MANOWARR1OR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Το ψάχνω από τα Χριστούγεννα και δεν έχω καταλήξει ακόμα. Μάλλον είναι πραγματικά η χειρότερη περίοδος λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας και αυξανόμενων τιμών. Παρ' όλα αυτά θέλω να διαβάσω τις απόψεις σχετικά με το ποια μοντέλα & εκδόσεις αξίζουν. Αρχικά να αναφέρω ότι επισκέφτηκα αντιπροσωπεία Toyota για Yaris Hybrid ή Yaris Cross Hybrid, που ήταν η πρώτη μου επιλογή και υπάρχει αναμονή για Μάρτιο και Σεπτέμβριο 2023 αντίστοιχα. Οπότε προσωπικά τα αποκλείω γιατί δεν θέλω να περιμένω τόσο. Συνεχίζοντας, παρατηρώ ότι στην κατηγορία των mini (π.χ. Yaris, Micra) αλλά και των hatchback (Corsa, Corolla), αν και εφόσον διαμορφώσεις με έναν κινητήρα της προκοπής και μια έκδοση ανώτερη της standard τότε η τιμή κοντεύει τα 20 χιλιάρικα. Παράλληλα με μια μικρή αύξηση στην τιμή, της τάξεως των 1,5 - 2 χιλ. €, βρίσκεις τα B-SUV, που στην ουσία "παίρνεις περισσότερο αμάξι". Τελικά ποια είναι η πιο value for money έκδοση Ι.Χ. που μπορεί να πάρει κανείς σήμερα σε αυτές τις κατηγορίες ( mini / hatchback / B-SUV );
MANOWARR1OR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε Ford fiesta! Υπάρχει κάπου σύγκριση εκδόσεων ή διαμόρφωση;
giorgos_di Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Παρόμοιους χώρους με το Yaris έχει και το Mazda2. Αρκετά καλός εξοπλισμός και πολιτισμένο μοτέρ που κάνει οικονομία. Ρώτα στην αντιπροσωπεία για χρόνους παράδοσης.
Fordakias7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 39 λεπτά πριν, MANOWARR1OR είπε Υπάρχει κάπου σύγκριση εκδόσεων ή διαμόρφωση; Δεν γνωρίζω κάθε χρόνο αλλάζουν τις εκδόσεις και αυτά όσο νανε νμζω έχουν ανεβει κανα 2 χιλιάρικα σε σχέση με πέρυσι. Πολυ καλή πρόταση ο φίλος για το mazda 2 κοίτα το 1.5 με τα 90αλογα πολύ ενδειαφέρον αυτοκινητάκι η mazda τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πολύ!
Black Demis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 για αρχη δες ποιο υπαρχει ετοιμοπαραδοτο και μετα βλεπεις γιατι ενας φιλος που εχαψνε τα περρισοτεα εχουν 9+ μηνες αναμονη
gleft Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, giorgos_di είπε Παρόμοιους χώρους με το Yaris έχει και το Mazda2. Αρκετά καλός εξοπλισμός και πολιτισμένο μοτέρ που κάνει οικονομία. Ρώτα στην αντιπροσωπεία για χρόνους παράδοσης. αφού είναι το ίδιο αμάξι ακριβώς!
giorgos_di Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 33 λεπτά πριν, gleft είπε αφού είναι το ίδιο αμάξι ακριβώς! Αυτό δεν βασίζεται στο Yaris. Και θα συνεχίσει να πωλείται κανονικά παράλληλα με την αμιγώς υβριδική εκδοχή του Yaris με τα σήματα της Mazda.
gleft Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 o ΟΡ έγραψε για υβριδικό οπότε θεώρησα πως σε τέτοια αναφερόμαστε.
MANOWARR1OR Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Κοιτάω και για βενζινοκίνητα, απλά με την τιμή της βενζίνης, όσο περισσότερη κατανάλωση γλιτώνει το υβριδικό τόσο καλύτερα. Βέβαια με το υβριδικό, βάζεις ένα ακόμα "πρόβλημα" στην εξίσωση, αυτό της μπαταρίας του ηλεκτροκινητήρα. Σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον εκδόσεις που έχουν αυτόματο κλιματισμό. Πείτε με περίεργο αλλά το θεωρώ must σε καινούριο αυτοκίνητο. Το Ford Fiesta Titanium @ 18.500 € μου φάνηκε ενδιαφέρον και ευχαριστώ για την πρόταση. Όμορφο εσωτερικό με έγχρωμες οθόνες και αυτόματο κλιματισμό, οκ έως αδιάφορο εξωτερικό. Το Mazda 2 Homura, εμφανισιακά, αν και ψιλοαδιάφορο, το βρίσκω 1 κλικ πάνω από το Fiesta. Το εσωτερικό του όμως με χαλάει. Επίσης σε ολόκληρη Αθήνα βρήκα μόνο έναν επίσημο αντιπρόσωπο στη Γλυφάδα (;) Σε πρόσφατη επίσκεψη στην Opel, το νέο Corsa μπορώ να πω πως είναι εντυπωσιακό. Η έκδοση Design & Tech με τον 1.2T 100hp κινητήρα και μεταλλικό χρώμα παίζει στα ~18.500 €. Μεταξύ του Fiesta και Corsa, ποια είναι η άποψη σας; Σχετικά με την τιμή τους που πλησιάζει τα B-SUV; Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από MANOWARR1OR
casaniva Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 54 λεπτά πριν, MANOWARR1OR είπε Κοιτάω και για βενζινοκίνητα, απλά με την τιμή της βενζίνης, όσο περισσότερη κατανάλωση γλιτώνει το υβριδικό τόσο καλύτερα. Βέβαια με το υβριδικό, βάζεις ένα ακόμα "πρόβλημα" στην εξίσωση, αυτό της μπαταρίας του ηλεκτροκινητήρα. Σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον εκδόσεις που έχουν αυτόματο κλιματισμό. Πείτε το φετίχ αλλά το θεωρώ must σε καινούριο αυτοκίνητο. Το Ford Fiesta Titanium @ 18.500 € μου φάνηκε ενδιαφέρον και ευχαριστώ για την πρόταση. Όμορφο εσωτερικό με έγχρωμες οθόνες και αυτόματο κλιματισμό, οκ έως αδιάφορο εξωτερικό. Το Mazda 2 Homura, εμφανισιακά, αν και ψιλοαδιάφορο, το βρίσκω 1 κλικ πάνω από το Fiesta. Το εσωτερικό του όμως με χαλάει. Επίσης σε ολόκληρη Αθήνα βρήκα μόνο έναν επίσημο αντιπρόσωπο στη Γλυφάδα (;) Σε πρόσφατη επίσκεψη στην Opel, το νέο Corsa μπορώ να πω πως είναι εντυπωσιακό. Η έκδοση Design & Tech με τον 1.2T 100hp κινητήρα και μεταλλικό χρώμα παίζει στα ~18.500 €. Μεταξύ του Fiesta και Corsa, ποια είναι η άποψη σας; Σχετικά με την τιμή τους που πλησιάζει τα B-SUV; Ποιός είναι ο χρόνος παράδοσης των δύο αυτοκινήτων ; Προσωπικά θα λάμβανα υπόψη και αυτό τον παράγοντα, πριν αποφασίσω.
pitzap77 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Αν σε ενδιαφέρει πάντως η "λίγο" πιο γρήγορη οδήγηση πας στο φιέστα νομίζω πως είναι το καλύτερο στη κατηγορία.εγω θα κοίταζα και το Hyundai Kona στα ίδια λεφτά αν σε ενδιαφέρουν οι περισσότεροι χώροι.
MANOWARR1OR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Γνωρίζουμε αν στο Kona Exclusive/Premium, αντικαθίσταται η 8 ιντσών οθόνη με 10άρα;
leoy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δες suzuki vitara + scross που εχει διαθεσιμοτητες τους επομενους μηνες, απλες εκδοσεις στα 20-21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα