Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά αυτοκίνητο που έχει μπει σκύλος κάνει μπαμ από πολλές απόψεις όταν πας να το αγοράσεις. Πάρε τα μέτρα προστασίας που λες αλλά δεν νομίζω να αντέξεις να τα κάνεις κάθε φορά.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Klausx είπε

Γενικά αυτοκίνητο που έχει μπει σκύλος κάνει μπαμ από πολλές απόψεις όταν πας να το αγοράσεις. Πάρε τα μέτρα προστασίας που λες αλλά δεν νομίζω να αντέξεις να τα κάνεις κάθε φορά.

Δε ειναι οτι θα μπαινει και καθε μερα παντως. Ουτε ειναι ταραξιας στο αμαξι γενικα του αρεσει και καθεται ησυχα. 

Δε με νοιαζει να βαζω το καλυμα και το αλλο προστατευτικο οταν τον παιρνω, πιο πολυ με νοιαζει να μην γεμισει τριχες κανενα καθισμα ή μυρισει το αμαξι εσωτερικα.

Αυτο!!

Δημοσ.

Άμα δεν κατουρισει η δεν κάνει κακά ο σκύλος μέσα στο αμάξι, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. 

Οι τρίχες δεν κάνουν κάτι, απλά τις ρουφάς με μια φορητή σκουπα μια στο τόσο. Βάλε και κανένα κάλυμμα στα καθίσματα και είσαι μια χαρά. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε

Άμα δεν κατουρισει η δεν κάνει κακά ο σκύλος μέσα στο αμάξι, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. 

Οι τρίχες δεν κάνουν κάτι, απλά τις ρουφάς με μια φορητή σκουπα μια στο τόσο. Βάλε και κανένα κάλυμμα στα καθίσματα και είσαι μια χαρά. 

Τοσα χρονια δε το εχει κανει, τι να πω να ειμαι εγω ο ατυχος;; Ευχομαι οχι!! Αν και οι αποστασεις ειναι του 20 λεπτου που θα τον εχω στο αμαξι αλλα το κακο δεν αργει να γινει.

Θα βαλω και σεντονι και ενα αλλο προστατευτικο σαν αυτο του σκρουτζ + θα ειναι μεσα στο κλουβι του. φρουριο κανονικο :D 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vkoukoutis είπε

Τοσα χρονια δε το εχει κανει, τι να πω να ειμαι εγω ο ατυχος;; Ευχομαι οχι!! Αν και οι αποστασεις ειναι του 20 λεπτου που θα τον εχω στο αμαξι αλλα το κακο δεν αργει να γινει.

Θα βαλω και σεντονι και ενα αλλο προστατευτικο σαν αυτο του σκρουτζ + θα ειναι μεσα στο κλουβι του. φρουριο κανονικο :D 

Πάρε ενα αδιάβροχο να το βάλεις στα καθίσματα. 

Και μέσα στο αμάξι να κάνει κάτι, στο δάπεδο δηλαδή, τα καθαρίζεις δεν είναι τίποτα, μην κατουρισει μόνο επάνω στις θέσεις και μουλιάσει διότι τότε την έβαψες! 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Πάρε ενα αδιάβροχο να το βάλεις στα καθίσματα. 

Και μέσα στο αμάξι να κάνει κάτι, στο δάπεδο δηλαδή, τα καθαρίζεις δεν είναι τίποτα, μην κατουρισει μόνο επάνω στις θέσεις και μουλιάσει διότι τότε την έβαψες! 

Θα βαλω προφανως, αλλα ουτως ή αλλος θα ειναι και μεσα στο κλουβι του δεν θα αλωνιζει στο καθισμα αμεριμνος :D 

Δημοσ.

εγω τον εχω χυμα. τριχες αφηνει αλλα δεν μυριζει. κανενας δεν μου ειπε ποτε οτι μυριζει και δεν ειναι καν δικο μου το αμαξι.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, vkoukoutis είπε

Βασικά της κοπέλας μου, αλλά τον νιώθω σαν δικό μου :D . Δεν έχει τύχει να ξαναβάλω σκύλο σε αμάξι προσωπικά για αυτό ρωτάω.

Δεν τον νιωθεις σαν δικο σου.
Αυτο θελει να πει και ο φιλος με τα χρωματιστα fonts.

Μυρωδια δε μενει,τριχες να εισαι σιγουρος οτι θα μεινουν, αν μαδαει .

Εγω βαζω σεντονι για να μη γινεται εντελως χαλια το καθισμα,αλλα τιποτα δε σε προφυλασει 100%,σαν τα προφυλακτικα ενα πραμα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

εγω τον εχω χυμα. τριχες αφηνει αλλα δεν μυριζει. κανενας δεν μου ειπε ποτε οτι μυριζει και δεν ειναι καν δικο μου το αμαξι.

Αυτο θελω να αποφυγω με τις τριχες. 

1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Δεν τον νιωθεις σαν δικο σου.
Αυτο θελει να πει και ο φιλος με τα χρωματιστα fonts.

Μυρωδια δε μενει,τριχες να εισαι σιγουρος οτι θα μεινουν, αν μαδαει .

Εγω βαζω σεντονι για να μη γινεται εντελως χαλια το καθισμα,αλλα τιποτα δε σε προφυλασει 100%,σαν τα προφυλακτικα ενα πραμα.

Και ομως το νιωθω, ειτε ακουγεται περιεργο ή οχι. Δηλαδη και δικο μου να ηταν ή να επαιρνα αλλο σκυλο, παλι θα ρωτουσα τι να προσεχω για νεο αμαξι. Τριχες θα ειναι μες στο κλουβι του, δε ξερω αν παιζει καποιο ρολο. Εσυ το εχεις χυμα στο καθισμα;

1 ώρα πριν, dkstopo είπε

που ξερεις οτι το αυτοκίνητο θα μυρίζει τέλεια? κατσε να παραλάβεις πρώτα 

Μη με πλυγωνεις και εσυ, και θα το παρω μετα απο μηνες....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ventic139 είπε

Μη με πλυγωνεις και εσυ, και θα το παρω μετα απο μηνες

Υποθετικά μιλάμε τόση ώρα? Μετά από μήνες μπορεί να συμβούν πολλά και διάφορα. Όπως το να είσαι μπακούρης ή να έχεις κοπέλα χωρίς σκύλο. 

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Υποθετικά μιλάμε τόση ώρα? Μετά από μήνες μπορεί να συμβούν πολλά και διάφορα. Όπως το να είσαι μπακούρης ή να έχεις κοπέλα χωρίς σκύλο. 

χααχαχ ή να εχω μονο σκυλο. ποτέ δε ξερεις. οχι το εχω παραγγειλει και το περιμενω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ventic139 είπε

Και ομως το νιωθω, ειτε ακουγεται περιεργο ή οχι. Δηλαδη και δικο μου να ηταν ή να επαιρνα αλλο σκυλο, παλι θα ρωτουσα τι να προσεχω για νεο αμαξι. Τριχες θα ειναι μες στο κλουβι του, δε ξερω αν παιζει καποιο ρολο. Εσυ το εχεις χυμα στο καθισμα;

Ναι,τα δικα μου δεν τιθασευονται,απλα βαζω ενα σεντονι.

Δεν ακουγεται περιεργο,αλλα ακουγεται καπως η ολη φαση με το αμαξι.
Απλα το δεχεσαι οτι το αμαξι θα εχει τριχες.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ναι,τα δικα μου δεν τιθασευονται,απλα βαζω ενα σεντονι.

Δεν ακουγεται περιεργο,αλλα ακουγεται καπως η ολη φαση με το αμαξι.
Απλα το δεχεσαι οτι το αμαξι θα εχει τριχες.

Μου φαινεται λιγο "κουλο" πως η τριχα θα εξφεντονιστει απο το κλουβι του και θα παει να καρφωθει καπου μεσα στο αμαξι ειτε αυτο ειναι στο πατακι, ειτε στο καθισμα ειτε οπουδηποτε. Δεν ειμαι γνωστης για αυτο ρωταω.

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ventic139 είπε

Μου φαινεται λιγο "κουλο" πως η τριχα θα εξφεντονιστει απο το κλουβι του και θα παει να καρφωθει καπου μεσα στο αμαξι ειτε αυτο ειναι στο πατακι, ειτε στο καθισμα ειτε οπουδηποτε. Δεν ειμαι γνωστης για αυτο ρωταω.

Εποχες που αλλαζουν τριχωμα ειναι οτι πιο ευκολο μονο που θα μπει στο αμαξι , λιγο να τιναχτει , λιγο και ο αερας μεσα στο αμαξι οι τριχες πανε παντου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...