Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου..Χρησιμοποιω σαν browser τον chrome.Ενω μεχρι προχτες ολα ηταν οκ, τωρα διαπιστωνω(πολυ εκνευριστικο), οταν κλικαρω σε μια εικονα ιστοσελιδας για να μεταφερθω σε μια αλλη, μου βγαζει το πιο πανω μνμ: Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης...Τι ειναι αυτο παλι ? και στον μοζιλλα το ιδιο μου βγαζει...Πως μπορω αυτο να το διωξω & να μην το βγαζει ?  Ευχαριστω.

Υ.Γ   Βαζω μια φωτο

ANARTHSH.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε link στη περιγραφή βίντεο του YouTube συμβαίνει αυτό:

Spoiler

1041152498_(285).png.ee2f9b9d314bd19ed833402c3842b98a.png

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Και σε link στη περιγραφή βίντεο του YouTube συμβαίνει αυτό:

1041152498_(285).png.ee2f9b9d314bd19ed833402c3842b98a.png

Τωρα που κοιταζω & στο youTube ειναι οκ εκει.μονο στις ιστοσελιδες που εγραψα εχω το προβλημα.

Δημοσ.

Το εψαξα μηπως βρω λυση στο google, αλλα δεν τα καταφερα....Για να δουμε αν το ειχε & κανενας φιλος εδω μεσα & βρηκε λυση....δεν μπορει, θα υπαρχει λυση, εβγαλα βεβαια τον chrome τον ξαναεβαλα, αλλα τιποτα....

Δημοσ.
13 ώρες πριν, vounisios είπε

Εμενα το παιζει μια χαρα....

Καλημερα....εφτασα & στο σημειο να κανω επανεγκατασταση των windows 10,σημερα,μηπως καταφερω να εξαφανισω το εκνευριστικο μνμ,αλλα,τιποτα.....καμμια αλλη ιδεα φιλοι μου ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και απο οσο βλεπω στο αλλο σαιτ σε εχει πεισει αυτος ο καθυστερημενος sweet dreams να κανεις wipe disk.............Μα πως πατε και ακουτε τετοια βληματα.

Επεξ/σία από Gogotsa
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Και απο οσο βλεπω στο αλλο σαιτ σε εχει πεισει αυτος ο καθυστερημενος sweet dreams να κανεις wipe disk.............Μα πως πατε και ακουτε τετοια βληματα.

Wipe disk??? Για ποιον λόγο;

Έλα "μαλλί" στον τόπο σου!!!

Στις 12/3/2022 στις 2:45 ΜΜ, vounisios είπε

Καλημερα....εφτασα & στο σημειο να κανω επανεγκατασταση των windows 10,σημερα,μηπως καταφερω να εξαφανισω το εκνευριστικο μνμ,αλλα,τιποτα.....καμμια αλλη ιδεα φιλοι μου ?

Φίλε, αν είσαι συνδεμένος σε λογαριασμό στον chrome δοκίμασε να αποσυνδεθείς να να δεις αν στο κάνει και τότε.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε επίσης..

Ρυθμίσεις->Απόρρητο και ασφάλεια->Ρυθμίσεις ισοτόπου->Αναδυόμενα παράθυρα και ανακατευθύνσεις

και δες μήπως έχει τίποτα site στην λίστα για αποκλεισμό ανακατευθύνσεων. Αν θέλεις επέλεξε να επιτρέπεται σε όλα τα site να κάνουν ανακατευθύνσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εμένα το κάνει στο ff στο σπίτι αλλά όχι στη δουλειά...
Έκλεισα και τα addons και έκανε πάλι τα ίδια.
Το χα ξαναδεί παλιότερα αλλά νομίζω είχε καιρό γίνει ή δεν έδινα σημασία.

Γενικά πάντως παίζει τις τελευταίες μέρες αρκετά και μάλλον είναι θέμα google search και όχι browser.

https://www.reddit.com/r/chrome/search/?q=redirect&restrict_sr=1&sr_nsfw=

https://support.google.com/chrome/thread/154304841

Επεξ/σία από alxnt
  • Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, alxnt είπε

Σε εμένα το κάνει στο ff στο σπίτι αλλά όχι στη δουλειά...
Έκλεισα και τα addons και έκανε πάλι τα ίδια.
Το χα ξαναδεί παλιότερα αλλά νομίζω είχε καιρό γίνει ή δεν έδινα σημασία.

Γενικά πάντως παίζει τις τελευταίες μέρες αρκετά και μάλλον είναι θέμα google search και όχι browser.

https://www.reddit.com/r/chrome/search/?q=redirect&restrict_sr=1&sr_nsfw=

https://support.google.com/chrome/thread/154304841

Καλημερα...μπορει να εχεις δικιο, να ειναι αυτο.

1 ώρα πριν, micos000 είπε

Δοκίμασε επίσης..

Ρυθμίσεις->Απόρρητο και ασφάλεια->Ρυθμίσεις ισοτόπου->Αναδυόμενα παράθυρα και ανακατευθύνσεις

και δες μήπως έχει τίποτα site στην λίστα για αποκλεισμό ανακατευθύνσεων. Αν θέλεις επέλεξε να επιτρέπεται σε όλα τα site να κάνουν ανακατευθύνσεις.

Καλημερα. για να το δω & αυτο...ευχαριστω παντως.

Δημοσ.

Πόσταρα πιο πάνω και ένα πρόσθετο που παρακάμπτει (όπως λέει) τις ενδιάμεσες σελίδες ανακατεύθυνσης. Αν θέλεις δες το και αυτό.

Δημοσ.

Για να το δουμε & αυτο.....

6 λεπτά πριν, vounisios είπε

Για να το δουμε & αυτο.....

Μπραβο φιλε μου το εβαλα & εφτιαξε....εισαι πολυ δυνατος....Σε ευχαριστω πολυ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...