Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με 50αρα NOVA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρεται, σόρρυ για το μακροσκελές ποστ αλλά προσπαθώ να δώσω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ.

Σε αναβάθμιση 24αρας σε 50 άρα vdsl στην ίδια εταιρεία nova γίνεται αίτηση 28/02 και ενεργοποίηση γραμμής 8/03.Ωστοσο εγώ έχω προμηθευτεί ρούτερ και συγκεκριμένα το ZTE H288A. Έρχεται το μήνυμα της ενεργοποίησης σταθερό νεκρό και βλέπω ότι το παλιό ρούτερ δουλεύει κανονικά κάτι που δεν θα έπρεπε.Τελος πάντων βάζω το νέο ρούτερ τηλέφωνο δεν λειτουργεί ακόμα και μπαίνω μέσα στο ρούτερ βλέπω Adsl2+ σύνδεση ακόμα.Μπαινω live chat δηλώνω τα προβλήματα και κλείνουμε ραντεβού με τεχνικό νόβα.Την επόμενη μέρα 9/03 πέφτει και το ίντερνετ οπότε μένω χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ. Έρχεται 10/03 ο τεχνικός  και βλέπει ότι έχει γίνει μαλακια από τον ΟΤΕ στην καμπίνα του και δηλώνει βλάβη για να την φτιάξει ο ΟΤΕ.Την επόμενη μέρα σήμερα δηλαδή Παρασκευή 11/03 από το πρωί βλέπω το dsl στο ρούτερ πράσινο και το ίντερνετ κόκκινο και να πρασινίζει κατά διαστήματα αλλά να μην δίνει ίντερνετ.Μπαινω μέσα στο ρούτερ βλεπω ότι δείχνει κανονικά την vdsl τώρα αλλά πάλι δεν έχω ούτε ίντερνετ ούτε τηλέφωνο.Απο παρόμοια post βλέπω ότι μάλλον δεν διαβάζει ip , ξαναπαίρνω εξυπηρέτηση μήπως μου πουν τπτ ρυθμίσεις εξ αποστάσεως μου λένε θα σας ειδοποιήσουμε και εν τέλει κλείνουν τεχνικό για Τρίτη 15/03 να το δει πάλι από κοντά.Πληροφοριακα φαίνεται κάπου στα 20Mbps η ταχύτητα που τόσο περίμενα λόγω μεγάλης απόστασης αλλά και πολλά CRC errors.Ποια είναι η γνώμη-εκτίμηση σας?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επεξ/σία από KaRastaR
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με βάση και αλλά που διάβασα η λύση δηλαδή είναι να πάρω μια διπλή πρίζα και να την συνδέσω σωστά ? Υπάρχει νόημα να πάω να πάρω μια διπλή πρίζα σήμερα μιας και είναι Σάββατο και με τη βοήθεια ενός φίλου ηλεκτρολόγου να την συνδέσω για να μην περιμένω μέχρι την Τρίτη, ή αναγκαστικά υπομονή να έρθουν μήπως φταίει κάτι άλλο.

Επεξ/σία από KaRastaR

5 minutes ago, KaRastaR said:

Με βάση και αλλά που διάβασα η λύση δηλαδή είναι να πάρω μια διπλή πρίζα και να την συνδέσω σωστά ? Υπάρχει νόημα να πάω να πάρω μια διπλή πρίζα σήμερα μιας και είναι Σάββατο και με τη βοήθεια ενός φίλου ηλεκτρολόγου να την συνδέσω για να μην περιμένω μέχρι την Τρίτη, ή αναγκαστικά υπομονή να έρθουν μήπως φταίει κάτι άλλο.

ναι.γινεται και χωρις διπλη πριζα αλλα μην σε μπερδεψω.ασχετα αν φταιει το απεξω πρεπει να φτιαξεις και το μεσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...