Προς το περιεχόμενο

From (Epix, 2022)

Gogotsa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Lost ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες (ναι, ακομα και ο τελευταιος κυκλος και τελευταιο επισοδιο), και το From ειναι κατι που χρειαζομασταν για σειρα.

Ειναι συνδιασμος του Lost μαζι με παρα πολλες ακομα σειρες, ταινιες, βιβλια και βιντεοπαιχνιδια, μεταξυ αυτων και τα Salem's Lot, Silent Hill, Leftovers, και αλλες.

Φυσικα δεν ειναι τελεια, αν σας αρεσουν ομως τα τρομου/μυστηριου/ανεξηγητου, μαζι με τα παραπανω, ειναι σχεδον απαραιτητη η θεαση της.

Αν ομως παθατε αλλεργια με το Lost, τοτε καλυτερα να επενδυσετε το πολυτιμο χρονο σας σε καποια αλλη σειρα.

Υπομονη τωρα για τον τριτο κυκλο!

Επεξ/σία από Getta Robo
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

On 01/05/2024 at 22:10, Getta Robo said:

Το Lost ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες (ναι, ακομα και ο τελευταιος κυκλος και τελευταιο επισοδιο), και το From ειναι κατι που χρειαζομασταν για σειρα.

Ειναι συνδιασμος του Lost μαζι με παρα πολλες ακομα σειρες, ταινιες, βιβλια και βιντεοπαιχνιδια, μεταξυ αυτων και τα Salem's Lot, Silent Hill, Leftovers, και αλλες.

Φυσικα δεν ειναι τελεια, αν σας αρεσουν ομως τα τρομου/μυστηριου/ανεξηγητου, μαζι με τα παραπανω, ειναι σχεδον απαραιτητη η θεαση της.

Αν ομως παθατε αλλεργια με το Lost, τοτε καλυτερα να επενδυσετε το πολυτιμο χρονο σας σε καποια αλλη σειρα.

Υπομονη τωρα για τον τριτο κυκλο!

Το Lost ποτέ δεν με κέρδισε - ακόμα κ μετά από πολλά επεισόδια.

Το From όμως αντιθέτως.. 

• Confused 1

Στις 9/5/2024 στις 12:31 ΜΜ, katergaris79 είπε

Εγώ από την άλλη το Lost το λάτρεψα αλλά το From δεν... Μόνο η ατμόσφαιρα αξίζει, τα υπόλοιπα γεια σας.

Lost δεν ξαναβγαινει και το θεωρω μια απο τις καλυτερες σειρες που εχουν βγει, βεβαια γουστα ειναι αυτα. Το From το ειδα, σιγουρα δεν το βαρεθηκα ειχε την αγωνια του και ειχε και ατμοσφαιρα οπως λες. Περιμενω και τον επομενο κυκλο να δω που θα το παει....

• Like 3

Σιγά μην δούμε ''που θα το πάει'' στον επόμενο κύκλο. Όπως και το Lost και αφού πρόκειται για τους ίδιους δημιουργούς, θα πάει μακριά η βαλίτσα..

• Like 2

• 2 μήνες μετά...
8 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

22

Σεπτεμβρίου 

Πρεμιέρα 3ης Σεζόν 

Αντε επιτελους........ εντωμεταξυ, εγω ειμαι απο αυτους που τους αρεσει πολυ η σειρα, κατανοωντας ολα τα θεματα που εχει.

• Like 2

• 1 μήνα μετά...
8 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Βγηκαν, αλλα αμα ειναι ολα σα το πρωτο..........

Εννοεις το πρωτο επεισοδιο? Βλεπω 8.5 βαθμολογια στο imdb που ειναι η καλυτερη απο ολες τις σεζον οποτε πρεπει να ξεκιναει εξαιρετικα συμφωνα με τα ratings. 

• Like 1

2 ώρες πριν, Arkin είπε

Εννοεις το πρωτο επεισοδιο? Βλεπω 8.5 βαθμολογια στο imdb που ειναι η καλυτερη απο ολες τις σεζον οποτε πρεπει να ξεκιναει εξαιρετικα συμφωνα με τα ratings. 

Αν παει ετσι, το εχασαν εντελως, δες το επεισοδιο και θα καταλαβεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου αρέσει μέχρι τώρα. Έχω περιέργεια να δω πως θα τελειώσει.

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...