Tasoukos83 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Παιδιά καλησπέρα έχω ένα fiat seisento του 2001 δεν μ βγάζει κανένα τσεκ αλλά έχω ένα μικρό ρεταρισμα στον κινητήρα!!!τι μπορεί να είναι;;;; Ανοίξαμε το ψευτοκαπακο και μέτρησαμε τις πλάκες τις στρογγυλές μήπως είχα λάθος μοίρες αλλά ήταν οκ!!!
PLACEBO_89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 19 ώρες πριν, Tasoukos83 είπε Παιδιά καλησπέρα έχω ένα fiat seisento του 2001 δεν μ βγάζει κανένα τσεκ αλλά έχω ένα μικρό ρεταρισμα στον κινητήρα!!!τι μπορεί να είναι;;;; Ανοίξαμε το ψευτοκαπακο και μέτρησαμε τις πλάκες τις στρογγυλές μήπως είχα λάθος μοίρες αλλά ήταν οκ!!! Σε ολο το φασμα των στροφων ή στο κανει καπου συγκεκριμενα..?
thanasisxask Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 23 ώρες πριν, Tasoukos83 είπε Παιδιά καλησπέρα έχω ένα fiat seisento του 2001 δεν μ βγάζει κανένα τσεκ αλλά έχω ένα μικρό ρεταρισμα στον κινητήρα!!!τι μπορεί να είναι;;;; Ανοίξαμε το ψευτοκαπακο και μέτρησαμε τις πλάκες τις στρογγυλές μήπως είχα λάθος μοίρες αλλά ήταν οκ!!! Ξεκινήσατε την διερεύνηση της βλάβης με το να ανοίξετε το ψευτοκαπακο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα