Προς το περιεχόμενο

Τα tabs (καρτέλες) όπως φαίνεται έρχονται στο File Explorer των Windows 11

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Επόμενο βήμα να αφαιρεθεί ο περιορισμός στην μεταφορά αρχείων με μεγάλα ονόματα..

αυτο ειναι περιορισμος του ntfs

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

11 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

αυτο ειναι περιορισμος του ntfs

Ναι, καιρός να πάρει δρόμο αν και θα έχουμε προβλήματα με το compatibility, κάποια στιγμή πρέπει να γίνει.

• Like 1

Μόνο εμένα μου φαίνεται useless αυτό το feature? τέσπα πάντως πολύ μεγάλο το κενό στο πάνω μέρος. Λογικά επειδή δεν είναι στην ίδια γραμμή με τα control buttons (_[]X). Είναι λίγο άσχημο.

12 hours ago, accipio said:

Όσα tabs και να βάλουν στον Explorer, το XYplorer δεν το αλλάζω.

Ακόμα ένα πρόγραμμα ανοιχτό. Δεν το λέω καν από θέμα resources (δεν είμαι από αυτούς που έχουν ξέρω γω 32GB RAM και ψάχνουν πως να βγάλουν preinstalled windows apps). Απλά δεν θα μπορούσα να έχω στο taskbar "άσχετα" apps.

8 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

Ακόμα ένα πρόγραμμα ανοιχτό. Δεν το λέω καν από θέμα resources (δεν είμαι από αυτούς που έχουν ξέρω γω 32GB RAM και ψάχνουν πως να βγάλουν preinstalled windows apps). Απλά δεν θα μπορούσα να έχω στο taskbar "άσχετα" apps.

Για μένα είναι αναντικατάστατο εργαλείο ευχρηστίας και παραγωγικότητας. Δεν νομίζω ότι θα το φτάσει ποτέ ο Windows File Explorer, έστω και με tabs (που εγώ έτσι κι αλλιώς δεν θα έχω στα Windows 10). Ως προς το θέμα των πόρων, με 2 panes και με 7 tabs ανοιχτά , καταναλώνει 35 MB μνήμης (9,6 MB σύμφωνα με το Task Manager), κυριολεκτικά τίποτα.

7 λεπτά πριν, jtsarnas είπε

New Technology File System

Από το 1993....

τι ψαχνεις να βρεις τωρα ,εχουν μπει στην λογικη της apple ,φρου φρου κ αρωματα κ ουσια μηδεν

56 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

Μόνο εμένα μου φαίνεται useless αυτό το feature? τέσπα πάντως πολύ μεγάλο το κενό στο πάνω μέρος. Λογικά επειδή δεν είναι στην ίδια γραμμή με τα control buttons (_[]X). Είναι λίγο άσχημο.

useless δεν ειναι αλλα ενα dual pane mode θα ηταν πιο χρησιμο για περισσοτερο κοσμο πιστευω

Αστεια προγραμματα τοσο ο file explorer οσο και ο finder (MacOS) οποιος εχει δουλεψει Total Commander θα καταλαβει τι εννοω. Ο συγκεκριμενος file manager εχει features που τα παραπανω δεν τα εχουν δει στον υπνο τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, torgar είπε

Αστεια προγραμματα τοσο ο file explorer οσο και ο finder (MacOS) οποιος εχει δουλεψει Total Commander θα καταλαβει τι εννοω. Ο συγκεκριμενος file manager εχει features που τα παραπανω δεν τα εχουν δει στον υπνο τους.

Είναι για power users. Αυτοί είναι ακόμα στην εποχή της διαχείρισης αρχείων με mouse και του δήθεν όμορφου UI. Για να κάνουν μια δουλειά που εμείς με total commander θέλουμε πχ 10 δευτ αυτοί θέλουν x5 τουλάχιστον και άλλα 3-4 προγράμματα ανοιχτά.

Επεξ/σία από youraccount
  • Like 1

1 ώρα πριν, youraccount είπε

Είναι για power users. Αυτοί είναι ακόμα στην εποχή της διαχείρισης αρχείων με mouse και του δήθεν όμορφου UI. Για να κάνουν μια δουλειά που εμείς με total commander θέλουμε πχ 10 δευτ αυτοί θέλουν x5 τουλάχιστον και άλλα 3-4 προγράμματα ανοιχτά.

Εχεις δικιο man, μακαρι η Microsoft να ειχε συμπεριλαβει το συγκεκριμενο file manager μεσα στα Windows εστω σαν extra feature να ανοιγαν τα ματια του κοσμου. Αλλα θα μου πεις τι λεμε εδω "κρυβουμ" πλεον τα extensions των αρχειων

20 ώρες πριν, accipio είπε

Όσα tabs και να βάλουν στον Explorer, το XYplorer δεν το αλλάζω.

Υπάρχει δυνατότητα να βλέπεις τους cloud φακέλους (onedrive, dropbox, icloud κτλ) στον XYplorer ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...