kostas1127 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Έκανα παραγγελία κομμάτια για pc απο το kavatza στις 6 μαρτίου. Τρίτη 8 μαρτίου ακύρωσα την παραγγελία και ζήτησα επσιτροφή χρημάτων. Μου είπαν θα τα δώ σε 2 εργάσιμες. Περνάνε 2 εργάσιμες και βλέπω οτι έχουν αποδεσμευθεί τα χρήματα και έχει γίνει κανονικά η χρεώση σήμερα 10 μαρτίου και έχω φρικάρει. Δεν έχω λάβει τα χρήματα ακόμα και η τράπεζα μου δεν βλέπει κάποια επιστροφή. Τι να κάνω? Με χρεωστική πλήρωσα.
dpolal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, kostas1127 είπε Έκανα παραγγελία κομμάτια για pc απο το kavatza στις 6 μαρτίου. Τρίτη 8 μαρτίου ακύρωσα την παραγγελία και ζήτησα επσιτροφή χρημάτων. Μου είπαν θα τα δώ σε 2 εργάσιμες. Περνάνε 2 εργάσιμες και βλέπω οτι έχουν αποδεσμευθεί τα χρήματα και έχει γίνει κανονικά η χρεώση σήμερα 10 μαρτίου και έχω φρικάρει. Δεν έχω λάβει τα χρήματα ακόμα και η τράπεζα μου δεν βλέπει κάποια επιστροφή. Τι να κάνω? Με χρεωστική πλήρωσα. Υπομονή, οι τράπεζες είναι αυτές που το καθυστερούν συνήθως. 2
kostas1127 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Πρώτη φορά κάνω ακύρωση ενώ έχω πληρώσει ήδη και φοβάμαι μην μου τα φάνε και με γράψουν και μιλάμε για μεγάλο ποσό.
StamTheMan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, kostas1127 είπε Πρώτη φορά κάνω ακύρωση ενώ έχω πληρώσει ήδη και φοβάμαι μην μου τα φάνε και με γράψουν και μιλάμε για μεγάλο ποσό. Ηρεμησε,ειναι συχνα αυτα τα σκηνικα. Ξερω οτι και οι τραπεζες και τα καταστηματα γα****νται συχνα. Η Mediamarkt κανει μηνες και μου εχει τυχει και απο τραπεζα να εχουν μπλεξει ασχημα. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2022 από StamTheMan
StamTheMan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Γενικα εχουν το πανω χερι οποτε υποταγη Ελπιζω να ηθελες να πεις υπομονη
kostas1127 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Σας ευχαριστω πολύ όλους. Θα περιμένω μέχρι και το τέλος της άλλης εβδομάδας.
DTInfinity Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Το πολύ πολύ αν δεις και δεν σου έχουν επιστραφεί μετά από κάποιο διάστημα κανείς αμφισβήτηση συναλλαγής.
takoulou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 32 λεπτά πριν, kostas1127 είπε Τι είναι αυτό ?πως λειτουργεί ? Θα μιλησεις με την τραπεζα σου... Απο εκει δεν πληρωσες..
kostas1127 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Μόλις τα έλαβα. Μίλησα με το κατάστημα όλα καλα! Σας ευχαριστώ όλους! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα