Nik1239 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 11 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε Λάρισα μενω, δεν ειναι τοσο το θέμα η αγορά ενος ssd, οντως είναι περίεργο που εχει μικρότερο read speed, αλλα απο την αλλη δεν ειναι και τραγικα τα νούμερα, για να κολλανε ολα. Απλά εφόσον δεν καίγομαι, γιατί να δώσω και το 50αρι; Ναι σατα 3 είναι η θύρα. https://www.e-shop.gr/ssd-pny-cs900-120gb-25-sata-3-p-PER.302899 Τσιμπα έναν τέτοιο που τον έχω δοκιμάσει , και βάλτου windows και το valorant να δούμε πως θα συμπεριφερθεί. 17€ δεν είναι τιποτα. Αν το πάρεις βαλτον μόνο του χωρίς τους άλλους δίσκους σου πανω. Οι burst σειρά της patriot είναι άθλιοι γενικά οπότε θα λυθεί το πρόβλημα σου πιστεύω με έναν άλλο ssd. Κανονικά δεν θα έπρεπε να κολλάει τίποτα , φαντάσου σε σύστημα με c2q που έβαλα ssd με SATA 2 θύρα πήγαινε μπάλα μαζί και έπιανε 200mb read write 1
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε Οι burst σειρά της patriot είναι άθλιοι γενικά Εσύ (κι άλλοι) δεν έλεγες ότι τον έχεις χρησιμοποιήσει και είναι καλός;
nickol-us Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Εσύ (κι άλλοι) δεν έλεγες ότι τον έχεις χρησιμοποιήσει και είναι καλός; Εγώ... τουλάχιστον 3 και μέχρι σήμερα χωρίς πρόβλημα 1
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Κι εγώ έχω 4 PNY αγορασμενους τέλη του '19 και δεν έχω κανένα πρόβλημα, όμως οι προηγούμενες εκδόσεις είχαν:
Silverage Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν τα περνάς όλα στον hdd να δεις τί κάνει; Άλλαξε μια και τα sata μήπως έχει εκεί κάνα θέμα. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2022 από Silverage
GeorgeHellas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Silverage είπε Γιατί δεν τα περνάς όλα στον hdd να δεις τί κάνει; Άλλαξε μια και τα sata μήπως έχει εκεί κάνα θέμα. να ξανακάνω φορμάτ και windows στον hdd? γιατί το παιχνίδι σαν παιχνίδι δοκίμασα να το έχω στον hdd
Silverage Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε να ξανακάνω φορμάτ και windows στον hdd? γιατί το παιχνίδι σαν παιχνίδι δοκίμασα να το έχω στον hdd Για το anticheat που λες ότι είναι στον ssd.
GeorgeHellas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Silverage είπε Για το anticheat που λες ότι είναι στον ssd. δυστυχώς δεν έχει επιλογή χώρου αποθήκευσης... οπότε θα πρέπει να περάσω τα windows στον άλλο δίκσο.. Σας ευχαριστώ όλους, θα παραλείψω το παιχνίδι για λίγο καιρό, και αν με πιάσει η μανία θα δοκιμάσω με καινούριο ssd.. ΣΣας ευχαριστώ όλους για την συνδρομή σας!
petkak Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις αυτό το service Reboot και να δοκιμάσεις πάλι
Nik1239 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, GeorgeHellas είπε δυστυχώς δεν έχει επιλογή χώρου αποθήκευσης... οπότε θα πρέπει να περάσω τα windows στον άλλο δίκσο.. Σας ευχαριστώ όλους, θα παραλείψω το παιχνίδι για λίγο καιρό, και αν με πιάσει η μανία θα δοκιμάσω με καινούριο ssd.. ΣΣας ευχαριστώ όλους για την συνδρομή σας! Αν είσαι από τους ψαγμενους μπορείς να δοκιμάσεις το game και σε live linux (με επιφύλαξη δεν έχω δοκιμάσει live διανομή δεν ξέρω αν γίνεται σίγουρα αυτό που λεω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα