Pokemon640 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, antr3ask είπε Καλημέρα, σε αφήνει να κάνεις export (αν δεν κάνω λάθος) βίντεο 480p... για 1080p θέλει 19$/m FNfpMHPWUAAYfLj.jfif καλύτερα να νοικιάζεις creative cloud της Adobe και έχεις όλη τη σουϊτα (Photoshop, illustrator, audition, premiere και άλλα 20 apps) και Gb στο cloud για team projects με άλλους που είναι στο δίκτυο της Adobe. Η microsoft δεν ξέρω που ποντάρει με τέτοιες αδικαιολόγητες τιμές, ακόμη και η AVID περισσότερα σου δίνει σε σύγκριση και είναι από τους τοπ video editor σε software και hardware (Avid HDX συστήματα και video rack). Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από Pokemon640 1
CheOnWeb Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε Η microsoft δεν ξέρω που ποντάρει με τέτοιες αδικαιολόγητες τιμές, ακόμη και η AVID περισσότερα σου δίνει σε σύγκριση και είναι από τους τοπ video editor σε software και hardware (Avid HDX συστήματα και video rack). Για την ακρίβεια, 19€/μήνα (+ΦΠΑ) δίνω για την standard έκδοση του Avid. Αν σκεφτείς ότι κυκλοφορούν και κάτι Resolve free, δεν μπορώ να φανταστώ τι σκ@τα κάνει το Clipchamp και ζητάει τόσα η Ms.
panagiotis1988 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Σήμερα έκανα εγκατάσταση τα win 11 και είναι ήδη εγκατεστημένη η εφαρμογή (δεν είμαι insider). Υ.γ. τα έβαλα σε λάπτοπ 5ετιας και δουλεύει λίγο καλύτερα από τα δεκαριά
Pokemon640 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Για την ακρίβεια, 19€/μήνα (+ΦΠΑ) δίνω για την standard έκδοση του Avid. Αν σκεφτείς ότι κυκλοφορούν και κάτι Resolve free, δεν μπορώ να φανταστώ τι σκ@τα κάνει το Clipchamp και ζητάει τόσα η Ms. H avid δεν έχει αντίπαλο στο σύστημα ήχου, και το Media composer χρησιμοποιεί το υποσύστημα του pro tools στον ήχο. Στα υπόλοιπα προγράμματα δεν έχω καταφέρει να λειτουργήσω τα VSTs τόσο καλά όσο στο Avid.
antr3ask Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Η ειρωνία είναι ότι το βασικό (και απλό, δωρεάν) πρόγραμμα της Microsoft "Φωτογραφίες" σε αφήνει να κάνεις export σε 1080p...άρα ποιός ο λόγος να επιλέξω το απλό το καινούργιο και όχι το υφιστάμενο, για 480p, αφού το επί πληρωμή είναι τόσο ακριβό όσο άλλα πολύ καλύτερα, όπως έγγραψαν και οι υπόλοιποι χρήστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα