giorgosZMG Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Napster,Limewire,Edonkey ... εποχές για γερά νεύρα που αλλάζαμε τα AV σαν τα πουκάμισα. Αλλά η πιο σωστή λύση τότε ήταν /fdisk.😭 HeliOS 4 ev3r ftp://*.*.*.* port: 65536 Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από giorgosZMG
Neo106 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 limewire και kazaa, κοπαδια απο ιους και συνεχομενα formats μεχρι να τα τιναξει ο δισκος🤣. Ωραια χρονια, ανεμελα.😊
Aurumnus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Οι απαντήσεις σε αυτό το νήμα είναι A Trip Down Memory Lane! Kudos σε όλους τους συναγωνιστές! Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από Aurumnus
gokuthelegend Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Neo106 είπε limewire και kazaa, κοπαδια απο ιους και συνεχομενα formats μεχρι να τα τιναξει ο δισκος🤣. Ωραια χρονια, ανεμελα.😊 Αυτά ήταν ιοί από μόνα τους. Ειδικά το kazaa κάθε φορά που το εγκαθιστούσα μου χτυπούσε συνέχεια το antivirus, νομίζω εγκαθιστούσε κρυφά κάποιο μικρό προγραμματάκι για να σου πετάει διαφημίσεις, δεν θυμάμαι καλά. Κάπως καθαρό ήταν το emule καθώς ήταν ανοιχτού κώδικα. Πάντως, γενικώς αν πρόσεχες, δηλαδή αν δεν κατέβαζες τίποτα αρχεία mp3.exe τότε δεν είχες πρόβλημα. Αυτή πάντως ήταν η Αγία Τριάδα για μένα (limewire, kazaa, emule), τι mp3 καθόμουν και κατέβαζα, φουλ τραφούδια. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από gokuthelegend
Neo106 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε Αυτά ήταν ιοί από μόνα τους. Ειδικά το kazaa κάθε φορά που το εγκαθιστούσα μου χτυπούσε συνέχεια το antivirus, νομίζω εγκαθιστούσε κρυφά κάποιο μικρό προγραμματάκι για να σου πετάει διαφημίσεις, δεν θυμάμαι καλά. Κάπως καθαρό ήταν το emule καθώς ήταν ανοιχτού κώδικα. Πάντως, γενικώς αν πρόσεχες, δηλαδή αν δεν κατέβαζες τίποτα αρχεία mp3.exe τότε δεν είχες πρόβλημα. Αυτή πάντως ήταν η Αγία Τριάδα για μένα (limewire, kazaa, emule), τι mp3 καθόμουν και κατέβαζα, φουλ τραφούδια. Emule το χρησιμοποιησα για παρα πολλα χρονια και φυσικα ας μην ξεχναμε και το πολυ καλο DC++!
Doubt Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Frostwire όταν ακόμα ήταν gnutella client, κατέβασμα μουσική mp3, radio-cd στο αυτοκίνητο με θύρα USB, πρωτοποριακό για την εποχή κι αν θυμάμαι καλά αγορασμένο από Lidl. Adaptor SD card to USB για αποθηκευτικό μέσο μεταφοράς κι εναλλακτικά USB στικάκι αγορασμένο 50€ με ολόκληρα 500ΜΒ. Σωτήριον έτος 2005.
thelos257 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Στις 11/3/2022 στις 8:40 ΜΜ, panagiotis1988 είπε Ποιο limewire ρε παιδιά; ares και ξερό ψωμί.... δουλευει ακομα θες να πεις ; ποια εκδοση ; Στις 11/3/2022 στις 6:50 ΜΜ, xrhstosiak είπε dc++ και soulseek μόνο σερβερς που βρισκουμαι ομως ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα