vounisios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Καλησπερα φιλοι μου..Χρησιμοποιω σαν browser τον chrome.Ενω μεχρι προχτες ολα ηταν οκ, τωρα διαπιστωνω(πολυ εκνευριστικο), οταν κλικαρω σε μια εικονα ιστοσελιδας για να μεταφερθω σε μια αλλη, μου βγαζει το πιο πανω μνμ: Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης...Τι ειναι αυτο παλι ? και στον μοζιλλα το ιδιο μου βγαζει...Πως μπορω αυτο να το διωξω & να μην το βγαζει ? Ευχαριστω. Υ.Γ Βαζω μια φωτο
Τέρης Α. Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Και σε link στη περιγραφή βίντεο του YouTube συμβαίνει αυτό: Spoiler Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από Τέρης Α.
vounisios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Και σε link στη περιγραφή βίντεο του YouTube συμβαίνει αυτό: Τωρα που κοιταζω & στο youTube ειναι οκ εκει.μονο στις ιστοσελιδες που εγραψα εχω το προβλημα.
Τέρης Α. Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Εμένα σ' αυτό το βίντεο όταν πατώ το link που έχει δίπλα από το ''Deepcool AK620'' μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα.
vounisios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Το εψαξα μηπως βρω λυση στο google, αλλα δεν τα καταφερα....Για να δουμε αν το ειχε & κανενας φιλος εδω μεσα & βρηκε λυση....δεν μπορει, θα υπαρχει λυση, εβγαλα βεβαια τον chrome τον ξαναεβαλα, αλλα τιποτα....
vounisios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Εμένα σ' αυτό το βίντεο όταν πατώ το link που έχει δίπλα από το ''Deepcool AK620'' μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα. Εμενα το παιζει μια χαρα....
vounisios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 13 ώρες πριν, vounisios είπε Εμενα το παιζει μια χαρα.... Καλημερα....εφτασα & στο σημειο να κανω επανεγκατασταση των windows 10,σημερα,μηπως καταφερω να εξαφανισω το εκνευριστικο μνμ,αλλα,τιποτα.....καμμια αλλη ιδεα φιλοι μου ?
Gogotsa Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Και απο οσο βλεπω στο αλλο σαιτ σε εχει πεισει αυτος ο καθυστερημενος sweet dreams να κανεις wipe disk.............Μα πως πατε και ακουτε τετοια βληματα. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από Gogotsa
micos000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 35 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Και απο οσο βλεπω στο αλλο σαιτ σε εχει πεισει αυτος ο καθυστερημενος sweet dreams να κανεις wipe disk.............Μα πως πατε και ακουτε τετοια βληματα. Wipe disk??? Για ποιον λόγο; Έλα "μαλλί" στον τόπο σου!!! Στις 12/3/2022 στις 2:45 ΜΜ, vounisios είπε Καλημερα....εφτασα & στο σημειο να κανω επανεγκατασταση των windows 10,σημερα,μηπως καταφερω να εξαφανισω το εκνευριστικο μνμ,αλλα,τιποτα.....καμμια αλλη ιδεα φιλοι μου ? Φίλε, αν είσαι συνδεμένος σε λογαριασμό στον chrome δοκίμασε να αποσυνδεθείς να να δεις αν στο κάνει και τότε. 1
micos000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δοκίμασε επίσης.. Ρυθμίσεις->Απόρρητο και ασφάλεια->Ρυθμίσεις ισοτόπου->Αναδυόμενα παράθυρα και ανακατευθύνσεις και δες μήπως έχει τίποτα site στην λίστα για αποκλεισμό ανακατευθύνσεων. Αν θέλεις επέλεξε να επιτρέπεται σε όλα τα site να κάνουν ανακατευθύνσεις.
alxnt Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε εμένα το κάνει στο ff στο σπίτι αλλά όχι στη δουλειά... Έκλεισα και τα addons και έκανε πάλι τα ίδια. Το χα ξαναδεί παλιότερα αλλά νομίζω είχε καιρό γίνει ή δεν έδινα σημασία. Γενικά πάντως παίζει τις τελευταίες μέρες αρκετά και μάλλον είναι θέμα google search και όχι browser. https://www.reddit.com/r/chrome/search/?q=redirect&restrict_sr=1&sr_nsfw= https://support.google.com/chrome/thread/154304841 Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από alxnt 1
micos000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Βρήκα αυτό το πρόσθετο. https://chrome.google.com/webstore/detail/skip-redirect/jaoafjdoijdconemdmodhbfpianehlon 1
vounisios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 52 λεπτά πριν, alxnt είπε Σε εμένα το κάνει στο ff στο σπίτι αλλά όχι στη δουλειά... Έκλεισα και τα addons και έκανε πάλι τα ίδια. Το χα ξαναδεί παλιότερα αλλά νομίζω είχε καιρό γίνει ή δεν έδινα σημασία. Γενικά πάντως παίζει τις τελευταίες μέρες αρκετά και μάλλον είναι θέμα google search και όχι browser. https://www.reddit.com/r/chrome/search/?q=redirect&restrict_sr=1&sr_nsfw= https://support.google.com/chrome/thread/154304841 Καλημερα...μπορει να εχεις δικιο, να ειναι αυτο. 1 ώρα πριν, micos000 είπε Δοκίμασε επίσης.. Ρυθμίσεις->Απόρρητο και ασφάλεια->Ρυθμίσεις ισοτόπου->Αναδυόμενα παράθυρα και ανακατευθύνσεις και δες μήπως έχει τίποτα site στην λίστα για αποκλεισμό ανακατευθύνσεων. Αν θέλεις επέλεξε να επιτρέπεται σε όλα τα site να κάνουν ανακατευθύνσεις. Καλημερα. για να το δω & αυτο...ευχαριστω παντως.
micos000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Πόσταρα πιο πάνω και ένα πρόσθετο που παρακάμπτει (όπως λέει) τις ενδιάμεσες σελίδες ανακατεύθυνσης. Αν θέλεις δες το και αυτό.
vounisios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Για να το δουμε & αυτο..... 6 λεπτά πριν, vounisios είπε Για να το δουμε & αυτο..... Μπραβο φιλε μου το εβαλα & εφτιαξε....εισαι πολυ δυνατος....Σε ευχαριστω πολυ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα