DrKo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, efib είπε θέλεις να μας πεις, εσύ που ξέρεις τα πάντα, πως γίνονται οι δημοσιεύσεις, και ειδικότερα σε τμήματα οικονομικών; Γιατί όλοι είμαστε άσχετοι εκτός από εσένα. Επίσης, υποτροφία Μποδοσάκη παίρνεις χωρίς να είσαι πρώτος. Δεν υπάρχει μόνο το ΙΚΥ. Α και το "ένας βαθμός είναι το μόνο που έχεις" δεν ισχύει. Σύμφωνα με αυτά που έχεις γράψει ως τώρα, δεν υπάρχει λόγος να το κάνω. Δεν πρόκειται να καταλάβεις τι σου λέω αλλά και δεν πρόκειται να οφεληθείς από αυτό. Το «εάν ένας βαθμός είναι το μόνο που έχεις» ισχύει. Ότι εσύ δεν το καταλαβαίνεις, είναι άλλο θέμα. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2022 από DrKo
efib Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, DrKo είπε Σύμφωνα με αυτά που έχεις γράψει ως τώρα, δεν υπάρχει λόγος να το κάνω. Δεν πρόκειται να καταλάβεις τι σου λέω αλλά και δεν πρόκειται να οφεληθείς από αυτό. Το «εάν ένας βαθμός είναι το μόνο που έχεις» ισχύει. Ότι εσύ δεν το καταλαβαίνεις, είναι άλλο θέμα. Ναι ναι, εσύ είσαι πανεπιστημονας και ξέρεις τα πάντα και οι υπόλοιποι είμαστε άσχετοι. Έχω δει το ύφος των σχολίων σου και έχω καταλάβει ακριβώς τι άτομο είσαι οπότε δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Σιγά μην περίμενα να ωφεληθω από εσένα. Μην έχεις τόση μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, καταντάει γραφικό. Λες ανακρίβειες και δεν έχεις ιδέα αλλά δεν το παραδεχεσαι - ειδικά για τις υποτροφίες που δεν ξέρεις που σου πάνε τα 4. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2022 από efib
DrKo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, efib είπε Ναι ναι, εσύ είσαι πανεπιστημονας και ξέρεις τα πάντα και οι υπόλοιποι είμαστε άσχετοι. Έχω δει το ύφος των σχολίων σου και έχω καταλάβει ακριβώς τι άτομο είσαι οπότε δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Σιγά μην περίμενα να ωφεληθω από εσένα. Μην έχεις τόση μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, καταντάει γραφικό. Λες ανακρίβειες και δεν έχεις ιδέα αλλά δεν το παραδεχεσαι - ειδικά για τις υποτροφίες που δεν ξέρεις που σου πάνε τα 4. Έτσι είναι εάν έτσι νομίζεις. Δεν νομίζω όλοι μπορεί κανείς να περιμένει κάτι άλλο από εσένα.
Sibyl Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Στις 10/3/2022 στις 1:04 ΜΜ, vasilis panagiwtidis είπε Καλησπέρα παιδιά, είμαι φοιτητής του οικονομικού του δπθ και έχω την εξής ερώτηση. Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο ιδανικός μέσος όρος για έναν φοιτητή οικονομικού; εγω βρίσκομαι κοντά στο 8,10 και έχω αλλά 3 εξάμηνα και επομένως είναι αδύνατο το άριστα (8,5). Πιστεύετε ότι έχει σημασία το άριστα σε σχέση με το πολύ καλός; γιατί εγώ μπορεί να έχω 8,45 και να είμαι 0,05 μακριά από το άριστα... Ευχαριστω εκ των προτέρων Αν διατηρήσεις αυτή την βαθμολογία, μια χαρά είσαι. Οτιδήποτε πάνω από 8, είναι αξιοπρεπέστατο. Πάμε στις υποτροφίες τώρα: Στο ΙΚΥ έχουν λήξει πολλά προγράμματα, δεν ξέρω αν και ποια "τρέχουν" τώρα, πάντως είσαι καλυμμένος μ΄αυτόν τον βαθμό. Ο βαθμός πτυχίου για να κάνεις αίτηση για τις υποτροφίες του ιδρύματος Μποδοσάκη πρέπει να είναι τουλάχιστον 8. Για του ιδρύματος Ωνάση είναι επίσης τουλάχιστον 8 για μεταπτυχιακές σπουδές ενώ για διδακτορικές σπουδές θα πρέπει να έχεις βαθμό μεταπτυχιακού τουλάχιστον 8,5. Αν πας κατευθείαν για διδακτορικό (χωρίς την μεσολάβηση του μεταπτυχιακού) τότε θα πρέπει να έχεις βαθμό πτυχίου τουλάχιστον 8,5. Σου δίνεται όμως η δυνατότητα αν δεν έχεις πιάσει το βαθμολογικό όριο, να κάνεις αίτηση με την προϋπόθεση ν΄ανήκεις βαθμολογικά στο ανώτερο 5% της σειράς σου. 2
vasilis panagiwtidis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Sibyl είπε Αν διατηρήσεις αυτή την βαθμολογία, μια χαρά είσαι. Οτιδήποτε πάνω από 8, είναι αξιοπρεπέστατο. Πάμε στις υποτροφίες τώρα: Στο ΙΚΥ έχουν λήξει πολλά προγράμματα, δεν ξέρω αν και ποια "τρέχουν" τώρα, πάντως είσαι καλυμμένος μ΄αυτόν τον βαθμό. Ο βαθμός πτυχίου για να κάνεις αίτηση για τις υποτροφίες του ιδρύματος Μποδοσάκη πρέπει να είναι τουλάχιστον 8. Για του ιδρύματος Ωνάση είναι επίσης τουλάχιστον 8 για μεταπτυχιακές σπουδές ενώ για διδακτορικές σπουδές θα πρέπει να έχεις βαθμό μεταπτυχιακού τουλάχιστον 8,5. Αν πας κατευθείαν για διδακτορικό (χωρίς την μεσολάβηση του μεταπτυχιακού) τότε θα πρέπει να έχεις βαθμό πτυχίου τουλάχιστον 8,5. Σου δίνεται όμως η δυνατότητα αν δεν έχεις πιάσει το βαθμολογικό όριο, να κάνεις αίτηση με την προϋπόθεση ν΄ανήκεις βαθμολογικά στο ανώτερο 5% της σειράς σου. Εντάξει, οπότε από εδώ και πέρα μόνο με ρήτρες τα μαθήματα εκτός από 1-2 δύσκολα μαθήματα..
oneiricocelot Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, tasoe είπε Μπορείς να παραθέσεις καναδυό τέτοιες σχολές? Δεν ήξερα ότι υπάρχουν. Παιδαγωγικό με βαθμό < 8 = ξύσιμο Μαθηματικό/Φυσικό με βαθμό > 8 = ?? 1
hln3 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 10 ώρες πριν, tasoe είπε Μπορείς να παραθέσεις καναδυό τέτοιες σχολές? Δεν ήξερα ότι υπάρχουν. Στο μαθηματικό αθηνών έγραψα τον μεγαλύτερο βαθμό σε μάθημα που το χρώσταγαν περίπου 1000 άτομα Ο βαθμός που πήρα ήταν 6. Η εξέταση ήταν με ανοιχτά βιβλία - σημειώσεις. 1
vasilllis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Στις 10/3/2022 στις 10:46 ΜΜ, efib είπε Ότι ας πούμε εσύ ξέρεις καλύτερα από τον ίδιο το πρόγραμμα σπουδών του και τα ects που έχει κάθε μάθημα 🤣 Δεν σταματάει ποτέ να με εκπλήσσει αυτό το φόρουμ! χαχαχαχαχαχα ,κλασαμε στο γελιο......Τι αστειος.....Να ηξερες να διαβαζεις κιολας τι γραφει ο αλλος,θα ησουν και εποικοδομητικος 9 ώρες πριν, efib είπε Ναι ναι, εσύ είσαι πανεπιστημονας και ξέρεις τα πάντα και οι υπόλοιποι είμαστε άσχετοι. Έχω δει το ύφος των σχολίων σου και έχω καταλάβει ακριβώς τι άτομο είσαι οπότε δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Σιγά μην περίμενα να ωφεληθω από εσένα. Μην έχεις τόση μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, καταντάει γραφικό. Λες ανακρίβειες και δεν έχεις ιδέα αλλά δεν το παραδεχεσαι - ειδικά για τις υποτροφίες που δεν ξέρεις που σου πάνε τα 4. ασχετος δεν εισαι.Τραγικος ομως!!! 1
xgol Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Καμία σχέση δεν έχει ο βαθμός. Το πιο σημαντικό είναι το Πτυχίο και μετά οι Επιλογές σου. 3 1
christakos07 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, xgol είπε Καμία σχέση δεν έχει ο βαθμός. Το πιο σημαντικό είναι το Πτυχίο και μετά οι Επιλογές σου. Μην τους χαλάς το όνειρο μωρέ. Θα φάνε πολύ ξύλο όταν βγούνε στην αγορά εργασίας, αλλά στο μυαλό τους θα ανακυκλώνουν την αριστεία. 1
pi314 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, christakos07 είπε Θα φάνε πολύ ξύλο όταν βγούνε στην αγορά εργασίας, αλλά στο μυαλό τους θα ανακυκλώνουν την αριστεία. Καλά μην το δένεις κόμπο ότι όλοι πάνε για αγορά εργασίας, μπορεί να στοχεύουν ακαδημαϊκά... Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από pi314
christakos07 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, pi314 είπε Καλά μην το δένεις κόμπο ότι όλοι πάνε για αγορά εργασίας, μπορεί να στοχεύουν ακαδημαϊκά... Η πλειοψηφία καταλήγει στην αγορά εργασίας είτε μετά το προπτυχιακό είτε μετά το μεταπτυχιακό. Αν εξαιρέσεις τις υποτροφίες, ο βαθμός δε δείχνει απολύτως τίποτα.
pi314 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από pi314
yanis13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Ο βαθμός δείχνει πολλά πράγματα παιδιά, δεν είναι διακοσμητικός. Και σας το λέει κάποιος με μέτριο βαθμό πτυχίου. 1
pi314 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, yanis13 είπε Ο βαθμός δείχνει πολλά πράγματα παιδιά, δεν είναι διακοσμητικός. Και σας το λέει κάποιος με μέτριο βαθμό πτυχίου. Θα προσέθετα "πάρα πάρα πολλά λέει ο βαθμός"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα