Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω σαν διανομεας της Box σημερα παραιτηθηκα μια χαρα ειναι τα κουπονια για τον πελατη, για τον εργαζομενο ομως κανενα οφελος και παραπανω στρες να προλαβει.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, xoldboyx είπε

Δεν είναι delivered by BOX λογικα

Κατάλαβα καλά τώρα έφαγα με έκπτωση πόντους οκ. Αύριο πάλι.... 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dazed είπε

Δυο παραγγελιες, και οι δυο εφαγαν ακυρο. Δεν εγιναν δεκτες απο το καταστημα η αιτιολογια. Το προηγουμενο σ/κ που δοκιμαζα το sweetbox ειχα φαει αλλα 3 ακυρα, μεχρι που το παρατησα. Ξερει κανεις ποιος το χρεωνεται το κουπονι? Το καταστημα ή το box? Γιατι το μεγαλο fail rate?

Το ΒΟΧ

Τα by box καλύπτουν μεγαλύτερες αποστάσεις, λογικά είσαι μακρυά και εξού και το άκυρο .

-υποθετω δηλαδή...

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, dazed είπε

Δυο παραγγελιες, και οι δυο εφαγαν ακυρο. Δεν εγιναν δεκτες απο το καταστημα η αιτιολογια. Το προηγουμενο σ/κ που δοκιμαζα το sweetbox ειχα φαει αλλα 3 ακυρα, μεχρι που το παρατησα. Ξερει κανεις ποιος το χρεωνεται το κουπονι? Το καταστημα ή το box? Γιατι το μεγαλο fail rate?

Εγώ πάντως σε κανένα από αυτά τα promos, ούτε στο προηγούμενο ούτε τώρα έχω φάει κάποιο άκυρο κι έχουμε κάνει συνολικά 5-6 παραγγελίες. Στο μόνο που έφαγα απανωτά και το παράτησα ήταν αυτό της Καθαράς Δευτέρας.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, xoldboyx είπε

Γιατί ας είναι καλά δηλαδή, θες λίγο να το αναπτύξεις αυτό;

Γιατί εδώ και 3 μήνες που το BOX περιόρισε στο ελάχιστο τις προσφορές που μας είχε συνηθίσει (και αυτές που έμειναν είναι μόνο για μια πολύ μικρή μειοψηφία), το e-food (που ήμουν καλός πελάτης) με έχει γεμίσει με προσωπικούς κωδικούς για εκπτώσεις…

Θα κάνει μαύρα μάτια το BOX για να ξανά πάρει από εμένα χρήματα…

Καλά φάγαμε και σήμερα…

636826241_.png.37f8663ae8db99b69b4d4c1cb4e1bd00.png

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, xoldboyx είπε

Το ΒΟΧ

Τα by box καλύπτουν μεγαλύτερες αποστάσεις, λογικά είσαι μακρυά και εξού και το άκυρο .

-υποθετω δηλαδή...

Δεν ειναι μονο αυτο (που σιγουρα ισχυει, μιας και την τελευταια φορα εκαναν 1 ωρα και 10 λεπτα για να μου φερουν καφεδες απο 900μ. αποσταση και ο διανομεας εβριζε οτι τον εφεραν απο Γκυζη στο Βυρωνα) αλλα απο οτι μου ειπαν στο τηλεφωνο (που πηραν μονο στην πρωτη παραγγελια που ακυρωθηκε) δεν δεχτηκε την παραγγελια το καταστημα, και οταν ρωτησα για ποιο λογο, μου ειπε οτι τους καλεσαν και δεν απαντησαν καν. Για την ιστορια, εκανα την ιδια παραγγελια απο αλλη πλατφορμα και ηρθε αμεσως.

Αυτη τη στιγμη που μιλαμε, εχω κανει παραγγελια φαγητο το οποιο παρελαβε ο διανομέας και το κανει τουρ στην Αθηνα....

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dr4In είπε

Εγω σαν διανομεας της Box σημερα παραιτηθηκα μια χαρα ειναι τα κουπονια για τον πελατη, για τον εργαζομενο ομως κανενα οφελος και παραπανω στρες να προλαβει.

Πότε πρόλαβες;

Δεν έχει πολύ καιρό δικούς του διανομείς το box. Χειρότερες απολαβές από Wolt;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Γιατί εδώ και 3 μήνες που το BOX περιόρισε στο ελάχιστο τις προσφορές που μας είχε συνηθίσει (και αυτές που έμειναν είναι μόνο για μια πολύ μικρή μειοψηφία), το e-food (που ήμουν καλός πελάτης) με έχει γεμίσει με προσωπικούς κωδικούς για εκπτώσεις…

Θα κάνει μαύρα μάτια το BOX για να ξανά πάρει από εμένα χρήματα…

Καλά φάγαμε και σήμερα…

636826241_.png.37f8663ae8db99b69b4d4c1cb4e1bd00.png

Ουτε καν!

Ακουμπουσα τον μισο μισθο μου στο efood και μου εδωσε 2 κουπονια των 5ε σε διαστημα 2-3 ετών. 

Πρόσφατα πηγα στο box (κανα 5μηνο) και με τοσες προσφορες τους εχω κατακλεψει.

• Like 4
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dr4In είπε

Φίλος ήσουν καιρό στη δουλειά η ειναι καινούργια υπηρεσία και αυτό που βλέπουμε με τα κουπόνια είναι μέρος της προωθητικης ενέργειας;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, insoholic είπε

Ουτε καν!

Ακουμπουσα τον μισο μισθο μου στο efood και μου εδωσε 2 κουπονια των 5ε σε διαστημα 2-3 ετών. 

Πρόσφατα πηγα στο box (κανα 5μηνο) και με τοσες προσφορες τους εχω κατακλεψει.

εγώ στην αρχή είχα γραφτεί στο efood και είχα σκάσει πολλά φράγκα μιας κι έκανα παραγγελίες και για άλλους. ζήτημα να πήρα κανένα κουπόνι.

Μετά έμαθα για το box. από τη στιγμή που μάζευες πόντους και είχες εκπτώσεις, δεν υπήρχε ούτε ένας λόγος να μείνω στο efood.

όταν λοιπόν παράτησα το efood τότε σκάσανε 2-3 προσφορές επειδή σε διάστημα μηνών δεν είχα κάνει καμια παραγγελία.

όσο είσαι πελάτης (και καλός) σε γράφουν. όταν τους γράφεις, σκάνε τα δώρα. πριν λίγες μέρες έσκασε κουπόνι και έκανα μια παραγγελία. το efood πλέον το κρατάω μόνο και μόνο μήπως και στείλουν κανένα κουπόνι. αλλιώς δε πρόκειται να παραγγείλω.

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι έχουν wats up ή frog έχουν ακόμη ένα λόγο για box αφού με κάθε ανανέωση από τα app παίρνεις επιστροφή σε πόντους αξίας 2 ευρώ για το box

Δημοσ.

Μετά από μια ώρα αναμονής, ενημέρωση από το κατάστημα ότι δεν υπάρχουν διανομείς... Αναγκάστηκα να πάω εγώ, οι πίτσες κρύες, τα γυναικόπαιδα ακόμα γκρινιάζουν, ξενέρωμα.

• Sad 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nak1nak είπε

Μετά από μια ώρα αναμονής, ενημέρωση από το κατάστημα ότι δεν υπάρχουν διανομείς... Αναγκάστηκα να πάω εγώ, οι πίτσες κρύες, τα γυναικόπαιδα ακόμα γκρινιάζουν, ξενέρωμα.

Παπατζηδες είναι 

Δημοσ.

Τί να τα κάνεις τα κουπόνια και τις εκπτώσεις, όταν είτε μένεις νηστικός γιατί δε τα φέρνουν ποτέ ή σου φέρνουν ρυζόγαλα αντί για την παραγγελία απο ψησταριά;
Φιλότιμη η προσπάθεια να μας κάνουν βήγκαν απόψε, αλλά με τόσο εκνευρισμό δε νομίζω να ήταν επιτυχής.

Δεν σηκώνουν τηλέφωνα, δεν απαντάνε σε mail, ούτε σε εμένα ουτε στο κατάστημα (ίδια ακριβώς μοίρα με τον πελάτη καθώς έχουν ίδιο τηλέφωνο υποστήριξης).
Επικά fails, συνεχόμενα και το πράμα φαίνεται οτι πάει απο το κακό στο χειρότερο - πλέον το έχουμε για αστείο στην παρέα και πέφτουν στοιχηματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...