arma1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Καλησπερα στην παρεα, εχω ενα laptop και συγκεκριμενα το lenovo B51-80 το οποιο εχει μια εξοδο hdmi , αυτο που θελω ειναι να συνδεσω σε αυτο δυο monitor tv , γνωριζετε συγκεκριμενα τι ανταπτορα να αγορασω για να εχω τα επιθυμητα αποτελεσματα; κατι δοκιμασμενο θα ηθελα ,δεν ειναι καιρος για πεταμα χρηματων
hp8 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 32 λεπτά πριν, arma1 είπε Καλησπερα στην παρεα, εχω ενα laptop και συγκεκριμενα το lenovo B51-80 το οποιο εχει μια εξοδο hdmi , αυτο που θελω ειναι να συνδεσω σε αυτο δυο monitor tv , γνωριζετε συγκεκριμενα τι ανταπτορα να αγορασω για να εχω τα επιθυμητα αποτελεσματα; κατι δοκιμασμενο θα ηθελα ,δεν ειναι καιρος για πεταμα χρηματων το παρακάτω λέει ότι κανει αυτό που θέλεις Δες και τα σχολια Δεν το εχω δοκιμάσει Anga 4K HDMI Splitter, 1 Εισόδου - 2 Εξόδων PS-1002-4K | Skroutz.gr 1
arma1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Στις αξιολογησεις σε 2-3 ατομα τους καηκε νωρις, για την τιμη που εχει πιστευω αξιζει μια δοκιμη
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ πήρα ένα αντάπτορα από HDMI σε VGA ο οποίος δεν είχε καν αξιολογήσεις, απλά επειδή ο συγκεκριμένος ανέφερε (πράγματι) ότι υποστηρίζει DHCP (και ήταν δίπλα από το σπίτι μου το μαγαζί). Γενικά, οι αξιολογήσεις από αντίστοιχα προϊόντα ανέφεραν είτε ότι το έχουν 2 χρόνια και δουλεύει κανονικά, είτε ότι τους κάηκε στη 2η χρήση ή στο 6μηνο. Εμένα έχει κλείσει 1,5 χρόνο και συνεχίζει! * Με το splitter που θα πάρετε θα έχετε την ίδια εικόνα και στις δύο οθόνες. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από Τέρης Α. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα