Joshua21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 58 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Ενδιαφέρον. Αλλά, αν έχει γίνει αόριστου και είναι στα δικαστήρια ? Το ότι είναι στα δικαστήρια δεν αλλάζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχει ο καθένας. Πάντως χλωμό να έχει γίνει αορίστου και να έχουν φτάσει στα δικαστήρια, η πρώτη κίνηση του ιδιοκτήτη θα ήταν η καταγγελία της μίσθωσης, και έτσι κάποιες ημέρες μετά η μίσθωση "αορίστου" όπως τη λες θεωρείται ληγμένη.
GREGORYMO Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το ότι είναι στα δικαστήρια δεν αλλάζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχει ο καθένας. Πάντως χλωμό να έχει γίνει αορίστου και να έχουν φτάσει στα δικαστήρια, η πρώτη κίνηση του ιδιοκτήτη θα ήταν η καταγγελία της μίσθωσης, και έτσι κάποιες ημέρες μετά η μίσθωση "αορίστου" όπως τη λες θεωρείται ληγμένη. Μια μίσθωση, γίνεται αορίστου όταν λήξει και δεν συμφωνηθεί το μίσθωμα. Τότε, τι ανανέωση να γίνει. Αν ανανεωθεί με το ίδιο μίσθωμα (αφού δεν υπάρχει συμφωνία) για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, δεσμεύει τις 2 πλευρές. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2022 από GREGORYMO Συμπληρώμα 1
Joshua21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 11 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μια μίσθωση, γίνεται αορίστου όταν λήξει και δεν συμφωνηθεί το μίσθωμα. Τότε, τι ανανέωση να γίνει. Αν ανανεωθεί με το ίδιο μίσθωμα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, δεσμεύει τις 2 πλευρές. Αυτά που γράφεις δεν πολυβγάζουν νόημα, όπως πάντα άλλωστε. Λάθος μου που ασχολήθηκα να σου απαντήσω.
corsair04 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Thanoskk9 είπε Είναι νόμιμο ο σπιτονοικοκύρης να βγάλει προς ενοικίαση το σπίτι, που θα διαμένω για δύο μήνες ακόμα και να φέρνει μέσα υποψήφιους ενοικιαστές; Και εσύ γιατί δεν τον γλεντάς προσποιήσου πως έχεις COVID...σκόρπησε μυξομάντηλα και βήξε για καμία εικοσαριά μέρες θα είσαι οκ ... Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2022 από corsair04
Thanoskk9 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Στις 10/3/2022 στις 12:00 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Εσύ όταν μπήκες μέσα ήταν ξενοίκιαστο;; Ναι
Spiroth Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Κατά την άποψη μου, αυτό δεν είναι σωστό, καθώς εκτός από την ενόχληση του ανθρώπου που πληρώνει την Υπηρεσία, θεωρώ πως πρέπει να βγει από το σπίτι όποιος διαμένει, να μείνει ξενοίκιαστο για 2-3 Εβδομάδες, να γίνει ένας σωστός βιολογικός καθαρισμός και βάψιμο, καθώς και οι όποιες επισκευές και αναβαθμίσεις χρειάζονται. Έτσι δείχνεις ότι σέβεσαι και τον σύντομα τέως νοικάρη σου που σου δίνει ένα κομμάτι ψωμί, και τον μελλοντικό, και έτσι θα προσεγγίσεις και σοβαρούς ανθρώπους. Προσοχή, δεν λέω πως ο Ιδιοκτήης δεν έχει το δικαίωμα να κανονίσει ορδές πασαρέλας από υποψήφιους νοικάρηδες, απλά θεωρώ πως δεν είναι ωραίο. Γνώμη μου πάντα, τουλάχιστον αν είχα εγώ δική μου Οικεία έτσι θα λειτουργούσα. Δυστυχώς δεν έχω ούτε για μένα lol..... 2
Thanoskk9 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Στις 10/3/2022 στις 11:37 ΠΜ, Joshua21 είπε Ε ναι, φυσικά και είναι νόμιμο. Τι θα ήθελες δηλαδή, πρώτα να φύγεις εσύ και μετά να ψάξει να βρει νέο ενοικιαστή? Όσο για το αν έχει δικαίωμα να τους φέρνει μέσα, διάβασε τι προβλέπει το συμβόλαιο που έχετε υπογράψει. ΔΕ ξέρω εάν το τι θέλω αλλάζει κάτι απ το αν είναι νόμιμο ή όχι 😂. Αλλά ευχαριστώ πολύ. 😊
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, Thanoskk9 είπε ΔΕ ξέρω εάν το τι θέλω αλλάζει κάτι απ το αν είναι νόμιμο ή όχι 😂. Αλλά ευχαριστώ πολύ. 😊 Να σε ενημερώσω τότε, το τι θέλεις δεν επηρεάζει το τι είναι νόμιμο και τι όχι 😃. Δε κάνει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα