moure Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Τα Kormoran δεν έχουν καμία σχέση με Falken,Sava,Hankook,Firestone.Είναι πολύ χαμηλής ποιότητας και θα πρέπει να αποφεύγει κάποιος να τα βάζει στο όχημα του. 1
liakinen Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Sava eskimo s3 + απίστευτη απόδοση στο χιόνι για τα λεφτά του και όχι μόνο. Στο στεγνό κανονικό στην βροχή θέλει σύνεση. 1
Peugeot208 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Ρε παιδιά για 25€ το χρόνο, 2€ το μήνα μη τσιγκουνεύεστε. Δεν μπορώ να πιστεψω οτι τόσο κοστολογείτε την ασφάλεια τη δική σας και των δικών σας προσώπων. Με kormoran και γλάρους ασχολείστε; Πάρτε ένα επώνυμο ελαστικό να σας κρατάει και στο στεγνό και στο βρεγμένο, όσο καλύτερα γίνεται.... 1
vali Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 56 λεπτά πριν, liakinen είπε Continental ecocontact που πληρώνεις παραπάνω και μετά από 20000χλμ κάνεις το σταυρό σου Πολλά είπες 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Ρε παιδιά για 25€ το χρόνο, 2€ το μήνα μη τσιγκουνεύεστε. Δεν μπορώ να πιστεψω οτι τόσο κοστολογείτε την ασφάλεια τη δική σας και των δικών σας προσώπων. Με kormoran και γλάρους ασχολείστε; Πάρτε ένα επώνυμο ελαστικό να σας κρατάει και στο στεγνό και στο βρεγμένο, όσο καλύτερα γίνεται.... 100€ μπροστά όμως.Και δεν μιλάμε για μάρκες μεκαψες. Και ακόμα σημαντικότερο έπρεπε να μιλάμε για συγκεκριμένο μοντελο και όχι για μάρκες γενικοτερα. 2 1
Fordakias7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, valantis123 είπε 1100 κυβικά μοντέλο 2013. Θα ρωτήσω και για ποιο μοντέλο του ελαστικού μου λένε, αν και δεν ξέρω αν παίζει και πολύ ρόλο? Το sincera sn110 θα βαλεις 1 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε Το sincera sn110 θα βαλεις Απλα ξερεις! 👍 1 1
Peugeot208 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 50 λεπτά πριν, liakinen είπε Τα +100€ δεν είναι στραγάλια και πρέπει να τα έχει κάποιος την στιγμή που θα πάει για λάστιχα και όχι σε βάθος χρόνου. Δεν μίλησε κανείς για λάστιχα από τα βάθη της Κίνας αλλά για δύο μάρκες που βγάζουν μοντέλα VFM. Έχει και κάτι επώνυμα πχ Continental ecocontact που πληρώνεις παραπάνω και μετά από 20000χλμ κάνεις το σταυρό σου. Αν δεν περισσεύουν σε κάποιον 100€ για να αγοράζει, κάθε 4 χρόνια, κάτι τόσο καθοριστικό για την ασφάλεια του, τότε βάζει λάθος προτεραιότητες. Άσε που πολλοί κάνουν και άτοκες δόσεις. Τέλος, το πιο σημαντικό ειναι να συγκρίνετε τα μοντέλα των premium εταιριών, που απευθύνεται στο όχημα σας και όχι της καθεαυτού μάρκες.
pavloa Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Ρε παιδιά ο άνθρωπος μπορεί να μην μπορεί να διαθέσει παραπάνω χρήματα για ελαστικά. Τι λέτε και ξανα λέτε να πάει σε επώνυμο? Τα ελαστιά που προτείναμε μέχρι τώρα (Falken, Kormoran, Sava, Firestone) είναι στην τιμές που λογικά ψάχνει και είναι αξιόπιστα, δεν είναι κινέζικα κτλ. 2
PLACEBO_89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 17 ώρες πριν, valantis123 είπε Καλησπέρα, έχω ενα Hyundai i20 κοιτάζω για λάστιχα 175/70/R14 γενικά με βλέπω από αυτά που έψαξα μου είπαν Falken 270€ και Hankook 280€ τα τι μοντέλα δεν ρώτησα καν. Τα ίδια είναι αυτά πάνω κάτω? Να πάω για Falken. Μου είπαν και κάτι continental 360€ και κύλησε ένα δάκρυ... Στην Πάτρα αυτά. Ειμαστε σε πολεμο!!! 5 λεπτά πριν, pavloa είπε Ρε παιδιά ο άνθρωπος μπορεί να μην μπορεί να διαθέσει παραπάνω χρήματα για ελαστικά. Τι λέτε και ξανα λέτε να πάει σε επώνυμο? Τα ελαστιά που προτείναμε μέχρι τώρα (Falken, Kormoran, Sava, Firestone) είναι στην τιμές που λογικά ψάχνει και είναι αξιόπιστα, δεν είναι κινέζικα κτλ. Απλα με τα falken να βρισκονται στην κορυφη σχεση ποιοτητας/τιμης!!! Μπορουν ανετα να συγκριθουν με επωνυμα ακριβα λαστιχα!!! 2
Nabuko Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα Falken ανήκουν στην Sumitomo που είναι η 5η μεγαλύτερη εταιρία ελαστικών στον κόσμο. Bridgestone Michelin Goodyear Continental Sumitomo Tires Pirelli Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2022 από Nabuko 5
Fordakias7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Αν ντε και καλα θες κάτι ακόμα πιο οικονομικό απο τα φαλκεν μην πας σε εταιριες που προαναφερφηκαν. Οι καλύτερες value for money σε πολυ χαμηλή τιμή είναι Nexen και Sumitomo τα Νεξεν δοκιμασμενα ειναι πολύ κομπλέ ελαστικά,για μένα πήγαινε σε φαλκεν πάντως
tilaverboy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Εμένα τα falken έτσι ήρθε το αμάξι από την αντιπροσωπεία 215 60 R16 . Σε 8.000 που άλλαξα για να βάλω τα χειμωνιάτικα φαγώθηκαν στα πλαϊνά στα μπροστινά. Θα βγάλουν άλλη μια σεζόν και πέταμα. Θα πάω μάλλον Michelin.
valantis123 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Μάλλον Falken με 270€ βλέπω απο βδομάδα να βάζω Μου είπανε και για nexen 250€ σήμερα που ακούστηκαν τίμια. Γενικά με της εταιρείας και τα +100€ κτλ μην το συζητάμε παιδιά έχω κατασταλάξει σε αυτά και βγαίνουν έως 280€ και όλα καλα. Σας ευχαριστώ για της ανησυχίες σας 😊
bill999r Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Φίλε έτσι κ αλλιώς hankook και falken είναι 2 επώνυμες μάρκες κ δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Η σύγκριση με φθηνολαστιχα είναι άστοχη. Τα hankook μάλιστα έχουν από τις καλύτερες συμπεριφορές στο βρεγμένο κ από τις πιο μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα