australis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 200 εως 300 Ευρώ - ε, και λιγο ακόμα αν χρειάζεται 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούργια 5) Μέγεθος οθόνης; 6"+ 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Απαραίτητα 2 SIM και NFC - ευπροσδεκτη η αδιαβροχοποιηση , ευανάγνωστη οθόνη (η ανάλυση δεν με καιει ιδιαίτερα) , 5G πολυ επιθυμητο αλλά οχι εντελώς απαραίτητο, GPS πολύ καλό. 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Οχι ιδιαίτερα 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι , να αντέχει ανετα 1 ημέρα εως και 2 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; κατά προτίμηση pure Android αλλά θα το αντέξω και καθε αλλο Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Απλουστατη για τα σημερινα δεδομένα Browsing σε sites τυπου Insomnia το πιο βαρυ, πολυ καλο GPS, αψογη ποιοτητα ηχου στις τηλ. συνομιλίες , να σηκωνει ανετα Viber και Whatsup Eιχα το Xiaomi MiA3 και αν εξαιρεσουμε τη ελλειψη NFC ήταν υπερτέλειο για τις ανάγκες μου.
GATE123 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, australis είπε 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 200 εως 300 Ευρώ - ε, και λιγο ακόμα αν χρειάζεται 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούργια 5) Μέγεθος οθόνης; 6"+ 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Απαραίτητα 2 SIM και NFC - ευπροσδεκτη η αδιαβροχοποιηση , ευανάγνωστη οθόνη (η ανάλυση δεν με καιει ιδιαίτερα) , 5G πολυ επιθυμητο αλλά οχι εντελώς απαραίτητο, GPS πολύ καλό. 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Οχι ιδιαίτερα 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι , να αντέχει ανετα 1 ημέρα εως και 2 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; κατά προτίμηση pure Android αλλά θα το αντέξω και καθε αλλο Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Απλουστατη για τα σημερινα δεδομένα Browsing σε sites τυπου Insomnia το πιο βαρυ, πολυ καλο GPS, αψογη ποιοτητα ηχου στις τηλ. συνομιλίες , να σηκωνει ανετα Viber και Whatsup Eιχα το Xiaomi MiA3 και αν εξαιρεσουμε τη ελλειψη NFC ήταν υπερτέλειο για τις ανάγκες μου. https://greentechno.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=3113&ref=bestprice.gr Όλα όσα ζητάς εκτός αδιάβροχοποίηση. 1
kp1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, GATE123 είπε https://greentechno.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=3113&ref=bestprice.gr Όλα όσα ζητάς εκτός αδιάβροχοποίηση. Το realme gt neo 2 το θεωρείς καλύτερο από realme 9 pro + και αν ναι σε τι υπερτερεί;Το λέω γιατί είναι στα ίδια λεφτά ..να βοηθήσω και το παιδί να έχει άλλη μια επιλογή να δει αν αξίζει.Ευχαριστω 1
chios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Σε επεξεργαστή καλύτερο το neo σε κάμερα το άλλο, αν ήταν να διαλέξω εγώ θα πήγαινα στο 9 pro+
vargas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Σύνολικα ανώτερη συσκευή το gt neo 2 .Δεν χωράει αμφιβολία
AntiCambeR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Υπάρχει και το Samsung A52s, αλλά δεν γνωρίζω αν βγαίνει σε dual sim. 1 1
GATE123 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 51 λεπτά πριν, kp1 είπε Το realme gt neo 2 το θεωρείς καλύτερο από realme 9 pro + και αν ναι σε τι υπερτερεί;Το λέω γιατί είναι στα ίδια λεφτά ..να βοηθήσω και το παιδί να έχει άλλη μια επιλογή να δει αν αξίζει.Ευχαριστω + 2GB Ram + 500mAh Πιο ανθεκτικό 120 Hz Ευαισθησίας αφής 600 Hz Καλύτερος επεξεργαστής σε όλα εκτός την διαχείριση μπαταρίας. Συχνότητα χρονισμού 3.2 GHz RAM LPDDR5 UFS Storage 3.1 Το καλό στο Realme 9 pro+ είναι ότι έχει OIS και ίσως και καλύτερη φωτογραφία. 1
kp1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, GATE123 είπε + 2GB Ram + 500mAh Πιο ανθεκτικό 120 Hz Ευαισθησίας αφής 600 Hz Καλύτερος επεξεργαστής σε όλα εκτός την διαχείριση μπαταρίας. Συχνότητα χρονισμού 3.2 GHz RAM LPDDR5 UFS Storage 3.1 Το καλό στο Realme 9 pro+ είναι ότι έχει OIS και ίσως και καλύτερη φωτογραφία. Συμφωνώ δεν τα ήξερα μάλλον θα έχει καλύτερη κάμερα το 9 pro+..ψάχνω να βρω το realme neo 2 αλλά μεταχειρισμένο παίζει στα 260€ ενώ έχει καινούριο 301€ μμ είναι πολλά ελπίζω να πέσει ευχαριστώ
CaptainChris Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 βρε παιδια ο άνθρωπος ζηταει κινητο 200ε εως 300ε και αν γινεται ποιο φθηνο, εσεις του προτεινεται συσκευες ανω των 300ε. TCL 10 5G h TCL 20R 5G εκει γυρω στα 200ε. 1
vargas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Εγώ πάντως με το gt neo ειμαι full ικανοποιημένος Aκομα κ στην μπαταρία παίζει εξαιρετικά καλά . Βγάζει ένα οκτάωρο sot εύκολα . Από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 8:00 το βράδυ δεν πέφτει ποτέ κάτω από 40% 1
kp1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 31 λεπτά πριν, vargas είπε Εγώ πάντως με το gt neo ειμαι full ικανοποιημένος Aκομα κ στην μπαταρία παίζει εξαιρετικά καλά . Βγάζει ένα οκτάωρο sot εύκολα . Από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 8:00 το βράδυ δεν πέφτει ποτέ κάτω από 40% Απο κάμερα και βίντεο πώς τα πας; χρειάζεσαι gcam?Από Ελλάδα το πήρες και πόσο; Ευχαριστώ
vargas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, kp1 είπε Απο κάμερα και βίντεο πώς τα πας; χρειάζεσαι gcam?Από Ελλάδα το πήρες και πόσο; Ευχαριστώ Το πήρα απο γνωστό μέλος του insomnia μιας εβδομάδας ακριβώς (απόδειξη από το γαλλικό amazon). Περνάς gcam αν θες , την ημέρα έχει καλύτερο saturation πιο έντονο σίγουρα . Νύχτα το παραδέχονται όλοι και στα forum της realme , η stock είναι μία χαρά. Είναι λίγο aggressive το night mode αλλά μειώνει τον θόρυβο πολύ . Να κ μερικά samples https://photos.app.goo.gl/QBUMYqLGthje4Bbr7 Μόνο η πρώτη είναι gcam 1
kp1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, vargas είπε Το πήρα απο γνωστό μέλος του insomnia μιας εβδομάδας ακριβώς (απόδειξη από το γαλλικό amazon). Περνάς gcam αν θες , την ημέρα έχει καλύτερο saturation πιο έντονο σίγουρα . Νύχτα το παραδέχονται όλοι και στα forum της realme , η stock είναι μία χαρά. Είναι λίγο aggressive το night mode αλλά μειώνει τον θόρυβο πολύ . Να κ μερικά samples https://photos.app.goo.gl/QBUMYqLGthje4Bbr7 Μόνο η πρώτη είναι gcam Ευχαριστώ φίλε και εγώ για μεταχειρισμένο το σκέφτομαι αλλά το βρίσκω 260€ ενώ έχει καινούριο 301€.. Μου φαίνοναι πολλά αν το βρω στα 220€ νομίζω είναι καλή τιμή τι λες;
vargas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 11 λεπτά πριν, kp1 είπε Ευχαριστώ φίλε και εγώ για μεταχειρισμένο το σκέφτομαι αλλά το βρίσκω 260€ ενώ έχει καινούριο 301€.. Μου φαίνοναι πολλά αν το βρω στα 220€ νομίζω είναι καλή τιμή τι λες; 220 Δεν νομίζω να το βρεις . 260 θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ καλη τιμή , αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση και να είναι αξιόπιστο το μαγαζί . Για μένα το amazon θεωρείται πολύ αξιόπιστο
GATE123 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, CaptainChris είπε βρε παιδια ο άνθρωπος ζηταει κινητο 200ε εως 300ε και αν γινεται ποιο φθηνο, εσεις του προτεινεται συσκευες ανω των 300ε. TCL 10 5G h TCL 20R 5G εκει γυρω στα 200ε. Διάβασε το 1 τι γράφει ο TS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα