Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα, εχω ενα laptop και συγκεκριμενα το lenovo B51-80 το οποιο εχει μια εξοδο hdmi , αυτο που θελω ειναι να συνδεσω σε αυτο δυο monitor tv , γνωριζετε συγκεκριμενα τι ανταπτορα να αγορασω για να εχω τα επιθυμητα αποτελεσματα; κατι δοκιμασμενο θα ηθελα ,δεν ειναι καιρος για πεταμα χρηματων :)

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, arma1 είπε

Καλησπερα στην παρεα, εχω ενα laptop και συγκεκριμενα το lenovo B51-80 το οποιο εχει μια εξοδο hdmi , αυτο που θελω ειναι να συνδεσω σε αυτο δυο monitor tv , γνωριζετε συγκεκριμενα τι ανταπτορα να αγορασω για να εχω τα επιθυμητα αποτελεσματα; κατι δοκιμασμενο θα ηθελα ,δεν ειναι καιρος για πεταμα χρηματων :)

το παρακάτω λέει ότι κανει αυτό που θέλεις Δες και τα σχολια Δεν το εχω δοκιμάσει

Anga 4K HDMI Splitter, 1 Εισόδου - 2 Εξόδων PS-1002-4K | Skroutz.gr

• Thanks 1
Δημοσ.

Στις αξιολογησεις σε 2-3 ατομα τους καηκε νωρις, για την τιμη που εχει πιστευω αξιζει μια δοκιμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πήρα ένα αντάπτορα από HDMI σε VGA ο οποίος δεν είχε καν αξιολογήσεις, απλά επειδή ο συγκεκριμένος ανέφερε (πράγματι) ότι υποστηρίζει DHCP (και ήταν δίπλα από το σπίτι μου το μαγαζί). Γενικά, οι αξιολογήσεις από αντίστοιχα προϊόντα ανέφεραν είτε ότι το έχουν 2 χρόνια και δουλεύει κανονικά, είτε ότι τους κάηκε στη 2η χρήση ή στο 6μηνο. Εμένα έχει κλείσει 1,5 χρόνο και συνεχίζει!

* Με το splitter που θα πάρετε θα έχετε την ίδια εικόνα και στις δύο οθόνες.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...