FCastor Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Να και το πρώτο teaser. Φαίνεται αρκετά... αισιόδοξο, τουλάχιστον η αφήγηση. 1
Rockavlon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Όχι άλλο Kurtzman Ήμαρτον ,καλύτερα να το έγραφε ο Σεφερλής. 4
Diinekis21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Που να με πάρει, μου αρέσει το trailer! Και να πεις πως δε ξέρω... Αφού ξέρω... 3
FCastor Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 19 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Που να με πάρει, μου αρέσει το trailer! Και να πεις πως δε ξέρω... Αφού ξέρω... Η αλήθεια είναι ότι από τη μία το trailer και από την άλλη τα mini-trailers των διαφόρων χαρακτήρων και μου κάνει πιο πολύ ensemble show στο στυλ των παλιότερων σειρών Star Trek παρά one character focused όπως φαίνεται να είναι το Discovery. 1
FCastor Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Strange New Worlds Has the Classic Star Trek Vibe You've Been Waiting For 2
telis Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μακάρι να είναι όπως τα λέει πιο πάνω, έχω βαρεθεί τις ηλιθιότητες και την κατακρεούργηση του star trek, ελπίζω αυτό να επαναφέρει την τάξη. Πάντως τα τρέιλερ με ψήνουν 3
gdriver Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Από τα trailer πάντως, μου φαίνεται πως ο pike , πάλι κομπάρσος θα είναι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Σαν MCU trailer με τα jokes μέσα, αλλά τουλάχιστον είναι για exploration, θα δείξει.
FCastor Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Κατά τη διάρκεια των τίτλων; He says the thing.
john_dr Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Παραδόξως αυτό εδώ θύμιζε Star Trek. Έχουν βουτήξει ιδέες από ταινίες και πιθανόν και παλιά επεισόδια, εννοώ ότι δεν νιώθεις ότι βλέπεις κάτι νέο, αλλά ρε μαμώτο, βλέπεται. Αναμένουμε να δούμε σε πιο επεισόδιο θα αρχίσει να παίρνει την κάτω βόλτα. 2
Πέτρος Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Τί γμμνο έκτρωμα είναι αυτό? Τί ακριβώς δείχνουν? Τί πραγματευεται, στο σύμπαν του Star Trek, μαμώ? Ντροπή, μόνο.
catmaster Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, john_dr είπε Αναμένουμε να δούμε σε πιο επεισόδιο θα αρχίσει να παίρνει την κάτω βόλτα. Όλοι κρατάνε μικρό καλάθι αυτή τη φορά, απόλυτα λογικό αφού είναι οι ίδιοι καστανάδες που έχουν κάνει τις άλλες δυο σειρές να μην βλέπονται. 2
gdriver Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 ύστερα από το πρώτο επεισόδιο, έχω να πω πως είναι star trek. Η σειρά έχει υψηλή παραγωγή και όπως φαίνεται αυτοτελή επεισόδια. Η μουσική της εκπομπης είναι σχετικώς χλιαρή. Υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε γυναίκες άντρες και οι άντρες δεν είναι κομπάρσοι. Η πλοκή είναι κάτι που έχουμε ξαναδεί πολλάκις αλλά για πρώτο επείσόδιο είναι ανεκτό. Μου φαίνεται πως πάνε με προσεκτικά βήματα αυτή τη φορά. Ελπίζω να μην καταλήξει discovery και picard χωρίς τον picard. Πάντως μου θύμισε αρκετά star trek και επίσης θεωρώ πως έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στη σχεδίαση του enterprise. Είναι σχεδόν το original με κάποιες φυσικά σύγχρονες πινελιές , αλλά ούτως ή άλλως δε θα μπορούσε κανείς να βάλει πλέον αισθητική των 60's. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα