Neural_handshake Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Επόμενο βήμα να αφαιρεθεί ο περιορισμός στην μεταφορά αρχείων με μεγάλα ονόματα.. αυτο ειναι περιορισμος του ntfs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 11 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε αυτο ειναι περιορισμος του ntfs Ναι, καιρός να πάρει δρόμο αν και θα έχουμε προβλήματα με το compatibility, κάποια στιγμή πρέπει να γίνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Μόνο εμένα μου φαίνεται useless αυτό το feature? τέσπα πάντως πολύ μεγάλο το κενό στο πάνω μέρος. Λογικά επειδή δεν είναι στην ίδια γραμμή με τα control buttons (_[]X). Είναι λίγο άσχημο. 12 hours ago, accipio said: Όσα tabs και να βάλουν στον Explorer, το XYplorer δεν το αλλάζω. Ακόμα ένα πρόγραμμα ανοιχτό. Δεν το λέω καν από θέμα resources (δεν είμαι από αυτούς που έχουν ξέρω γω 32GB RAM και ψάχνουν πως να βγάλουν preinstalled windows apps). Απλά δεν θα μπορούσα να έχω στο taskbar "άσχετα" apps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε Ακόμα ένα πρόγραμμα ανοιχτό. Δεν το λέω καν από θέμα resources (δεν είμαι από αυτούς που έχουν ξέρω γω 32GB RAM και ψάχνουν πως να βγάλουν preinstalled windows apps). Απλά δεν θα μπορούσα να έχω στο taskbar "άσχετα" apps. Για μένα είναι αναντικατάστατο εργαλείο ευχρηστίας και παραγωγικότητας. Δεν νομίζω ότι θα το φτάσει ποτέ ο Windows File Explorer, έστω και με tabs (που εγώ έτσι κι αλλιώς δεν θα έχω στα Windows 10). Ως προς το θέμα των πόρων, με 2 panes και με 7 tabs ανοιχτά , καταναλώνει 35 MB μνήμης (9,6 MB σύμφωνα με το Task Manager), κυριολεκτικά τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtsarnas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Neural_handshake είπε αυτο ειναι περιορισμος του ntfs New Technology File System Από το 1993.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, jtsarnas είπε New Technology File System Από το 1993.... τι ψαχνεις να βρεις τωρα ,εχουν μπει στην λογικη της apple ,φρου φρου κ αρωματα κ ουσια μηδεν 56 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε Μόνο εμένα μου φαίνεται useless αυτό το feature? τέσπα πάντως πολύ μεγάλο το κενό στο πάνω μέρος. Λογικά επειδή δεν είναι στην ίδια γραμμή με τα control buttons (_[]X). Είναι λίγο άσχημο. Ακόμα ένα πρόγραμμα ανοιχτό. Δεν το λέω καν από θέμα resources (δεν είμαι από αυτούς που έχουν ξέρω γω 32GB RAM και ψάχνουν πως να βγάλουν preinstalled windows apps). Απλά δεν θα μπορούσα να έχω στο taskbar "άσχετα" apps. useless δεν ειναι αλλα ενα dual pane mode θα ηταν πιο χρησιμο για περισσοτερο κοσμο πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D-Lux Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Directory Opus από την εποχή της Amiga. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torgar Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Αστεια προγραμματα τοσο ο file explorer οσο και ο finder (MacOS) οποιος εχει δουλεψει Total Commander θα καταλαβει τι εννοω. Ο συγκεκριμενος file manager εχει features που τα παραπανω δεν τα εχουν δει στον υπνο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
youraccount Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, torgar είπε Αστεια προγραμματα τοσο ο file explorer οσο και ο finder (MacOS) οποιος εχει δουλεψει Total Commander θα καταλαβει τι εννοω. Ο συγκεκριμενος file manager εχει features που τα παραπανω δεν τα εχουν δει στον υπνο τους. Είναι για power users. Αυτοί είναι ακόμα στην εποχή της διαχείρισης αρχείων με mouse και του δήθεν όμορφου UI. Για να κάνουν μια δουλειά που εμείς με total commander θέλουμε πχ 10 δευτ αυτοί θέλουν x5 τουλάχιστον και άλλα 3-4 προγράμματα ανοιχτά. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2022 από youraccount 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Τα tabs μας μάραναν πραγματικά. Ας άφηναν την taskbar (να μην κάνει group με το ζόρι) οπως είχε και ποιος νοιαζόταν πραγματικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos_orf Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 17 ώρες πριν, tsoukalasKaminia είπε Τι μου θυμίζει... Ψιλοαντιγραφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torgar Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, youraccount είπε Είναι για power users. Αυτοί είναι ακόμα στην εποχή της διαχείρισης αρχείων με mouse και του δήθεν όμορφου UI. Για να κάνουν μια δουλειά που εμείς με total commander θέλουμε πχ 10 δευτ αυτοί θέλουν x5 τουλάχιστον και άλλα 3-4 προγράμματα ανοιχτά. Εχεις δικιο man, μακαρι η Microsoft να ειχε συμπεριλαβει το συγκεκριμενο file manager μεσα στα Windows εστω σαν extra feature να ανοιγαν τα ματια του κοσμου. Αλλα θα μου πεις τι λεμε εδω "κρυβουμ" πλεον τα extensions των αρχειων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bil79 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Έλα ρε, ούτε 10 χρόνια δεν έχουν περάσει από τότε που μπήκαν στο macOS, γιατί τόση βιασύνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 QTTabBar Clover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gassim Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 20 ώρες πριν, accipio είπε Όσα tabs και να βάλουν στον Explorer, το XYplorer δεν το αλλάζω. Υπάρχει δυνατότητα να βλέπεις τους cloud φακέλους (onedrive, dropbox, icloud κτλ) στον XYplorer ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα