Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα με χρέωσε 1gbp μεταφορικά

Μήπως θα ήταν πιο ασφαλές να τα πάρουμε απτο Γερμανικό site;

Επεξ/σία από ObeyWario!
Δημοσ.
10 ώρες πριν, C1oud είπε

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.. Απίστευτοι οσο παει και χειροτερα!

Καλύτερα είναι. Είχαν μια fix ταρίφα  ενα ταληρακι παλιότερα, που την κοτσάρανε όταν έρχονταν με ιδ. Κουριερ, κατω των 20$.

Δημοσ.

Επειδή παραγγέλνω πολλά μικροπραγραμματα μικρής αξίας από alie, ebay μπλα μπλα εξαρτάται από τις ορεξεις του ατόμου που θα ελέγξει το δεματακι σου. Σε αξιας 2 ευρώ μικροπραγραμματα, πληρωσα 3 ευρώ τελωνείο ... Μπορούσα να κάνω ένσταση αλλά η όλη διαδικασία καθυστερεί πάρα πολύ. Σε ebay έχω προπληρωσει δασμους και παρολαυτα μου ζήτησαν και άλλα λεφτά από το τελωνείο.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Zavvi δεν χρεώνει τελωνείο όταν στέλνουν στην Ευρώπη (παρ' όλο που βγήκαν αυτοί)!
Το λέει και στους όρους : "" For any products shipping from the UK to addresses in the EU, tax and duties will be settled on your behalf with our courier, so there is no cost to you. ""
Το τελευταίο που αγόρασα από αυτούς ήταν 10/01 (αξίας 37 ευρώ), το έστειλαν με Fedex από εκεί, το συνέχισε εδώ η Γενική Ταχυδρομική και μου το έφεραν χωρίς έξτρα κόστος. Όπως και ότι άλλο έχω πάρει τους προηγούμενους μήνες!

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, gust είπε

Παίζει τελωνείο από zavvi λόγω αγγλίας?

Για Zavvi αγγλιας μιλαμε ετσι.

ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ παιρνανε τελωνειο να ξερετε, εχω παραγγειλει καμποσες φορες blurays απο εκει επειδη εχουν ωραια steelbooks και μου τα εκτελωνιζαν ολα με εξτρα κοστος.

Να εχετε στο νου σας οτι η παραγγελια θα παρει 2 με 3 μηνες να φτασει. Ειχα παραγγειλει ιουλιο και παρελαβα αρχες οκτωβρη(no joke) και τελευταια φορα που παρειγειλα αρχες δεκεβρη παρελαβα τελη ιανουαριου... Την πρωτη για 2 blurays που ουτε καν αγγιζαν τα 50ε, πληρωσα 10ε τελωνειο και την δευτερη για 3 blurays στα 45ε, πληρωσα 20ε.

Αυτοι καλα το λενε αλλα εδω στο τελωνειο του ελλαδισταν γινετε ο κακος χαμος

Επεξ/σία από TsironakosMix
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, johnagelo είπε

Εμενα με  χρεωσε 3ε μεταφορικά  . Οποτε  τελικό ποσό ήταν 14ε

Μηπως δεν εβαλες τον κωδικο;

Εμενα μου προχωρησε κανονικα η παραγγελια χωρις μεταφορικα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Τελικά μήπως όσα έρχονται με ελτα εκτελωνίζονται ενώ όσα έρχονται με γενική ταχυδρομική όχι;

Πάντως αν μιλάμε μόνο για 24% είναι +3Ε, πάλι αξίζει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thanks!! Καλή προσφορά και με δωρεάν μεταφορικά 

Επεξ/σία από GoS
Δημοσ.

Πήρα απο το Zavvi.de με paypal άμα έχει τελωνείο (πάνω απο 5-6€) dispute για επιστροφή παραγγελίας και refund θα έπρεπε να το αναφέρουν οτί έστω ίσως υπάρχει κόστους τελωνείου!

Ευχαριστώ TS άμα όντως έρθουν θα είναι τέλειο για δωράκι που προορίζεται!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 12/3/2022 στις 6:08 ΜΜ, StamTheMan είπε

Μηπως δεν εβαλες τον κωδικο;

Εμενα μου προχωρησε κανονικα η παραγγελια χωρις μεταφορικα.

Ναι . Έχεις δίκιο.  Του λέϊτ νάου

Δημοσ.
Στις 12/3/2022 στις 3:46 ΜΜ, TsironakosMix είπε

Για Zavvi αγγλιας μιλαμε ετσι.

ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ παιρνανε τελωνειο να ξερετε, εχω παραγγειλει καμποσες φορες blurays απο εκει επειδη εχουν ωραια steelbooks και μου τα εκτελωνιζαν ολα με εξτρα κοστος.

Να εχετε στο νου σας οτι η παραγγελια θα παρει 2 με 3 μηνες να φτασει. Ειχα παραγγειλει ιουλιο και παρελαβα αρχες οκτωβρη(no joke) και τελευταια φορα που παρειγειλα αρχες δεκεβρη παρελαβα τελη ιανουαριου... Την πρωτη για 2 blurays που ουτε καν αγγιζαν τα 50ε, πληρωσα 10ε τελωνειο και την δευτερη για 3 blurays στα 45ε, πληρωσα 20ε.

Αυτοι καλα το λενε αλλα εδω στο τελωνειο του ελλαδισταν γινετε ο κακος χαμος

Μπορείς να ζητήσεις refund αμα στείλεις φωτό με το κόστος εκτελωνισμού από τα ΕΛΤΑ στο support τους. (Το έχω κάνει 3 φορές ως τώρα και τα πήρα πίσω κάθε φορά για Blue ray).

Το 3 μήνες το επιβεβαιώνω και εγώ.

• Like 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, 4four είπε

Ευχαριστώ TS άμα όντως έρθουν θα είναι τέλειο για δωράκι που προορίζεται!

Δωρακι;;;

Εδω κοντεψα να παρω απο 2 για ΕΜΕΝΑ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...