airtrelomike13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα Έχει βγει από την αρχή του έτους, προκηρυξη για Επικουρικο προσωπικο ΥΠΕ του Υπουργειο Υγειας Θέλω να σας κάνω δυο ερωτήσεις για όσους γνωρίζετε: 1) Για ποσο καιρο ισχυει το χαρτί της Βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας που μου δίνουν από τα ΚΕΠ? Ρωτάω γιατί είχα πάρει ένα στης 21/1 αν είναι να καταθεσω αυτό και να μη πάω να ζητήσω άλλο 2) Στο σημείο που αναφέρει για απόδειξη προυπηρεσίας/ εργασιακής εμπειρίας, ζητάει Βεβαίωση προυπηρεσίας του ασφαλιστικού φορέα και βεβαιωση εργοδοτη. Διαφορετικά μπορεί να δώσει υπευθυνη δηλωση προυπηρεσιας. Θελω να ρωτήσω: Υπάρχει περίπτωση πρωην εργοδοτης να μη θελει να δώσει βεβαίωση?
dionisis1925 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε Καλησπέρα Έχει βγει από την αρχή του έτους, προκηρυξη για Επικουρικο προσωπικο ΥΠΕ του Υπουργειο Υγειας Θέλω να σας κάνω δυο ερωτήσεις για όσους γνωρίζετε: 1) Για ποσο καιρο ισχυει το χαρτί της Βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας που μου δίνουν από τα ΚΕΠ? Ρωτάω γιατί είχα πάρει ένα στης 21/1 αν είναι να καταθεσω αυτό και να μη πάω να ζητήσω άλλο 2) Στο σημείο που αναφέρει για απόδειξη προυπηρεσίας/ εργασιακής εμπειρίας, ζητάει Βεβαίωση προυπηρεσίας του ασφαλιστικού φορέα και βεβαιωση εργοδοτη. Διαφορετικά μπορεί να δώσει υπευθυνη δηλωση προυπηρεσιας. Θελω να ρωτήσω: Υπάρχει περίπτωση πρωην εργοδοτης να μη θελει να δώσει βεβαίωση? Για το πρώτο δεν γνωρίζω δεν με απασχόλησε και ποτέ , επικοινώνησε με το δημαρχείο ή με ΚΕΠ. Για το δεύτερο και να μην έχεις βεβαίωση από τον εργοδότη τα ένσημα φαίνονται από την βεβαίωση που παίρνεις από το ΙΚΑ , εξάλλου συμπληρώνεις και υπεύθυνη δήλωση εργασιακής εμπειρίας. Αν όχι όλα τα περισσότερα πάντως αναφέρονται στις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα