johnyb98 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Καλημέρα. Ψάχνω μια εφαρμογή στην οποία θέλω λίγο να μπω λιγο στα ενδότερα, να την "ψαχουλεψω", και να μάθω πανω-κατω πως λειτουργεί. Στη συγκεκριμένη εφαρμογή, έχω μπει πολύ λίγο, αλλά δυστυχώς στον υπολογιστή που εκτελείται δεν έχω το χρόνο να μείνω αρκετά και να την δουλέψω. Να σας δώσω λίγα στοιχεία που ίσως βοηθήσουν να καταλάβετε σε τι αναφέρομαι και με οδηγήσετε σε ένα demo ίσως. Στον τίτλο λέω cloud application διότι όταν τρέχεις το εικονίδιο από το desktop, ανοίγει ο Internet Explorer, και εκεί δίνεις (μετά το accept σε Java), δινεις λοιπόν username και password. Έχει να κάνει με εφαρμογή δημιουργίας ΚΟΕΕ (Κατάσταση Οδοιπορικών Εξόδων Εσωτερικού) εργαζομένων μίας εταιρίας που παρέχουν υπηρεσίες εκτός έδρας της εταιρίας (π.χ. νησί, επαρχία). Σε κάποιο σημείο της εφαρμογής, και αφού ο εργαζόμενος στην εταιρία έχει επιστρέψει από το π.χ. νησί που έμεινε για τις παροχές υπηρεσιών για λογαριασμό τής εταιρίας, και έχει φέρει αποδείξεις ξενοδοχείου, ταξί, διοδίων, φαγητού κ.λπ. και τις έχει παραδόσει στο λογιστήριο, το λογιστήριο θα τις καταχωρίσει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα για να γίνει μια εκκαθάριση και να δει εάν υπάρχει ποσό που πρέπει να καταβληθεί στον εργαζόμενο και σε σχέση με την προκαταβολή που ο εργαζόμενος είχε λάβει πριν την έναρξη τού ταξιδιού. Δυστυχώς, δεν γνωρίζω την εταιρία του προγράμματος. Ούτε τον τρόπο εγκατάστασης σε κάθε υπολογιστή τής εταιρίας που θα το αγοράσει. Εάν το δω σαν εικόνα, σίγουρα θα καταλάβω εάν είναι αυτό που ψάχνω. Έψαξα πολύ και στο Google και στις εικόνες στην αναζήτηση μήπως βρω κάτι, αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω. Πολύτιμη η βοήθειά σας και εάν τελικά το βρούμε ίσως σε κάποιο demo να το ψάξω λίγο. Σας ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα