Getta Robo Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) Το Lost ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες (ναι, ακομα και ο τελευταιος κυκλος και τελευταιο επισοδιο), και το From ειναι κατι που χρειαζομασταν για σειρα. Ειναι συνδιασμος του Lost μαζι με παρα πολλες ακομα σειρες, ταινιες, βιβλια και βιντεοπαιχνιδια, μεταξυ αυτων και τα Salem's Lot, Silent Hill, Leftovers, και αλλες. Φυσικα δεν ειναι τελεια, αν σας αρεσουν ομως τα τρομου/μυστηριου/ανεξηγητου, μαζι με τα παραπανω, ειναι σχεδον απαραιτητη η θεαση της. Αν ομως παθατε αλλεργια με το Lost, τοτε καλυτερα να επενδυσετε το πολυτιμο χρονο σας σε καποια αλλη σειρα. Υπομονη τωρα για τον τριτο κυκλο! Επεξ/σία 2 Μαϊου από Getta Robo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 7 Μαϊου Share Δημοσ. 7 Μαϊου On 01/05/2024 at 22:10, Getta Robo said: Το Lost ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες (ναι, ακομα και ο τελευταιος κυκλος και τελευταιο επισοδιο), και το From ειναι κατι που χρειαζομασταν για σειρα. Ειναι συνδιασμος του Lost μαζι με παρα πολλες ακομα σειρες, ταινιες, βιβλια και βιντεοπαιχνιδια, μεταξυ αυτων και τα Salem's Lot, Silent Hill, Leftovers, και αλλες. Φυσικα δεν ειναι τελεια, αν σας αρεσουν ομως τα τρομου/μυστηριου/ανεξηγητου, μαζι με τα παραπανω, ειναι σχεδον απαραιτητη η θεαση της. Αν ομως παθατε αλλεργια με το Lost, τοτε καλυτερα να επενδυσετε το πολυτιμο χρονο σας σε καποια αλλη σειρα. Υπομονη τωρα για τον τριτο κυκλο! Το Lost ποτέ δεν με κέρδισε - ακόμα κ μετά από πολλά επεισόδια. Το From όμως αντιθέτως.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου Εγώ από την άλλη το Lost το λάτρεψα αλλά το From δεν... Μόνο η ατμόσφαιρα αξίζει, τα υπόλοιπα γεια σας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Στις 9/5/2024 στις 12:31 ΜΜ, katergaris79 είπε Εγώ από την άλλη το Lost το λάτρεψα αλλά το From δεν... Μόνο η ατμόσφαιρα αξίζει, τα υπόλοιπα γεια σας. Lost δεν ξαναβγαινει και το θεωρω μια απο τις καλυτερες σειρες που εχουν βγει, βεβαια γουστα ειναι αυτα. Το From το ειδα, σιγουρα δεν το βαρεθηκα ειχε την αγωνια του και ειχε και ατμοσφαιρα οπως λες. Περιμενω και τον επομενο κυκλο να δω που θα το παει.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Σιγά μην δούμε ''που θα το πάει'' στον επόμενο κύκλο. Όπως και το Lost και αφού πρόκειται για τους ίδιους δημιουργούς, θα πάει μακριά η βαλίτσα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 22 Σεπτεμβρίου Πρεμιέρα 3ης Σεζόν 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 27 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 8 ώρες πριν, 7nisiotis είπε 22 Σεπτεμβρίου Πρεμιέρα 3ης Σεζόν Αντε επιτελους........ εντωμεταξυ, εγω ειμαι απο αυτους που τους αρεσει πολυ η σειρα, κατανοωντας ολα τα θεματα που εχει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Βγήκε το πρώτο επεισόδιο της 3ης σεζόν. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Για παμε σιγα σιγα............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Βγήκαν υπότιτλοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Βγηκαν, αλλα αμα ειναι ολα σα το πρωτο.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Βγηκαν, αλλα αμα ειναι ολα σα το πρωτο.......... Εννοεις το πρωτο επεισοδιο? Βλεπω 8.5 βαθμολογια στο imdb που ειναι η καλυτερη απο ολες τις σεζον οποτε πρεπει να ξεκιναει εξαιρετικα συμφωνα με τα ratings. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Arkin είπε Εννοεις το πρωτο επεισοδιο? Βλεπω 8.5 βαθμολογια στο imdb που ειναι η καλυτερη απο ολες τις σεζον οποτε πρεπει να ξεκιναει εξαιρετικα συμφωνα με τα ratings. Αν παει ετσι, το εχασαν εντελως, δες το επεισοδιο και θα καταλαβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Έσκασε και το 2ο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μου αρέσει μέχρι τώρα. Έχω περιέργεια να δω πως θα τελειώσει. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από Glikos 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα