MariosApc Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα,θα βάλω νέα γραμμή σε νέο σπίτι.Είδα απο το http://fttxgr.eu πως έχω 2 καμπίνες wind δίπλα μου.Σε ποια εταιρεία προτείνετε να πάω για 50 vdsl,wind ή vodafone.Εξαιρείται η cosmote,λόγω μικρής οφειλής.Υποψιν έχω φοιτητικό πάσο και μπορώ να βάλω φοιτητική προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Το οτι βλέπεις καμπίνες δίπλα σου δεν σημαινει και οτι παίρνεις απο αυτές Τεσπα αφου οι καμπινες ειναι wind το λογικό ειναι να πας στην wind Αν και στην wind δεν εχω καμία εκτίμηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosApc Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Με νοιαζει να εχω ιντερνετ χωρίς να έχω συνέχεια προβλήματα.Γιατι το λες αυτό για την wind? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Μου φαινεται περιεργο να εχεις κοντα σου μονο δυο wind. Παντως λογικα με καμπινα οπου πας δεν θα εχεις προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrito33 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 2 χρονια με wind δεν εχω κανενα προβλημα. Και τωρα που τελειωνει το συμβολαιο μου παλι εκει θα παω λογικα. Με καμπινα και εγω απεναντι μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porfyrogenis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάντως εμείς με γραμμή VDSL 50 Vodafone στην Καισαριανή έχουμε μεν ταχύτητα 50/5 αλλά συχνά πυκνά κόβεται η επικοινωνία για λίγο και χάνεται φυσικά και η τηλεφωνία. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από Porfyrogenis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα