daddy_c00l Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Προτιμώ intel, δεν θα έλεγα ότι έχω κάποιον ιδιαίτερο λόγο αλλά έναν 5950 που έφτιαξα πρόσφατα... δεν παρατήρώ κανένα stuttering, με enabled/disabled το tpm. Μια χαρά πάει, σφαίρα βασικά. Με Windows 10, δεν γνωρίζω εάν έχει κάποια σημασία το λειτουργικό. Τα 11άρια τα υποψιάζομαι ρε συναγωνιστές, νομίζω είναι εντελώς early access λογισμικό, το ξεπέταξε στα γρήγορα η ms και το διορθώνει στην πορεία... 🤔
Heatspreader Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Μου είχε κάνει εντύπωση πως για 2 δευτερόλεπτα, συνήθως μία φορά την ημέρα ή τουλάχιστον τότε το καταλαβαίνω όταν βλέπω κάποιο Video στο Youtube ή παίζω κάποιο Game, η απόδοση του συστήματος έπεφτε δραματικά με τον ήχο να κάνει Robotic ήχο και όλα να πηγαίνουν σε αργή κίνηση. Ωστόσο κανένα ζήτημα αστάθειας, BSOD, πάγωμα, κλπ. Είχα καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει με τα AMD καθώς το είδα και σε Laptop με Windows 10 με AMD CPU. Μάλλον αυτό θα εννοούν. Εντάξει μικρό το κακό νομίζω.
Απόστολος Θάνος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Χρησιμοποιω zen 3 εδω και 9 μηνες χωρις το παραμικρο κολληματακι. Πριν κανα μηνα ανοιξα ftpm για να δοκιμασω τα win11(αλλα επεστρεψα στα 10)...το ftpm ακομα ανοιχτο και αρχισα να βλεπω αυτα τα stutters ακομη και σε απλο browsing καθε μιση ωρα...μολις το εκλεισα ολα επεστρεψαν στο απολυτο smooth. Εαν δεν το χρειαζεστε το ftpm απλα κλειστε μεχρι να βγει το patch.
dreamerchris Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Στις 11/3/2022 στις 4:08 ΜΜ, daddy_c00l είπε Με Windows 10, δεν γνωρίζω εάν έχει κάποια σημασία το λειτουργικό. Τα 11άρια τα υποψιάζομαι ρε συναγωνιστές, νομίζω είναι εντελώς early access λογισμικό, το ξεπέταξε στα γρήγορα η ms και το διορθώνει στην πορεία... Έτσι ήταν και τα windows 10! μόλις βγήκαν ήταν αστα να πανε, αν θυμασαι δεν είχε καν settings panel όπως έχει σήμερα. νομίζω βγάζει καινούργια έκδοση όταν θέλουν να βγάλουν παραδακι
Dr_Pepper Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Στις 11/3/2022 στις 4:56 ΜΜ, Heatspreader είπε Μου είχε κάνει εντύπωση πως για 2 δευτερόλεπτα, συνήθως μία φορά την ημέρα ή τουλάχιστον τότε το καταλαβαίνω όταν βλέπω κάποιο Video στο Youtube ή παίζω κάποιο Game, η απόδοση του συστήματος έπεφτε δραματικά με τον ήχο να κάνει Robotic ήχο και όλα να πηγαίνουν σε αργή κίνηση. Ωστόσο κανένα ζήτημα αστάθειας, BSOD, πάγωμα, κλπ. Είχα καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει με τα AMD καθώς το είδα και σε Laptop με Windows 10 με AMD CPU. Μάλλον αυτό θα εννοούν. Εντάξει μικρό το κακό νομίζω. έχει μονάδα DVD το desktop που περιγράφεις;
Heatspreader Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε έχει μονάδα DVD το desktop που περιγράφεις; Όχι βέβαια. 😆
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα