Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Θα συνιστούσα να διαβάσεις τις οδηγίες δημοσίευσης και να φτιάξεις τουλάχιστον τον τίτλο, αν και λογικά σύντομα θα τον φτιάξει ο matrixxx

Καλή προσφορά, όμως στις μέρες που όλοι σβήνουν ακόμη και τις λάμπες για να εξοικονομήσουν λίγα χρήματα, καλό θα ήταν να αποφύγουν τον θερμοπομπό ως μέσω θέρμανσης. Ενημερωτικά

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 8
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nickol-us είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Θα συνιστούσα να διαβάσεις τις οδηγίες δημοσίευσης και να φτιάξεις τουλάχιστον τον τίτλο, αν και λογικά σύντομα θα τον φτιάξει ο matrixxx

Καλή προσφορά, όμως στις μέρες που όλοι σβήνουν ακόμη και τις λάμπες για να εξοικονομήσουν λίγα χρήματα, καλό θα ήταν να αποφύγουν τον θερμοπομπό ως μέσω θέρμανσης. Ενημερωτικά

Όλοι; Όχι όλοι! Μερικοί που είχαμε τη γνώση ως διεθνολόγοι, κλείσαμε πέρσι my home enter online στη ΔΕΗ και πληρώνουμε ρεύμα σε τιμές 2020. Έχουμε καταλήξει να καίμε κυρίως ρεύμα φέτος, καθώς υπολογίσαμε ότι πλέον είναι φθηνότερο. :D

• Like 6
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Όλοι; Όχι όλοι! Μερικοί που είχαμε τη γνώση ως διεθνολόγοι, κλείσαμε πέρσι my home enter online στη ΔΕΗ και πληρώνουμε ρεύμα σε τιμές 2020. Έχουμε καταλήξει να καίμε κυρίως ρεύμα φέτος, καθώς υπολογίσαμε ότι πλέον είναι φθηνότερο. :D

Είναι πιο φτηνό από ΚοτΒ; έχει ρήτρα; 

Σε ρωταω γιατί μου ήρθε για 27 ημέρες 641 ευρώ. 

Το my home enter εννοώ φίλε μου 

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Δεν υπάρχει πλέον, όποιος πρόλαβε τον κύριον είδε το 2020.

Τωρα για ΚοτΒ υπάρχει κάτι ξέρεις; με έσκισαν 

• Moderators
Δημοσ.

τιτλος και 6 σχολια και ακομα τιμη δεν εχει γραψει κανεις. Κλικ μαζευετε; :P

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, qwertyuiop2 είπε

@qwertyuiop2Πόσο είναι η τιμή της kw που έκλεισες;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

τιτλος και 6 σχολια και ακομα τιμη δεν εχει γραψει κανεις. Κλικ μαζευετε; :P

Έβαλα λινκ όμως..  :)

• Moderators
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, daPro είπε

Έβαλα λινκ όμως..  :)

Αρα μας επιβεβαιωνεις οτι μαζευεις κλικς. Οκ.

Φτιαχνω εγω λοιπον τον τιτλο αφου δεν θες.

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μένα (επαρχία που δεν θεωρείται δυσπρόσιτη περιοχή) 9,8 μου υπολογίζει τα μεταφορικά.

989428562_2022-03-1122_45_25-LeroyMerlinWaterfox.png.5045915c023335d898045a219c5498ed.png

Επεξ/σία από alexmpl
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε

8,93€+3,80€ μεταφορικά.

8,94 λέει, άρα άκυρο. Με 8,93 θα το έπαιρνα. 

μτφ λέει Μπορείς να στείλεις παντού στην Ελλάδα τα προϊόντα σου, με κόστος από 5 ευρώ, ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...