Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eπίσης δεν υπάρχει σύγκριση στον 12600k με τον 5700g.

Παρασύρθηκα κι εγώ και έβαλα σύνθεση με 3060ti και τον 5600x, ενώ δεν μας έχει πει ο ts τι χρήση τον ενδιαφέρει.

• Like 1
Δημοσ.

19 hours ago, nickvog said:

Ξετρύπωσα κι εγώ ένα πολύ καλό επώνυμο VfM ...

Lenovo IdeaCentre Gaming5 14ACN6 (Ryzen 7-5700G/16GB/512GB/GeForce RTX 3060/W10 Home)

στα 1212€ (σχεδόν κλεψιά!!!)

Αλλη μια κακη συνθεση. Γενικα δεν θα προτεινα ποτε κατι που εχει custom parts (το καταλαβαινεις ανετα πχ απο την μητρικη και το io της)

Μακαρι να ειχαμε origin/cyberpower κτλ Ελλαδα.

Θα προτεινα συνθεση απο you ή Πλαισιο. Ετοιμα parts, και το you σιγουρα χρησιμοποιει cm ή corsair τροφοδοτικα. Νομιζω και το πλαισιο δεν βαζει πλεον τα turbo-x ή αν τα βαζει, το αλλαζεις ανετα μιας και τα psu της ειναι atx, οποτε μπορεις να κουμπωσεις στις θυρες κανονικα τα καλωδια καποιου αλλου τροφοδοτικου, σε αντιθεση με τις συνθεσεις των lenovo και hp, που χρησιμοποιουν διαφορετικες θυρες για τα κλασικα 24pin κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Καλή είναι η συζήτηση με επιχειρήματα ,μαθαίνω και εγώ ο αδαής. Το μηχάνημα προορίζεται για παιχνίδια και περισσότερο για χρήση VR. Από ότι κατάλαβα με μια σύντομη κουβέντα η ερώτηση έγινε για΄τι θεωρήθηκε ευκαιρία και όχι λόγω άμεσης ανάγκης.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, SteliosTh είπε

Καλησπέρα. Καλή είναι η συζήτηση με επιχειρήματα ,μαθαίνω και εγώ ο αδαής. Το μηχάνημα προορίζεται για παιχνίδια και περισσότερο για χρήση VR. Από ότι κατάλαβα με μια σύντομη κουβέντα η ερώτηση έγινε για΄τι θεωρήθηκε ευκαιρία και όχι λόγω άμεσης ανάγκης.

Θα πρότεινα να περιμένει λίγο. Φίλος είχε πάρει BF 3060 και 5600 νομίζω στα 1400 ή κάπου εκεί. Τώρα βλέπω ένα στο πλαίσιο με 12600 στα 1500, αλλά με 2060 και προφανώς δεν αξίζει. 

Μετά αν μπορεί να δει κάτι από msystems και να πάρει ένα τηλ αν στην σύνθεση που θα στηθεί, μπορεί να γίνει αποφορολογηση, γιατί στα επί μέρους parts δεν γίνεται (μόνο κανονικό τιμολόγιο δλδ ώστε να τα "πάρει" πίσω στο οικονομικό 3μηνο). Απλά αν στηθεί όλο εκεί, ίσως να περνάει σαν έτοιμο pc. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...