Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ψάχνοντας για κάποια οικονομική 4k tv έπεσα πάνω στην συγκεκριμένη https://www.skroutz.gr/s/27436297/F-U-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-FLA55130UH-HDR-55.html

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στις σελίδες των καταστημάτων που τη πουλάνε αναφέρουν ότι έχει πάνελ 100hz ενώ στο Σκρουτζ 50/60hz όπως θα περίμενε κανείς άλλωστε για αυτή τη κατηγορία τιμής . Δεν βρήκα κάποιο review για το συγκεκριμένο μοντέλο . Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος τι ισχύει ? 

Screenshot_2022-03-10-20-10-04-068_com.android.chrome.jpg

Δημοσ.

Και εγώ αυτό φαντάζομαι αλλά υπάρχει κάποιος τρόπος να το επιβεβαιώσουμε ? Γιατί φανταζομαι και να τους στείλεις να ρωτήσεις δεν θα βγάλεις άκρη 

Δημοσ.
Στις 10/3/2022 στις 8:06 ΜΜ, VagTz είπε

Και εγώ αυτό φαντάζομαι αλλά υπάρχει κάποιος τρόπος να το επιβεβαιώσουμε ? Γιατί φανταζομαι και να τους στείλεις να ρωτήσεις δεν θα βγάλεις άκρη 

Δεν χρειάζεται επιβεβαίωση γιατί απλά δεν υπάρχουν σε τέτοιες τιμές. Η φθηνότερη 120Hz που υπάρχει και είναι της Samsung 9000 (δεν θυμάμαι γράμμα) κοστίζει πάνω από 600 ευρώ. 

Έπειτα είναι και η ποιότητα του πάνελ και ο προσεσορας κίνησης που και να βρεις σε τόσο χαμηλή τιμή είναι δώρο άδωρο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...