Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 200 εως 300 Ευρώ  - ε, και λιγο ακόμα αν χρειάζεται
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; οχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούργια
5) Μέγεθος οθόνης; 6"+
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Απαραίτητα 2 SIM και NFC - ευπροσδεκτη η αδιαβροχοποιηση , ευανάγνωστη οθόνη (η ανάλυση δεν με καιει ιδιαίτερα)  , 5G πολυ επιθυμητο αλλά οχι εντελώς απαραίτητο, GPS πολύ καλό.
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Οχι ιδιαίτερα
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι , να αντέχει ανετα 1 ημέρα εως και 2
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; κατά προτίμηση pure Android  αλλά θα το αντέξω και καθε αλλο Android
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Απλουστατη για τα σημερινα δεδομένα Browsing σε sites τυπου Insomnia το πιο βαρυ, πολυ καλο GPS, αψογη ποιοτητα ηχου στις τηλ. συνομιλίες , να σηκωνει ανετα Viber και Whatsup

Eιχα το Xiaomi MiA3 και αν εξαιρεσουμε τη ελλειψη NFC ήταν υπερτέλειο για τις ανάγκες μου.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, australis είπε

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 200 εως 300 Ευρώ  - ε, και λιγο ακόμα αν χρειάζεται
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; οχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούργια
5) Μέγεθος οθόνης; 6"+
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Απαραίτητα 2 SIM και NFC - ευπροσδεκτη η αδιαβροχοποιηση , ευανάγνωστη οθόνη (η ανάλυση δεν με καιει ιδιαίτερα)  , 5G πολυ επιθυμητο αλλά οχι εντελώς απαραίτητο, GPS πολύ καλό.
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Οχι ιδιαίτερα
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι , να αντέχει ανετα 1 ημέρα εως και 2
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; κατά προτίμηση pure Android  αλλά θα το αντέξω και καθε αλλο Android
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Απλουστατη για τα σημερινα δεδομένα Browsing σε sites τυπου Insomnia το πιο βαρυ, πολυ καλο GPS, αψογη ποιοτητα ηχου στις τηλ. συνομιλίες , να σηκωνει ανετα Viber και Whatsup

Eιχα το Xiaomi MiA3 και αν εξαιρεσουμε τη ελλειψη NFC ήταν υπερτέλειο για τις ανάγκες μου.

https://greentechno.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=3113&ref=bestprice.gr 

Όλα όσα ζητάς εκτός αδιάβροχοποίηση.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GATE123 είπε

https://greentechno.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=3113&ref=bestprice.gr 

Όλα όσα ζητάς εκτός αδιάβροχοποίηση.

Το realme gt neo 2 το θεωρείς καλύτερο από realme 9 pro + και αν ναι σε τι υπερτερεί;Το λέω γιατί είναι στα ίδια λεφτά ..να βοηθήσω και το παιδί να έχει άλλη μια επιλογή να δει αν αξίζει.Ευχαριστω

• Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, kp1 είπε

Το realme gt neo 2 το θεωρείς καλύτερο από realme 9 pro + και αν ναι σε τι υπερτερεί;Το λέω γιατί είναι στα ίδια λεφτά ..να βοηθήσω και το παιδί να έχει άλλη μια επιλογή να δει αν αξίζει.Ευχαριστω

+ 2GB Ram 

+ 500mAh

Πιο ανθεκτικό

120 Hz 

Ευαισθησίας αφής 600 Hz 

Καλύτερος επεξεργαστής σε όλα εκτός την διαχείριση μπαταρίας.

Συχνότητα χρονισμού 3.2 GHz 

RAM LPDDR5 

UFS Storage 3.1 

Το καλό στο Realme 9 pro+ είναι ότι έχει OIS και ίσως και καλύτερη φωτογραφία.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GATE123 είπε

+ 2GB Ram 

+ 500mAh

Πιο ανθεκτικό

120 Hz 

Ευαισθησίας αφής 600 Hz 

Καλύτερος επεξεργαστής σε όλα εκτός την διαχείριση μπαταρίας.

Συχνότητα χρονισμού 3.2 GHz 

RAM LPDDR5 

UFS Storage 3.1 

Το καλό στο Realme 9 pro+ είναι ότι έχει OIS και ίσως και καλύτερη φωτογραφία.

Συμφωνώ δεν τα ήξερα μάλλον θα έχει καλύτερη κάμερα το 9 pro+..ψάχνω να βρω το realme neo 2 αλλά μεταχειρισμένο παίζει στα 260€ ενώ έχει καινούριο 301€ μμ είναι πολλά ελπίζω να πέσει ευχαριστώ

Δημοσ.

βρε παιδια ο άνθρωπος ζηταει κινητο 200ε εως 300ε και αν γινεται ποιο φθηνο, εσεις του προτεινεται συσκευες ανω των 300ε. TCL 10 5G h TCL 20R 5G εκει γυρω στα 200ε.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως με το gt neo ειμαι full ικανοποιημένος Aκομα κ στην μπαταρία παίζει εξαιρετικά καλά . Βγάζει ένα οκτάωρο sot εύκολα . Από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 8:00 το βράδυ δεν πέφτει ποτέ κάτω από 40%

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, vargas είπε

Εγώ πάντως με το gt neo ειμαι full ικανοποιημένος Aκομα κ στην μπαταρία παίζει εξαιρετικά καλά . Βγάζει ένα οκτάωρο sot εύκολα . Από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 8:00 το βράδυ δεν πέφτει ποτέ κάτω από 40%

Απο κάμερα και βίντεο πώς τα πας; χρειάζεσαι gcam?Από Ελλάδα το πήρες και πόσο; Ευχαριστώ

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kp1 είπε

Απο κάμερα και βίντεο πώς τα πας; χρειάζεσαι gcam?Από Ελλάδα το πήρες και πόσο; Ευχαριστώ

Το πήρα απο γνωστό μέλος του  insomnia  μιας εβδομάδας ακριβώς (απόδειξη από  το γαλλικό amazon). Περνάς gcam αν θες , την ημέρα έχει καλύτερο saturation πιο έντονο σίγουρα . Νύχτα το παραδέχονται όλοι και στα forum της realme , η stock είναι μία χαρά. Είναι λίγο aggressive το night mode αλλά μειώνει τον θόρυβο πολύ . Να κ μερικά samples 

Fire clouds

Cat bokeh

https://photos.app.goo.gl/QBUMYqLGthje4Bbr7  Μόνο η πρώτη είναι gcam

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vargas είπε

Το πήρα απο γνωστό μέλος του  insomnia  μιας εβδομάδας ακριβώς (απόδειξη από  το γαλλικό amazon). Περνάς gcam αν θες , την ημέρα έχει καλύτερο saturation πιο έντονο σίγουρα . Νύχτα το παραδέχονται όλοι και στα forum της realme , η stock είναι μία χαρά. Είναι λίγο aggressive το night mode αλλά μειώνει τον θόρυβο πολύ . Να κ μερικά samples 

Fire clouds

Cat bokeh

https://photos.app.goo.gl/QBUMYqLGthje4Bbr7  Μόνο η πρώτη είναι gcam

Ευχαριστώ φίλε και εγώ για μεταχειρισμένο το σκέφτομαι αλλά το βρίσκω 260€ ενώ έχει καινούριο 301€.. Μου φαίνοναι πολλά αν το βρω στα 220€ νομίζω είναι καλή τιμή τι λες;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kp1 είπε

Ευχαριστώ φίλε και εγώ για μεταχειρισμένο το σκέφτομαι αλλά το βρίσκω 260€ ενώ έχει καινούριο 301€.. Μου φαίνοναι πολλά αν το βρω στα 220€ νομίζω είναι καλή τιμή τι λες;

220 Δεν νομίζω να το βρεις . 260 θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ καλη τιμή , αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση και να είναι αξιόπιστο το μαγαζί . Για μένα το amazon θεωρείται πολύ αξιόπιστο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CaptainChris είπε

βρε παιδια ο άνθρωπος ζηταει κινητο 200ε εως 300ε και αν γινεται ποιο φθηνο, εσεις του προτεινεται συσκευες ανω των 300ε. TCL 10 5G h TCL 20R 5G εκει γυρω στα 200ε.

Διάβασε το 1 τι γράφει ο TS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...