ventic139 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Επρόκειτο να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο και ήθελα τη συμβουλή σας αν ο σκύλος μπορεί να αφήσει άσχημη μυρωδιά στο αμάξι (το καινούργιο μυρίζει τέλεια :P) και ενδεχομένως να κολλήσει καμία τρίχα στο κάθισμα. Δε πρόκειται να καθίσει χύμα στο κάθισμα, αλλά θα είναι στο κλουβί του κάτω από το κλουβί θα έχει ένα σεντόνι κάτι και όλο αυτό θα είναι σε ένα ειδικό αξεσουάρ που μοιάζει σαν σπίτι σκύλου για το αμάξι. Υπάρχει περίπτωση να φύγει καμία τρίχα ή να μυρίσει άσχημα το αυτοκίνητο; Δε θα μπαίνει και κάθε μέρα αλλά για όποτε μπαίνει. Μιλάμε για σκύλο με ίσια τρίχα, που δε μαδάει σχετικά πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από vkoukoutis 2
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Από την στιγμή που θα είναι στο κλουβί δεν πρόκειται να μείνει καμία μυρωδιά στο αμάξι 1
ventic139 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Από την στιγμή που θα είναι στο κλουβί δεν πρόκειται να μείνει καμία μυρωδιά στο αμάξι ευχαριστώ για την απάντηση. οκ γιατί το είχα ένα άγχος σε νέο αμάξι. ούτε να φανταστώ καμία τρίχα να εξφεντονιστεί στο κάθισμα παίζει και άντε μετά να την βγάλεις
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/30986909/Trixie-Κάλυμμα-Καθίσματος-με-Πλαϊνά-Μαύρο-Μπεζ-145x50cm.html Eγω με τετοια εχω ξενιασει απο τριχες στα καθισματα ο μονος τροπος να μεινει μυρωδια στο αμαξι ειναι ειτε να κατουρισει (ειδικα αν δεν εχει μαθει σε αμαξι ειναι αρκετα συνηθησμενο) ειτε να τον βαλεις μεσα βρεγμενο και να ποτισουν τα καθισματα 2
ventic139 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Inuyasha είπε https://www.skroutz.gr/s/30986909/Trixie-Κάλυμμα-Καθίσματος-με-Πλαϊνά-Μαύρο-Μπεζ-145x50cm.html Eγω με τετοια εχω ξενιασει απο τριχες στα καθισματα ο μονος τροπος να μεινει μυρωδια στο αμαξι ειναι ειτε να κατουρισει (ειδικα αν δεν εχει μαθει σε αμαξι ειναι αρκετα συνηθησμενο) ειτε να τον βαλεις μεσα βρεγμενο και να ποτισουν τα καθισματα Ευχαριστώ πολύ. Κάτι τέτοιο θα του έβαζα και μέσα σε αυτό το κλουβί του όπου θα κάθεται με την κουβέρτα του. (για να είναι ήρεμος) Γενικά έχει μπει αρκετές φορές σε αμάξι αλλά δε είναι ότι μπαίνει και συχνά. Δηλαδή και σε διαδρομή 1+ ώρας είναι οκ δε του φεύγουν. Βρεγμένο στο αμάξι σε καμία περίπτωση. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από vkoukoutis
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Καινούργιο ταγαράκι μου και που να σε κρεμάσω !! Δικό σου σκυλί;
ventic139 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Yes Βασικά της κοπέλας μου, αλλά τον νιώθω σαν δικό μου . Δεν έχει τύχει να ξαναβάλω σκύλο σε αμάξι προσωπικά για αυτό ρωτάω. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από vkoukoutis
scullyist Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, vkoukoutis είπε Βασικά της κοπέλας μου, αλλά τον νιώθω σαν δικό μου . Δεν έχει τύχει να ξαναβάλω σκύλο σε αμάξι προσωπικά για αυτό ρωτάω. Έτσι εξηγείται. Όχι. Μεγεια. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από scullyist 1
ventic139 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, scullyist είπε Έτσι εξηγείται. Όχι. Μεγεια. Να φανταστώ λες όχι δε μυρίζει, έτσι εξηγείται που ρωτάω και μεγειά για το αμάξι;;
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, vkoukoutis είπε Να φανταστώ λες όχι δε μυρίζει, έτσι εξηγείται που ρωτάω και μεγειά για το αμάξι;; Οταν είναι μαζί σας ο σκύλος μυρίζει;Γιατί να μυρίζει στο αμάξι; 3
ventic139 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Γενικά όχι, μυρίζει νορμάλ όπως μυρίζει ένας σκύλος που τον περιποιούνται. Τον έχουμε άρχοντα, απλά δε ξέρω σε αυτοκίνητο που είναι "κλειστός" χώρος μήπως και "ποτίσει" αυτή η μυρωδιά. Ειδικά το καινούργιο μυρίζει αλλιώς βρε παιδί μου για αυτό ήθελα να μάθω. Πόσον μάλλον και για τις τρίχες που δε βγαίνουν και πολύ εύκολα.
Nabuko Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Αν διαβάσει κατά λάθος η δικιά σου αυτό το νήμα, τότε δε θα ανησυχείς για μυρωδιές 😄 1
ventic139 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Αν διαβάσει κατά λάθος η δικιά σου αυτό το νήμα, τότε δε θα ανησυχείς για μυρωδιές 😄 αχαχαχ πιστεύω θα καταλάβει τα άγχη μου
andreas1gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, vkoukoutis είπε Βασικά της κοπέλας μου Αχ κακομοίρη και να ανακαλύψει αυτό το post σου η κοπελιά… Κάνε το εικόνα… Σου κρατάει μούτρα κανά μήνα… χωρίς να σου μιλάει καθόλου… Εσύ αναπνέεις δίπλα της και εκείνη αναρωτιέται γιατί ακόμα ζεις… Κάποια στιγμή εσύ την ρωτάς αν είναι όλα καλά… Και τότε διαπιστώνεις ότι καλύτερα να είχες ρίξει αγιασμό σε έναν δαιμονισμένο, παρά να την ρωτούσες αν είναι καλά…!!!! Τα υπόλοιπα δεν μπορώ να στα περιγράψω… Το μόνο που σε σώζει είναι μόλις απουσιάζει η κοπελιά σου να αμολήσεις τον σκύλο μέσα στο νέο σου αυτοκίνητο για να το κατ….. παντού και να δαγκώσει δερμάτινο τιμόνι, λεβιέ και καθίσματα… Έτσι θα μπορείς να εκτονώσεις τα νευρά σου (όχι φυσικά στον κακόμοιρο το σκυλάκι) ενώ εκείνη δεν σε βλέπει… Μετά οι μυρωδιές θα είναι κάτι πολύ επιφανειακό και δεν θα δίνεις σημασία… Και έζησαν αυτοί καλά και το αμάξι έγινε κ@$%ς... 1
ventic139 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 30 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Αχ κακομοίρη και να ανακαλύψει αυτό το post σου η κοπελιά… Κάνε το εικόνα… Σου κρατάει μούτρα κανά μήνα… χωρίς να σου μιλάει καθόλου… Εσύ αναπνέεις δίπλα της και εκείνη αναρωτιέται γιατί ακόμα ζεις… Κάποια στιγμή εσύ την ρωτάς αν είναι όλα καλά… Και τότε διαπιστώνεις ότι καλύτερα να είχες ρίξει αγιασμό σε έναν δαιμονισμένο, παρά να την ρωτούσες αν είναι καλά…!!!! Τα υπόλοιπα δεν μπορώ να στα περιγράψω… Το μόνο που σε σώζει είναι μόλις απουσιάζει η κοπελιά σου να αμολήσεις τον σκύλο μέσα στο νέο σου αυτοκίνητο για να το κατ….. παντού και να δαγκώσει δερμάτινο τιμόνι, λεβιέ και καθίσματα… Έτσι θα μπορείς να εκτονώσεις τα νευρά σου (όχι φυσικά στον κακόμοιρο το σκυλάκι) ενώ εκείνη δεν σε βλέπει… Μετά οι μυρωδιές θα είναι κάτι πολύ επιφανειακό και δεν θα δίνεις σημασία… Και έζησαν αυτοί καλά και το αμάξι έγινε κ@$%ς... χααα ενταξει με καλυψες θα παρω αμαξι με καροτσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα