ptriv1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Έχω αυτή την λειτουργία με το Groupy της Stardock εδώ και πολλά χρόνια. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Όσα tabs και να βάλουν στον Explorer, το XYplorer δεν το αλλάζω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μόνο στα 11 βεβαίως βεβαίως, τα 10 δεν είναι συμβατά υποθέτω? 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Ακόμα, τα περιμένουμε τα onglets. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, accipio είπε Όσα tabs και να βάλουν στον Explorer, το XYplorer δεν το αλλάζω. Εξαίσιος file manager με φοβερό ενσωματωμένο ταχύτατο file copy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Νωρίς το θυμήθηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daddy_c00l Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 view --> options --> change folder and search options --> open each folder in its own window Για όσους έχουν Windows 95 ή πιο πρόσφατο, μια καλή εναλλακτική στα tabs 😂😂 Όπως και να'χει, σωστή η προσθήκη τους στον Explorer, καιρός ήταν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Χρόνια πολλά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, ptriv1 είπε Έχω αυτή την λειτουργία με το Groupy της Stardock εδώ και πολλά χρόνια. Και το καλό με το Groupy είναι ότι μπορείς να κάνεις tabs και με εφαρμογές γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Χαχαχα! Τι δεν είχε μέχρι τώρα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geostratis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Kι αναρωτιόμουνα και ΄γω τι μου ΄φταιγε τόσα χρόνια στα Windows! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Necrogenisis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Πένα, σε καμιά διετία θα είναι έτοιμα τα Windows 11. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, ptriv1 είπε Έχω αυτή την λειτουργία με το Groupy της Stardock εδώ και πολλά χρόνια. Και με 1000+1 τρόπους τσάμπα, έχω τη πολυτέλεια επιλογής τουλάχιστον. Αυτό η Apple δε θα το φτάσει ούτε το επόμενο μιλένιουμ. Υ.Γ.: Πείτε με fanboy, τα λατρεύω τα Windows 7+10 και με ρίσκο να "χάσω" κάτι, να μη σώσω να δω update μέχρι να πεθάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Επόμενο βήμα να αφαιρεθεί ο περιορισμός στην μεταφορά αρχείων με μεγάλα ονόματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα