Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Είδα πριν λίγο σε προσφορα καταστήματος αυτό το λαπτοπ στα 199 ευρώ

Θα μπορεί να με βοηθήσει σε τηλεκπαίδευση μέσω MS Teams, εργασίες για τη σχολή, youtube , ταινίες?

Είναι γενικά γρήγορο? Αξίζει να προβώ στην αγορά? Το θέλω για 2ο εναλλακτικό laptop

Δημοσ.

Αρκετα φτωχος επεξεργαστης και λιγη μνημη, μαλλον δε θα το ρισκαρα προσωπικα, εστω και για 199€.

• Like 1
Δημοσ.

προσοχή με την οθόνη . με έχουν απογοητεύσει τα asus με τις οθόνες τους. επίσης η μνήμη του δεν αναβαθμίζεται 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/3/2022 στις 4:00 ΜΜ, airtrelomike13 είπε

Καλησπέρα

Είδα πριν λίγο σε προσφορα καταστήματος αυτό το λαπτοπ στα 199 ευρώ

Θα μπορεί να με βοηθήσει σε τηλεκπαίδευση μέσω MS Teams, εργασίες για τη σχολή, youtube , ταινίες?

Είναι γενικά γρήγορο? Αξίζει να προβώ στην αγορά? Το θέλω για 2ο εναλλακτικό laptop

Βάζοντας πάντα στο μυαλό τα 199 ευρώ, είναι καλό και με αρκετά καλή οθόνη παρά τις 11.6" και το TN panel. Είναι πολύ καλύτερη από ότι περιμένεις από εμπειρίες με TN panel του παρελθόντος.

Το μεγάλο καλό για μένα, αν οι απαιτήσεις σου είναι λογικές για αυτό το CPU/RAM, είναι το απίστευτα μικρό βάρος και μέγεθος.

Με Windows 10 ή 11 καθαρά, λειτουργεί άνετα για όλα τα βασικά πράγματα που χρειάζεται ένας απλός χρήστης. Οπότε αν το θες για 2ο όπως λες, προχώρα :)

ΥΓ. Teams δεν έχω δοκιμάσει!!

Επεξ/σία από skritikos
  • Like 1
Δημοσ.

Έχω πλέον παραλάβει ένα ακόμη Asus E210 που θα το κρατήσω για προσωπική χρήση.

Ό,τι θέλει κάποιος απλά με ρωτάει. Δεν υπάρχουν ανόητες ερωτήσεις :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα skritikos, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ στο συγκεκριμένο laptop να βάλω office για απλή χρήση(Word exel pdf power point) , αν τα λέω καλά, καθώς επίσης και αν πρέπει να βάλω κάποιο antivarius? 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, theo9 είπε

Καλησπέρα skritikos, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ στο συγκεκριμένο laptop να βάλω office για απλή χρήση(Word exel pdf power point) , αν τα λέω καλά, καθώς επίσης και αν πρέπει να βάλω κάποιο antivarius? 

Φυσικά και μπορείς να βάλεις Office. Έρχεται μάλιστα με ένα χρόνο free Office 365.

Antivirus τρίτου δεν θα βάλεις, θα αφήσεις αυτό των Windows που κάνει ότι πρέπει. Το πρώτο που θα κάνεις όταν το πάρεις το laptop θα είναι να βγάλεις το McAfee που έχει (ευτυχώς όχι ενεργοποιημένο).

Δημοσ.
7 ώρες πριν, theo9 είπε

Για απλη χρηση office που λες, και αν εισαι και λιγο προσεκτικος και δε μπαινεις σε υποπτες σελιδες και δεν ανοιγεις υποπτα emails, το windows defender ειναι υπεραρκετο, χωρια που αν βαλεις προσθετο antivirus θα γονατισει το μηχανημα. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ skritikos, έσβησα και το Mcafree, επειδή έσβησα και office 365, πως μπορώ να ξαναβάλω office, και μετά το χρόνο, είναι επί ΠΛΗΡΩΜΗ τα office 365?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, theo9 είπε

Ευχαριστώ πολυ skritikos, έσβησα και το Mcafree, επειδή έσβησα και office 365, πως μπορώ να ξαναβάλω office, και μετά το χρόνο, είναι επί ΠΛΗΡΩΜΗ τα office 365?

Ναι το 365 είναι online και είναι subscription based.

https://www.microsoft.com/el-gr/microsoft-365/buy/compare-all-microsoft-365-products?tab=1&rtc=1

Αν πήρες 'ελληνικό' Asus, νομίζω πως είχε μαζί τον κωδικό για το 365. Οπότε το ξαναβάζεις και παίζει κανονικά. Αν έχεις προβλήματα μίλησε μου να το κοιτάξω και στο δικό μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν σηκωνει ευκολα τα win10. Δες κατι σε tablet με 250€ συνολο σε αυτα τα χρηματα. Ή να του βαλεις linux.

Επεξ/σία από Greengreen
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, theo9 είπε

To συγκεκριμένο laptop, μου έβγαλε ειδοποίηση για Windows 11. Να τα εγκαταστήσω? 

Έχω Windows 11 από την δεύτερη μέρα και δουλεύουν άψογα. Και με λιγότερη κατανάλωση μνήμης.

Στις 7/5/2022 στις 8:40 ΜΜ, Greengreen είπε

Δεν σηκωνει ευκολα τα win10. Δες κατι σε tablet με 250€ συνολο σε αυτα τα χρηματα. Ή να του βαλεις linux.

Μια χαρά δουλεύει για όλα τα καθημερινά task. Τι εννοείς δεν σηκώνει εύκολα; Δεν είναι ένα laptop που θα έτρεχα Lightroom ή Photoshop σίγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...