέει ο φίλος. Απλά για το κάλυμα, μην πάρεις αυτά τα trixie με τις πατούσες, γιατί μετά απο κάποιους μήνες χρήσης τρίβεται το καοτσουκ που έχει απο έξω και θα γίνει το αμάξι χάλια. Αντι για τρίχες θα μαζεύεις τρίμματα καοτσουκ. Έγω μετά απο 2 φτηνα που δοκίμασα κατέληξα σε αυτό. https://www.skroutz.gr/s/27205876/Walky-Hammock-Κάλυμμα-Θέσης-160x130cm-από-την-Camon.html?from=catspan Απόλυτα ικανοποιημένος απο την ποιότητα του. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, tsarouc είπε Γιατί είναι αεροστεγές το κλουβί? Και πως θα ανασαίνει το ζωντανό? Το σκυλί δεν βρωμίζει τον χώρο με την ανάσα του. Για να μείνει μυρωδιά μέσα στο αμάξι πρέπει να μείνει ποσοστό ύλης μέσα στο αμάξι που μεταφέρθηκε εκεί με κάποιον τρόπο. Πχ να κατουρήσει/χέσει/ξεράσει ή έστω να τριφτεί πάνω στα καθίσματα και να μεταφερθεί έτσι η ουσία. Σκατά που βρωμάνε να βάλεις μέσα στο αμάξι, άμα αυτά είναι σε ένα δοχείο τότε άμα τα αφαιρέσεις θα φύγει και η μυρωδιά μετά από λίγα λεπτά που θα αεριστεί το αμάξι και θα φύγουν όλα τα μόρια που αιωρούνταν
tsarouc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Το σκυλί δεν βρωμίζει τον χώρο με την ανάσα του. Για να μείνει μυρωδιά μέσα στο αμάξι πρέπει να μείνει ποσοστό ύλης μέσα στο αμάξι που μεταφέρθηκε εκεί με κάποιον τρόπο. Πχ να κατουρήσει/χέσει/ξεράσει ή έστω να τριφτεί πάνω στα καθίσματα και να μεταφερθεί έτσι η ουσία. Σκατά που βρωμάνε να βάλεις μέσα στο αμάξι, άμα αυτά είναι σε ένα δοχείο τότε άμα τα αφαιρέσεις θα φύγει και η μυρωδιά μετά από λίγα λεπτά που θα αεριστεί το αμάξι και θα φύγουν όλα τα μόρια που αιωρούνταν Το σκυλί μυρίζει η ανάσα του γιατί απλά δεν τηρεί την υγιεινή που τηρεί ο άνθρωπος. Ακόμη και την υγιεινή να μην τηρεί ο άνρθρωπος και πάλι λόγο διατροφικής συνήθειας η διαφορά είναι τεράστια ακόμη και στο δέρμα. Μόνο εάν κάποιος βασανίσει το ζωντανό τόσο πολύ για να μοιάζει σε αυτόν μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Η φύση είναι τέτοια και οι αμέτρητοι παράγοντες και δεν αλλάζει όσο και να προσπαθήσουμε. Όσο για τα σκατά που λες η κάποια πορδή να αφήσει το ζωντανό σίγουρα η συχνότητα δεν είναι ίδια ανάμεσα σε σκύλο και σε άνθρωπο. Και σίγουρα δεν είναι η ίσια οσμή αφού ο σκύλος τρέφεται διαφορετικά από τον άνθρωπο. Όσο για το αν μένει η μυρωδιά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Εγώ για παράδειγμα (ξεφεύγουμε λίγο αλλά η πραγματικότητα πρέπει να λέγεται) αφήνω πολλές πορδές την νύχτα στον ύπνο μου. Και τώρα που είναι χειμώνας και παγωνιά τα πάντα είναι κλειστά και δεν αερίζεται συχνά η κρεβατοκάμαρα. Όποτε όμως και να μπεις μέσα μυρίζει λουλούδια άρωμα φρεσκάδα και καθαρός αέρας. Όπου υπάρχει σκύλος μέσα στο σπίτι δεν έχει σημασία πόσο θα τον προσέχεις δεν έχει σημασία πόσο εκπεδευμένος θα είναι ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ μυρίζει "σκύλο". Και για να ξεκαθαρίσω το τοπίο ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΖΩΑ... και δεν έχω σκύλο ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ γιατί η συνήδηση μου δεν μου επιτρέπει να τον έχω ΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΡΝΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ εγώ. Δεν έχει ορίσει η φύση κάτι τέτοιο ΠΟΤΕ εδώ και χιλιάδες χρόνια. Μόνον ο άνθρωπος τα ορίζει κάτι τέτοια που είναι το χειρότερο ον στον πλανήτη. Φαντάσου έναν μαύρο πάνθηρα.... ένα λευκό λιοντάρι (όπως βλέπουμε στις ταινίες της disney)... πόσο ΟΜΟΡΦΑ ζωντανά που είναι.. πόσο δέος σου προσφέρουν μόνο που τα βλέπεις ξαπλωμένα και κοιμούντε όταν είσαι σε κάποιο κήπο... η ομορφιά όμως είναι μόνον στην όραση. Στην οσμή ότι και να κάνεις είναι ανυπόφορη... Η φύση είναι τέτοια και δεν μπορεί κανείς να την αλλάξει. Απλά πράγματα που δυστυχώς λίγοι τα καταλαβαίνουν. Αν είχα σπίτι ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ με τεράστια αυλή σε επαρχία τότε ναι.. μπορεί να είχα και 10 σκυλιά και 20 γατιά και και ... αλλά θα τα είχα έξω στην φύση. Εκεί που είναι πλασμένα να βρίσκονται. Και όχι ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ μέσα σε ένα διαμέρισμα και σε ένα αυτοκίνητο φίλε μου. Και ποτέ δεν θα τα βασάνιζα εκπεδεύοντας τα να κάνουν κωλοτούμπες για να γελάω εγώ και η παρέα μου... Και φυσικά όταν θα τα αγκάλιαζα θα το έκανα ολόψυχα γιατί όπως σου είπα λατρεύω τα ζωντανά. Γίνομαι δραματικός αλλά δυστυχώς οφείλετε στο πόσο με έχουν εξαγριώσει όλοι οι "φιλόζωοι" της πόλης που την έχουν μετατρέψει σε ένα τεράστιο ΒΟΘΡΟ από σκατά που φοβάσαι να περπατήσεις όπου και να είσαι. Αυτά... 2 2 1
StamTheMan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, great είπε Αφου θα παρεις και αυτο το καθισμα που δεν το κανουν πολοι και το εχουν χυμα λες και το καημενο εαν παθεις ατυχημα αυτο θα επιζησει ετσι που παει πανω κατω μπρος πισω στο αυτοκινητο. Αυτό. 1 ώρα πριν, tsarouc είπε Όπου υπάρχει σκύλος μέσα στο σπίτι δεν έχει σημασία πόσο θα τον προσέχεις δεν έχει σημασία πόσο εκπεδευμένος θα είναι ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ μυρίζει "σκύλο". Και για να ξεκαθαρίσω το τοπίο ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΖΩΑ... και δεν έχω σκύλο ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ γιατί η συνήδηση μου δεν μου επιτρέπει να τον έχω ΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΡΝΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ εγώ. Δεν έχει ορίσει η φύση κάτι τέτοιο ΠΟΤΕ εδώ και χιλιάδες χρόνια. Μόνον ο άνθρωπος τα ορίζει κάτι τέτοια που είναι το χειρότερο ον στον πλανήτη Ξύπνησες στραβα ε; Απο που τα σκεφτηκες ολα αυτα,απο ενα σκυλο που ειχε ενας φιλος σου; Γιατι τα πιο πολλα ειναι λιγο scifi,πολυ φιλικα. 1
tsarouc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αυτό. Ξύπνησες στραβα ε; Απο που τα σκεφτηκες ολα αυτα,απο ενα σκυλο που ειχε ενας φιλος σου; Γιατι τα πιο πολλα ειναι λιγο scifi,πολυ φιλικα. Ανέλυσε το όπως τα αναλύω εγώ γιατί αερολογίες μπορεί να λέει ο καθένας μας Να σε βοηθήσω λίγο. Κάνε ξεχωριστές παραθέσεις σε αυτά που γράφω και γράψε την αρνητική σου η την θετική σου άποψη με επιχειρήματα. Τότε είναι σοβαρή η απάντηση σου. Τώρα... χμμμ.. δεν είναι. Δεν ξύπνησα καθόλου στραβά. Συζητάμε πολιτισμένα και λέμε την γνώμη μας. Εσύ θα έλεγα κάτι έχεις Όσο για το αν έχω εμπειρία το γνωρίζω μόνον εγώ. Για πάμε λοιπόν. Αν θεωρείς τόσο "επιστημονική" φαντασία αυτά που γράφω έλα να το συζητήσουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα